kaç embriyo transferi yapılıyor

nec86

Allahıma emanetsin kuzum.
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
1.036
11
156
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim 6 yumurtam vardı büyümelerini bekliyoruz.. yeterli mi diye sordum.. döllenen sayı önemli ama yeterli olur dediler.. zaten bir tane embriyo transfer etceklermiş yasa gereği.. sizlere de bu şekilde mi yapıldı??

arkadaşım malesef yasa gereği 35 yaş altı olanlarda ve ilk 2 denemede tek embriyo, 35 yaş ve üstü isen yada 3. denemeni yapıyorsan 2 embriyo transfer ediliyor.
ama özelde yaptıran bazı arkadaşlar çok ısrar ederlerse tabi doktorun insfiyatinede bağlı olarak 2 yada 3 embriyo koydura biliyorlar buradan okuduğum kadarıyla.

slm.çoğul gebelikleri ,erken doğumları ve gelişmeyen bebeklerin oluşumunu önlemek adına tek embriyo transferi yapılıyor fakat özelde yapılırsa 2 embriyo transfer edilebiliyor.tamamen hasta doktor arasındaki görüşmeye dayalı yani....

elvan ve baby çok teşekkürler..

evet özelde yaptırıyorum.. eğer döllenirlerse iki embriyo istiyorum en az ama.. sanırım en fazla 2 olur böyle bir durum varsa.. doktorlar o aşamada görüşelim en iyisi..

elvan ve baby çok teşekkürler..

evet özelde yaptırıyorum.. eğer döllenirlerse iki embriyo istiyorum en az ama.. sanırım en fazla 2 olur böyle bir durum varsa.. doktorlar o aşamada görüşelim en iyisi..

evet en iyisi doktorunla görüş ve 2 embriyo istediğini söyle.onlar yardımcı olacktır sana.allah gönlüne göre hayırlısnı versin.inş.bebişin tutunur sana...

evet en iyisi doktorunla görüş ve 2 embriyo istediğini söyle.onlar yardımcı olacktır sana.allah gönlüne göre hayırlısnı versin.inş.bebişin tutunur sana...

aminnnnn canımm inşallahh.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Cnm maalesef birtane embriyo transfer ediyolar... Bende 2 istiyorum sansimi artirmak icin birde iki bebegin kime ne zarari var

Cnm cok ozel olmazsa birsey sorabilirmiyim? Ozel hastanede tup bebek islemleri ne kadar tutuyor?

Ben yurt disindayim ve olmazsa Vatanimda yaptiririm diye dusunuyorum ama acaba pahalimi? :44:

yaniii kime ne benim ikizlerimden :)) biz bakıcaz sonuçta ikiz olur üçüz olur.. bi daha ki gidişimde sorucam cnm..

bize 4500-5000 tl civarında dendi.. ilaçlarda her kişiye göre değişiyormuş şu ana kadar 850 tl gibi bişi ödedik iğnelere..

Hmm tsk ederim... InsaALLAH en kisa zamanda muradimiza ereriz!

Iki bicirigin evde kosturmasini dusunmek bile insani ne kadar mutlu ediyor...

Hayirlisi insaALLAH

Hmm tsk ederim... InsaALLAH en kisa zamanda muradimiza ereriz!

Iki bicirigin evde kosturmasini dusunmek bile insani ne kadar mutlu ediyor...

Hayirlisi insaALLAH

hayali bile çooooook güzel yaaa.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

merhaba cnm tüp bebeğemi başladın inş. tedavin pozitif sonuçlanır hayırlısıyla

hayali bile çooooook güzel yaaa.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

Cnm online oldugun icin sorayim dedim, tup bebek tedavin nasil gidiyor?

Benim cuma gunu asilamam var insaALLAH bu sefer tutar... Asilamadada ikiz sansi var kim bilir

Umut dunyasi iste :))))

merhaba cnm tüp bebeğemi başladın inş. tedavin pozitif sonuçlanır hayırlısıyla

aaa evet canım başladım 30 ağustosta lucrine başladım 5 gündrde gonal f eklendi haftasonu kontrolümüz var bakalım inş hayırlısıyla olumlu sonuçlanır..
çok düşünmekte istemiom olmazsa çok üzülmeyim diye ama ne biliyim tuhaf duygular işte :S
sen naptın canım? özelden msj atamıorum daha mesaj sayım dolmadığı için

Cnm online oldugun icin sorayim dedim, tup bebek tedavin nasil gidiyor?

Benim cuma gunu asilamam var insaALLAH bu sefer tutar... Asilamadada ikiz sansi var kim bilir

Umut dunyasi iste :))))

şimdi gördüm mesajını canım kusura bakma gecikti..
şimdi lucrin ve gonal f kullanıorum yumurtaların büyümesini bekliyoruz haftasonu kontrolüm var bakalım neler olucak..
seninde hayırlı olsun aşılaman canım.. inşallah tutar.......... ikizlerine kavuşursun inşallllaahhhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…