benim de bugün ameliyatımın 3. Günü anatomik ve büyük olsun istiyordum dual plan tekniğiyle 390 cc koyuldu.ben yumurtalık kisti ve sezaryen ameliyatında da çabuk toparlanmıştım kendime güvenerek girdim ameliyata. ilk gün hastanedeyken iyiydim doktora ağrılarım normal mi dedim sen iyisin bile dedi. Hemşire çok şaşırdı gördüklerim arasında en iyisisin dedi. Anestezinin ve verdikleri ağrı kesici serumların etkisiymiş meğer. Eve gelmeden hastanenin kafesinde Türk kahvemi içtim. Ama akşamı başladı sancılarım Zor nefes alıyorum. iki mememin arasında morluk oluştu doktor normal dedi. Memelerim Gergin, uçları sızlıyor. Kaslarım da aşırı gergin, sırtım inanılmaz ağrıyor yatsam rahat değilim kalksam hiç değilim. Hapşırsam öksürsem mahvoluyorum. Böyle bi acı yaşamadım ben. Pazartesi işe dönücem umarım o zamana dek iyi olurum. Eşim bu halimi görünce, bunları yaşayacağını bilseydim asla onaylamazdım dedi ki o da çok destek vermişti bana. durum güncellemesi yaparım yine. Ben iyileşirsem herkes iyileşir kızlar. Allah hepimize şifa versin yeterki anormal bi komplikasyon olmasın kapsüldür dönmedir vs . Onun dışındakiler geçer. hiç bir acı sonsuza dek sürmez,