• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaburga bilezik ve set

Bizde zamanında trabzon set diye tutturduk ama kısmet olmadı :KK48: Ha gayret abicim siz erkeklerde var bu ışık görebiliyorum ikna edersin sen :KK70:

kız arkadaşınızda kkdan biri çıkmasın:KK55:

bu yıl çok moda bu kaburgalar herkeste bir kaburga hastalığı:KK50: al kardeş 10 gr alamıyorsan 5 gr 22 ayar alamıyorsan 14 ayar :KK62:

biz uyuyoruz neler varmıs :KK45:
134656662_tn24_0.jpg

Uyumaya devam edelim haha :D

Yalnız olayı erkekten dinleyip hemen kıza giydiriyorsunuz arkadaşlar :KK45:

Ayrıl bu kızdan lafları havada uçuşuyor. Çok fena görümceler ve kayınvalideler saklıymış kk'da.

zevksiz değildir gösterdiği modeller bunlar değildi gayet hoştuda birazda inat var bu işte ama direk karşıda çıkmadım oysa ki

Ya belki de bizimle zevki uyuşmadı bilmiyorum ayrıca o zaman söyleyeceksin açık açık bunu alırsam bazı şeyleri yapamam diye enişte inat etmeye hakkı yok sanki ev var araba var diyorsun borç ikinizin borcu olacak sonuçta beraber ödeyeceksiniz evlendikten sonra

Yalnız olayı erkekten dinleyip hemen kıza giydiriyorsunuz arkadaşlar :KK45:

Ayrıl bu kızdan lafları havada uçuşuyor. Çok fena görümceler ve kayınvalideler saklıymış kk'da.

hahah dur bunlar iyi zamanlar daha bizimkiler minik, 20 sene sonra gör burayı wohooo :70:

Ben enayiymişim sanırım. Ne gerek var bilziğe, takmayacağım şey için ne diye para harcayalım demiştim zamanında. Bunları kullanan hatunlar var mı hala ya? Anneme versem o bile takmaz muhtemelen bu ne abartılı şey diye.

Bunu satsan para etmez ki ,al 3-5 tane normal bilezik tamamdır .
Tak bir tane tek taş olsun bitsin ..
Ocağına incir ağacı dikecek hatun ..
aslında biraz salaklık bende aşığız işte pışpışladık evet dedik annemde de hata var düşkün kabulüm onada işte bundan sonrası için ne yapacaz yoksa höt demeyide bilirim ama tepkileri ne olur sizden bunu söylemenizi bekledim

Eger kizi seviyorsan gercekten al .. İmkanin varsa tabii
Benim esimden ben hic biaey istemedim
O kendi soyluyor niye daha cok yapmadim sanki sana diye
Netice de onlarda sana kalicak

Bana su kadar altin al demeyi cok itici buluyorum. Ben ve ailem dememistik mesela. Bizde ayiptir boyle seyler. Demedigimiz icin sanirim bana nikahimda kullanilmis, altin suyuna batirilmis, kenarlari soyulmus gumus bileklik takildi. :) butun altimlarim kendi sulalemden geldi. Ve hic deger gormedim. Ne maddi ne manevi. Siz olmasi gerekeni yapacaksaniz bence resti cekin. Ben su kadar yapabilirim deyin. Ama yapilmasi gerekeni yapin. Sevgilinizin tavrini hic dogru bulmadim. Bana onca yapilanlara ragmen yine de iyi ki kalitemden odun verip istememisim diyorum.

o_Oben hala onu isterim bunu isterim diyen hatunlar kaldımı ya erkek oranı daha az dünyada siz de isteyin hatta o bir kaburga istedi siz iki isteyin:KK71:

Bi ben isteyemedim ya la :KK53::KK53:

Sordu neler istersin ben yaparım dedi bende sen elinden ne gelirse gücün neye yeterse onu al dedim :KK47:

Acaba ayıp mı etmişim :rolleyes::rolleyes:

aslında biraz salaklık bende aşığız işte pışpışladık evet dedik annemde de hata var düşkün kabulüm onada işte bundan sonrası için ne yapacaz yoksa höt demeyide bilirim ama tepkileri ne olur sizden bunu söylemenizi bekledim

işte diyorum ya, bunları alırsam borca gireceğim için bir süre annemlerle yaşayacağız de.. Tepki gösterirse buradayız, gel bizi bul..

hahah dur bunlar iyi zamanlar daha bizimkiler minik, 20 sene sonra gör burayı wohooo :KK70:

Ya şu açıdan haklısınız aslında. Yani ben istemem bana kaburga al bilmem ne diye. Ayıp buluyorum. Ama konu sahibi giydiriyor kvye, eş adayına. Buraya konu açana kadar, açık açık kızla konuşsaydı. Çoğu erkek iki yüzlü, işlerine gelmedi mi hemen suçlayacak bir kv, baldız buluyorlar yani.

Back
X