- Konu Sahibi spoiler_bob
Herkese merhabalar hanimlar...Biliyorum bu konuda cok konu aciliyor ama kendime ozel tavsiyler almak istedim sizlerden oncelikle onyargisiz sekilde okumanizi istiyorum.Benim 2,5 yillik bir iliskim var,cocukluk askimdi hep evcilik oynardik simdi de esasen mutlu bir iliskimiz var Allah bozmasin ama iste kiskanclik yiyip bitiriyor beni.ayni okullarda okuduk hic kopmadik zaten ama iste asil problem de bu.Cunku ben onun mazisini biliyorum kimlere ne hissettigini vs o da benim.Erkek arkadasm 5yil birinin pesinden kostu ve karsilik alamadi.Birlikteligimizn basinda da kendisinden hoslandigi apacik meydanda olan bir kizla sabaha kadar konusuyordu arkadasim diye.İste bu guvenimi kirdi simdi oyle bisey yok eminim cunku ustunden iki bucuk yildan uzun sure gecti baska hicbir seyle karsilasmadim ama guvensizlik ayri birseymis en ufak sorun eskiyi hatirlatiyor guvensizlik tam olarak bu mudur simdi boyle olmayacagini biliyorum ama hala eskiyi kiskaniyorum.Dun bana eskiden pesinde kostugu kizin kendine has kelimeleriyle konustu benim taklidimi yaparken.Ben de ben oyle konusmuyorum dedim ve kizdigimi soyledim hic cevap atmadi ustune beni sucladi senn guvensizligin yuzunden uzuyo dedi ama ona barisalim diye giden bendim cok bunaldim kisacasi.Tavsiyesi olan var mi?