Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle o hatayi yapıpta çocuğu annene baktı rma hanimefendinin keyfine bak annen gelsin evi toparlasin bebeğe baksın oda yan gelip yatsın yok böyle bi dünya annem yeterince baktı birazda sen bak dekayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
ama 3-4 ay kalması sorunum ne yapıcam ben bu duruma ya
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........
Kesinlikle o hatayi yapıpta çocuğu annene baktı rma hanimefendinin keyfine bak annen gelsin evi toparlasin bebeğe baksın oda yan gelip yatsın yok böyle bi dünya annem yeterince baktı birazda sen bak dekayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........
Iyi o zaman allahtan yemek falan yapmiyormus en azindan o konuda rahat ettin. Sen gasta olunca da bu kadar üstüne düşüluyor mu? Bu ne ya tansiyonsa tansiyon yani Turkiyede artik neredeyse 45 50 yasini gecen herkeste var. Millet calisiyor da evine de bakiyor cocuguna da. Sanki birtek kvdende cikmis bu hastalik da ozel muamele yapiliyor. Kadin sanki hep tansiyonu yuksek geziyor. Allah sabır versin sana baska cozumu yok inşallah fazla kalmaz ceker gider.aaa olurmu anasının tansiyonu var korkar panik olur çocuğa bişey olcak die bakamaz yazııkk.... ne işini bilir o kadın oğlu mum olur ağzını bile açmaz sinir... ben zaten çocuğuma bakmasınıda istemiyorumki hiç temiz bi kadın değil ben o kadının elinden yemek yemek istemem tiksiniyorum yani kadının pisliğinden yavruma nasıl yedirteyim![]()
Bence annem hasta vs vs kaynanaya at iki gunde bikar annen de bi muddet gelmesin isim var dr hasta ugrasiyom de hic durmaz benim kaynana da uzaktaydi bikac ayligina bende kalacakti 20 gunde kacirttim sabah erken kahvalti yaparmis ben gec uyanirim o varken daha daha uyudum 20 gunde gitti aksamlari da yorgunum diye erken yatardim (calismiyorum bu arada)kayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
Bir bahane bulun anneniz için. Ayrıca benim size tavsiyem, anneniz haftanın 2 günü gelip bakması yönünde. Çünkü belli ki sevgili kayınvalideniz, son derece bencil biri. Ona haftanın 5 günü çocuk emanet edilmez ve ayrıca çok da boş bırakırsan gitmesi pek beklenmez.bekliyo ben gelince kendim yapıyorum şimdi annem gündüz bende çocuğa baktığı için annem yapıyo yemek, ama bide ona tuzsuz yapcan o dokunur bu dokunur.........
ben hasta olunca kimsenin umurunda olmuyorum valla kocam anasına gösterdiği özenin zerresini göstermiyo bana.. onlara gelince onlar bir kendilerini bilirler sanki bi tek onlar hastalanmış gibi abartırlar her konuda öyledirki kendilerini kaf dağından da öte görüyorlar çok kıymetli kendi canları..Iyi o zaman allahtan yemek falan yapmiyormus en azindan o konuda rahat ettin. Sen gasta olunca da bu kadar üstüne düşüluyor mu? Bu ne ya tansiyonsa tansiyon yani Turkiyede artik neredeyse 45 50 yasini gecen herkeste var. Millet calisiyor da evine de bakiyor cocuguna da. Sanki birtek kvdende cikmis bu hastalik da ozel muamele yapiliyor. Kadin sanki hep tansiyonu yuksek geziyor. Allah sabır versin sana baska cozumu yok inşallah fazla kalmaz ceker gider.
inşallah erken gider yoksa bu kez ben gidicemSevvmeye gelince mıç mıç mıç ama. Soyadımı taşıon yavrummm babaannenim ben senin. Sizde kaldığı süre zarfında babaanneesi bakacak yavrunuza çare ypk. Görsün azıcık. Erkenden gider zaten hemen hastalanıp.
benimki öyle şeyleri takmazki ben lohusayım kendine hazırlar odaya kapanır tv izlerdi, bende kalkıp kendim hazırlar bende başka bi odada yerdim kadın öyle bi tuhaf yani zaten oğlu yokken benle aynı odada oturmaz onun için ne yapsan boş kokmuşa tuz arsıza söz kar etmezmiş..Bence annem hasta vs vs kaynanaya at iki gunde bikar annen de bi muddet gelmesin isim var dr hasta ugrasiyom de hic durmaz benim kaynana da uzaktaydi bikac ayligina bende kalacakti 20 gunde kacirttim sabah erken kahvalti yaparmis ben gec uyanirim o varken daha daha uyudum 20 gunde gitti aksamlari da yorgunum diye erken yatardim (calismiyorum bu arada)
dayanır o konu anası olunca hiç farketmezBir bahane bulun anneniz için. Ayrıca benim size tavsiyem, anneniz haftanın 2 günü gelip bakması yönünde. Çünkü belli ki sevgili kayınvalideniz, son derece bencil biri. Ona haftanın 5 günü çocuk emanet edilmez ve ayrıca çok da boş bırakırsan gitmesi pek beklenmez.
Son olarak madem eşin de ay tansiyonu var falan diye konuşuyor, o zaman şimdiden tuzsuz ve ağır diyet yemeye onu da alıştır.
Kaynanamın yiyemediği yemek boğazımdan geçmez, hepimiz aynı yeriz dersin. Bak bakalım kaç gün dayanacak :)
tabiki biz kusursuz değiliz ama bana hizmetçi gözüyle bakan beni anlamak istemeyen işine gelmeyen büyüğümüde ben anlamak istemiyorum artık..İnsanlar yük kaldırmayı düstur edinmeli.
Büyükleri anlamak zor.
Tabii biz kusursuzsak.
ondan bile haberim yok beni aramaz ben eşimden duyuyorum bu hafta sonu gelicek sanırımnezaman geliyo kayıvalideniz bi değişiklik varmı son durumda
teşekkür ederimAnneniz tatil yapsın. Çocuğa 'babaannesi' baksın.
Zorlanır ve çabuk gider hem..
Kolay gelsin size de..
tam cinnetlikkkkbekliyo ben gelince kendim yapıyorum şimdi annem gündüz bende çocuğa baktığı için annem yapıyo yemek, ama bide ona tuzsuz yapcan o dokunur bu dokunur.........
kadın kılını kıpırdatmıyo ya yayılıyo alıyo çerezini meyvesinide keyif yapıyo...tam cinnetlikkkk
böylelerini eve bile almıcan aslında az yede hizmetçi tut diceksin gelinler gözlerinde hizmetçikadın kılını kıpırdatmıyo ya yayılıyo alıyo çerezini meyvesinide keyif yapıyo...