- 29 Ocak 2021
- 1.966
- 5.901
- 108
Aynı fikirdeyim ama yine arada annem üzülüyor sadece iyileşmesini bekliyorumAnnemi bu hayatta babamda dahil kimse üzemez.
Üzerlerse de hiç görmek ve tanımak istemedikleri bir canavara dönüşürüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı fikirdeyim ama yine arada annem üzülüyor sadece iyileşmesini bekliyorumAnnemi bu hayatta babamda dahil kimse üzemez.
Üzerlerse de hiç görmek ve tanımak istemedikleri bir canavara dönüşürüm.
Ben hem bir gorumceyim hem bir eltiyim hem de bir gelinim (sizin iyi niyetli diye adlandirdiginiz gibiydim) fakat bana da ben farkinda olmadan ayni size yuklenilen misyon gibi aman görme duyma , zaten 2 kardeşler eşim, baska kimseleri yok , e simdi ben yaptiklarini soylesem torunlari gostermez kvdeme (çünkü oradan o misyon bana yüklendi, kendileri 25 sene sustugu için beklenildi ki ben de susayim , tabi 6 sene kadar sustum ki simdi ki aklim olsa asla susmazdim ) gibi gibi bir cok sebeple susan ben artık dayanamaz hale geldim ve kv deme dedim ki eşinin yola getiremedigini ben getiremem benden artık idare beklemeyin , kendisiyle de konustum ve iletisimimi kestim , bana gelip gitmez ben gidip gelmem , kv dem de bayramda denk geldik , hosgeldin dışında konusma gecmedi aramizda.İnanın benim hiç umurumda değil. Aksine gelmediği zaman daha mutluyuz. Çünkü geldiğinde en çok korkumuz diğer geline psikolojik saldırması. Diğeri dünya iyisi ve hadi biz erkek ailesiyiz bizi sevme ama o kıza yapma. İçten içe sanki bizim aileye getiripte kızın başına bela etmişiz gibi geliyor. Biz seçmedik ama onun adına ben utanıyorum.
Anneme çok söylüyorum ama kadının yarası var geçmişten. Tramva olmuş sanki. İşte "Ben kardeşlerimi bulamadım, buldum geç oldu ve vefat ettiler" Sen kardeşlerini topla, sen ablasın. Bana da misyon yüklüyor. Yarasını anlıyorum ama çekmek zorunda değilim bunu anlatamıyorum
mukemmel bir tavsiye vermissiniz.Ben hem bir gorumceyim hem bir eltiyim hem de bir gelinim (sizin iyi niyetli diye adlandirdiginiz gibiydim) fakat bana da ben farkinda olmadan ayni size yuklenilen misyon gibi aman görme duyma , zaten 2 kardeşler eşim, baska kimseleri yok , e simdi ben yaptiklarini soylesem torunlari gostermez kvdeme (çünkü oradan o misyon bana yüklendi, kendileri 25 sene sustugu için beklenildi ki ben de susayim , tabi 6 sene kadar sustum ki simdi ki aklim olsa asla susmazdim ) gibi gibi bir cok sebeple susan ben artık dayanamaz hale geldim ve kv deme dedim ki eşinin yola getiremedigini ben getiremem benden artık idare beklemeyin , kendisiyle de konustum ve iletisimimi kestim , bana gelip gitmez ben gidip gelmem , kv dem de bayramda denk geldik , hosgeldin dışında konusma gecmedi aramizda.
Keske 7 sene once yapsaymisim diyorum.
Kardeşimin eşi var , bir konuda kardesimle bana haber gonderdi ki sosyal medyamda takip ettigim bir kisi icin o kisiyi takip etmeyecekmisim ben:) dedim ki benim sayfam benim hayatim kiminle görüşüp gorusmeyecegime ben karar veririm.
Son 1 yıldır gelin ile de görüşmem.
Kardeşim gelir gider ama gelinle görüşmem.
Şunu anladım ki kimsenin duygusunu çekmek zorunda değilim.
Size de tavsiyem misyon yuklenmeyin
Gerekiyorsa iliskinizi bitirin ama kimsenin duygu anlamında çöp kutusu olmayın.
Çünkü sizin düşündüğünüz kadar kimse ilişkileri düşünmüyor, düşünseler zaten bu noktaya gelmez konular.
Ben eşimin abisi için en son şunu dedim kvdeme , anne x abi eşinin bu yaptıklarını görüp kendisi ile konuşmuyor ve bak boyle yapmaya devam edersen annem, kardesim üzülüyor yapma iliskimize de yansir demiyor ve esinin yaptiklarini gormezden geliyorsa kimse kusura bakmasın, esinin bu davranisi sebebi ile ailesi ile iliskisinin bozulacagini düşünmuyorsa onun ya da sizin dusunmediginiz seyi ben üzerime yuk edemem , sen rahatsızdan davranışlarindan konusursun , oglum var torunlarim var diye susarsan daha fazla uzerinize gelecektir.
