• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaburga bilezik ve set

22 ayar fiatıda 5000 filan abi gel vazgeç bundan,
buymuş kızlar
pr_01_4947_max.webp

o_Oben hala onu isterim bunu isterim diyen hatunlar kaldımı ya erkek oranı daha az dünyada siz de isteyin hatta o bir kaburga istedi siz iki isteyin:KK71:

kardeş, önce güzellikle izah et durumunu. Baktın anlamıyor, resti Çek. Kaburga değil de başka bilezik olsun. Kaç yaşında bu kız, kolay dolduruşa gelecek yaşta mı

aynen olay bu bi akıl lazım frekanslarımız tutmuyor ben yapım gereği gayet sakin olumlu cevaplar versemde tatmin olmuyor soğuk buluyor kanala giremiyorum hassas mıdır nedir bu dönem tavır yapıyor ablasının evliliğinde bu dönemler hep sorunlu olmuş ondanmıdır nedir
Butcene göre daha incesi falan vardır kesın öyle al barı .seninkinin gozunu altın burumuş kardeş

kardeş biz Türküz birbirimizi doldururuz yarın siz evlenince asıl o zaman gör bi taraftan anan bi taraftan karın seni dolduracak .işin zor

Ya biraz daha borca gireceksiniz. Evlendikten sonra sıkıntı çekerek birlikte ödeyeceksiniz.
Kabul ediyorsa sıkıntı çekmeyi böyle yapın ya da direk söyleyin alamam diye,
ayrılacak hali yok ya.Ayrıca ben bu tarz diretmelerden de hiç hoşlanmam.
Maddi imkanım elverse de yapmazdım yani.:KK12:

arkadaşlar baştan belirteyim ben erkeğim nette araştırma yaparken rast geldim ve gerçekten burda bi beyin fırtınası dönüyor kadınları anlamanın yakınından geçmek istiyorsam buraya yazmam gerektiğini düşündüm. ben evliliğin eşiğinde bir gencim müstakbel eş adayım benim imkanım olsa onun için herşeyi yapacağımı biliyor ama bana diretiyor kaburga bilezik ve set diye daha bunun bileziği var osu var busu var imkanım el verse önüne sereyim. onuda çok iyi tanıyorum bunun arkasında ablası yada annesi var diye düşünüyorum. kaburga bilezik yada set alalım diyorum yok illa ikiside olacak bir akıl verin nasıl bir konuşma yapayım yada bir tavır sergileyim çünkü akıl onun aklı değil biliyorum onu kırmak istemiyorum

google girip baktım kaburga bilezik ne diye.
Bişey öğrenmiş oldun sayende.

Herkes ne takarsa kendi şanındandır derler bizde. Bırak o kızı. Daha düğünü var balayı var ohoo göçertir seni ben diyim

Back
X