kaç ay sonra hamile kaldınız ?

kay ay sonra hamile kaldınız ?

• Ankete Katılan
    40

MRMN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
8.819
2
0
Ankara
Hamilelik için çalışmaya başladıktan kaç ay sonra hamile kaldınız ?
İstatistiksel bir bilgi elde etmiş oluruz böylece ..
Genel olarak kaç ayda hamile kalınıyor anlamış oluruz ...

şubatta korunmayı(yasmin) bıraktım. nisanda denemelere başladık.temmuzda hamile kaldım.4 ay sonra hamile kaldım yani

mrb robot nerelerdesin sen ya terkettin topiği neyse topiğin hayırlı olsun bende tedaviye başladıktan sonraki ilk ay hamile kaldım ..

slm bat ..buralardayım :) ararsan bulursun beni ..senin nasıl gidiyor ...ne tedavisi oldun ki sen ?

bende öncekinde 2. ayda hamile kalmıştım.. ama şimdi 5 aydır uğraşıyoruz gelemedi bebişimiz hayırlısı artık :))

Bende 6.ayimda hamile kalmistim ama maalesef düsük yaptim kürtaj oldum. Önümüzdeki ay tekrar calismalara basliycaz bakalim:)

bende tam 1. senemde buay hamile kaldım arkadaşlar.çok bekledik gerçekten sanki hiç olmucakmış gibi gelmeye başlamıştı...

ben de 3. cü ayımda hamile kaldım şubatta başladık nisanda hamile kaldım şuan 17 haftalık hamileyim :)

bende 2,ayimda hamile kaldim canim.bu arada oglusum09.08.2010 tarihinde dunyaya geldi.....

meryem hoşgeldin ..
aaa hadi gözünaydın ...opuyorumnanaktan tebrikler .sonunda doğurdun öylemi kaydirigubbakcemile3

ALLAH analı babalı büyütsün ..darısı başıma ve olmayanlar başına inş..
duanı esirgeme ..

ben bu konuda iyi bir örnek sayılmam ama sayayım size . bu arada 5 kere hamile kaldım şaşırmayın. 1. hamileliğime ilk ay hamile kaldım ama aldırmak zorunda kaldık.2. hamileliğime 11 ay sonra hamile kaldım ve 1 kızım oldu. 3. hamileliğim için bir yıl uğraştık ve düşükle sonuçlandı. 4. hamileliğim için ise 2 yıl uğraştı ve o da düşükle sonuçlandı. 5. hamileliğim için ise 1 yıl daha bekledik ve şu ana 6+2 haftalık hamileyim inşallah sağlıcakla bebeğimi kucağıma alacağım

Ben ilk denemede olur ya filmlerde gülerdim.Bizimde bi kerede oldu boshayallersmile Çok şaşırmıştım

ilk 8. ayımda hamile kaldım ama malesef düşük oldu
sonra 1 kez regli oldum ve tekrar hamile kaldım
Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…