- 29 Kasım 2011
- 418
- 245
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sevdiceğim parmağıma ip bağlasa bile olur. Önemli olan bilezik değil anlamıdır. Ama onlara göre anlamı para. Paraya sevgiden daha çok değer veren insandan da hayır gelmez. Kaç kurtar kendini.
zevksiz değildir gösterdiği modeller bunlar değildi gayet hoştuda birazda inat var bu işte ama direk karşıda çıkmadım oysa ki
ay ne tatlı demişsinBenim sevdiceğim parmağıma ip bağlasa bile olur. Önemli olan bilezik değil anlamıdır. Ama onlara göre anlamı para. Paraya sevgiden daha çok değer veren insandan da hayır gelmez. Kaç kurtar kendini.
Yalnız olayı erkekten dinleyip hemen kıza giydiriyorsunuz arkadaşlar
Ayrıl bu kızdan lafları havada uçuşuyor. Çok fena görümceler ve kayınvalideler saklıymış kk'da.
aslında biraz salaklık bende aşığız işte pışpışladık evet dedik annemde de hata var düşkün kabulüm onada işte bundan sonrası için ne yapacaz yoksa höt demeyide bilirim ama tepkileri ne olur sizden bunu söylemenizi bekledimBunu satsan para etmez ki ,al 3-5 tane normal bilezik tamamdır .
Tak bir tane tek taş olsun bitsin ..
Ocağına incir ağacı dikecek hatun ..
ben hala onu isterim bunu isterim diyen hatunlar kaldımı ya erkek oranı daha az dünyada siz de isteyin hatta o bir kaburga istedi siz iki isteyin
![]()
aslında biraz salaklık bende aşığız işte pışpışladık evet dedik annemde de hata var düşkün kabulüm onada işte bundan sonrası için ne yapacaz yoksa höt demeyide bilirim ama tepkileri ne olur sizden bunu söylemenizi bekledim
hahah dur bunlar iyi zamanlar daha bizimkiler minik, 20 sene sonra gör burayı wohooo![]()