Ben artik yaptiklarina susmuyorum , iliskimiz bitecekse bitebilir, abinin dusunmedigini ben hic dusunemem ve sorumluluk hissedemem demem.
Çok çok haklısınız. Bu gidişle diğer gelin de patlarsa hiç şaşırmam. Ve de çok çok haklı. Ama biz ona çek demedik yani çekmek zorunda değil. Vicdanen ben de araçta kalıyorum hani sözle ayıktırsam ortalık karışacak. Kızı ezmesine göz de yummuyorum.Ben hem bir gorumceyim hem bir eltiyim hem de bir gelinim (sizin iyi niyetli diye adlandirdiginiz gibiydim) fakat bana da ben farkinda olmadan ayni size yuklenilen misyon gibi aman görme duyma , zaten 2 kardeşler eşim, baska kimseleri yok , e simdi ben yaptiklarini soylesem torunlari gostermez kvdeme (çünkü oradan o misyon bana yüklendi, kendileri 25 sene sustugu için beklenildi ki ben de susayim , tabi 6 sene kadar sustum ki simdi ki aklim olsa asla susmazdim ) gibi gibi bir cok sebeple susan ben artık dayanamaz hale geldim ve kv deme dedim ki eşinin yola getiremedigini ben getiremem benden artık idare beklemeyin , kendisiyle de konustum ve iletisimimi kestim , bana gelip gitmez ben gidip gelmem , kv dem de bayramda denk geldik , hosgeldin dışında konusma gecmedi aramizda.
Keske 7 sene once yapsaymisim diyorum.
Kardeşimin eşi var , bir konuda kardesimle bana haber gonderdi ki sosyal medyamda takip ettigim bir kisi icin o kisiyi takip etmeyecekmisim ben:) dedim ki benim sayfam benim hayatim kiminle görüşüp gorusmeyecegime ben karar veririm.
Son 1 yıldır gelin ile de görüşmem.
Kardeşim gelir gider ama gelinle görüşmem.
Şunu anladım ki kimsenin duygusunu çekmek zorunda değilim.
Size de tavsiyem misyon yuklenmeyin
Gerekiyorsa iliskinizi bitirin ama kimsenin duygu anlamında çöp kutusu olmayın.
Çünkü sizin düşündüğünüz kadar kimse ilişkileri düşünmüyor, düşünseler zaten bu noktaya gelmez konular.
Ben eşimin abisi için en son şunu dedim kvdeme , anne x abi eşinin bu yaptıklarını görüp kendisi ile konuşmuyor ve bak boyle yapmaya devam edersen annem, kardesim üzülüyor yapma iliskimize de yansir demiyor ve esinin yaptiklarini gormezden geliyorsa kimse kusura bakmasın, esinin bu davranisi sebebi ile ailesi ile iliskisinin bozulacagini düşünmuyorsa onun ya da sizin dusunmediginiz seyi ben üzerime yuk edemem , sen rahatsızdan davranışlarindan konusursun , oglum var torunlarim var diye susarsan daha fazla uzerinize gelecektir.
Ben artik yaptiklarina susmuyorum , iliskimiz bitecekse bitebilir, abinin dusunmedigini ben hic dusunemem ve sorumluluk hissedemem demem.
Mesela bir ikram olacaksa vs. Koştur koştur kızın yanına gidip, istemeye istemeye içimden söve söve kötü olan gelinin iklimini ben önüne koyuyorum ki kızın üzerinden ego tatmin etmesin, diğeri kendini kötü hissetmesin diye.
İyi ki de buraya yazmışım. Şu an bir aydınlanma geldi, teşekkürlerBunu yapmayın nacizane bir tavsiye. Ikram yapan gelininiz şikayetçi olacaksa olsun , belki de aslında şikayetçi bu durumdan ama o da siz ona yardim ettiğiniz için sizin hatriniza susuyor ve gormezden geliyor olabilir.
Herkes kendi duygusundan sorumlu.
Anneniz size abla misyonunu yüklemiş
Siz de gelininiz için kendinize misyon yuklenmissiniz. İnanın bunlara hic gerek yok.
Herkes kendine yapılanı görür duyar ve bilir. İnsani yonu daha kuvvetli olan gelin rahatsızlık duymasın kendini kotu hissetmesin diye insanlarin duygusal anlamdaki yüklerini yuklenmeyin.
39 yaşına kadar ben de siz gibiydim ama son 1.5 yıldır hayat bana bambaşka duygular öğretti. Ve insanlar için yaptığım tüm incelikler daha doğrusu insanlarin hayatlarini kolaylastirmak adina yaptigim fazlalıklar (fazla fedakarlik , fazla empati , fazla yardim basina fazla koyup gerisine iyilik anlaminda ne derseniz diyebileceginiz) gün geldi benim sınavım oldu. Bundan sonra kimseye fazla hic bir sey yapmamayı öğrendim.