merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim 6 yumurtam vardı büyümelerini bekliyoruz.. yeterli mi diye sordum.. döllenen sayı önemli ama yeterli olur dediler.. zaten bir tane embriyo transfer etceklermiş yasa gereği.. sizlere de bu şekilde mi yapıldı??
elvan ve baby çok teşekkürler..
evet özelde yaptırıyorum.. eğer döllenirlerse iki embriyo istiyorum en az ama.. sanırım en fazla 2 olur böyle bir durum varsa.. doktorlar o aşamada görüşelim en iyisi..
evet en iyisi doktorunla görüş ve 2 embriyo istediğini söyle.onlar yardımcı olacktır sana.allah gönlüne göre hayırlısnı versin.inş.bebişin tutunur sana...
evet özelde yaptırıyorum.. eğer döllenirlerse iki embriyo istiyorum en az ama.. sanırım en fazla 2 olur böyle bir durum varsa.. doktorlar o aşamada görüşelim en iyisi..
Cnm maalesef birtane embriyo transfer ediyolar... Bende 2 istiyorum sansimi artirmak icin birde iki bebegin kime ne zarari var
Cnm cok ozel olmazsa birsey sorabilirmiyim? Ozel hastanede tup bebek islemleri ne kadar tutuyor?
Ben yurt disindayim ve olmazsa Vatanimda yaptiririm diye dusunuyorum ama acaba pahalimi? :44:
yaniii kime ne benim ikizlerimden :)) biz bakıcaz sonuçta ikiz olur üçüz olur.. bi daha ki gidişimde sorucam cnm..
bize 4500-5000 tl civarında dendi.. ilaçlarda her kişiye göre değişiyormuş şu ana kadar 850 tl gibi bişi ödedik iğnelere..
Hmm tsk ederim... InsaALLAH en kisa zamanda muradimiza ereriz!
Iki bicirigin evde kosturmasini dusunmek bile insani ne kadar mutlu ediyor...
Hayirlisi insaALLAH
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim 6 yumurtam vardı büyümelerini bekliyoruz.. yeterli mi diye sordum.. döllenen sayı önemli ama yeterli olur dediler.. zaten bir tane embriyo transfer etceklermiş yasa gereği.. sizlere de bu şekilde mi yapıldı??
hayali bile çooooook güzel yaaa.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
merhaba cnm tüp bebeğemi başladın inş. tedavin pozitif sonuçlanır hayırlısıyla
Cnm online oldugun icin sorayim dedim, tup bebek tedavin nasil gidiyor?
Benim cuma gunu asilamam var insaALLAH bu sefer tutar... Asilamadada ikiz sansi var kim bilir
Umut dunyasi iste :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?