kaç gün ağlamam gerek?

lifely

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
aldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?

terapi de alıyorum.ilaç da kullanıyorum lustral.

acaba ben kötü birisi miyim o yüzden mi bu üzücü olaylar başıma geliyor

aldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?

Bende senin gibi benzer şeylerle boğuşuyorum çok ağladım hemde nasıl inanır mısın okulda ders anlatırken bile geliyordu aglama hissiyatim. İlaçlar, alınan terapiler ise yarıyor şimdi istesemde ağlayamıyorum. Ama içimde koca bi boşluk var onu doldurmaya çalışıyorum. Her gecenin sabahı var, elbet bizlerin de çektiği bu sıkıntıların da bi sonu olacak inşallah. Hayırla sonlanır umarım iyi olur zamanla🤲

Her şeyi yazmamiş olabilirsiniz belki genel olarak ne yasadiginizi bilemem ama aldatilma, terkedilme filan buysa öyle cok korkunç olaylar degil bence yani. 🙄
Ben de aldatildim bir kaç tane sevgilim tarafindan ama çokta etkileyecek şeyler degiller max bir kac gun ağlar 2 ayda uzulursun unutursun bile normalde.
Empati yapamadim galiba ama gecmesi icin biraz da gecmesini istemek lazim gercek olarak diye dusunuyorum. Hayat bir erkek mi, bunca aglayacak bir sey yok.

Valla değmeyen biri için tek göz yaşı dökmem öylee psikolojimide bozmam , bağlanmayın kardeşim bu kadar hiç bir erkek vazgeçilmez değildir 👍 gidene eyvallah dee toparlan yahu belki nasibinde bu kişi yoktur belki Rabbim daha iyisini karşına çıkaracak öyle düşün 🤔

Kişiden kişiye değişir.Zamanla geçecek İnşallah.

Bunun belli bir limiti olmaz ki. İnsandan insana değişir o süre. Akışına bırakın acınızı çekin ama kendinizi dış dünyadan çok soyutlamayın bu süreçte. Çünkü yalnızlaştıkça depresifliğiniz artar.

Zor şeyler. Yaşayan bilir. Bir zamanı yok bunun. Kişiden kişiye değişir. Ama kesin olan birşey var. O da zamanla geçiyor. Sonra dönüp bakıyorsun ve neden bu kadar üzüldüğüne ve kendini yıprattığına üzülüyorsun. Acın geçince anlıyorsun ancak bu kadar üzülmenin anlamsız olduğunu.
Ne güzel ağlayabiliyorsun. Ben hiç ağlayamamıştım mesala. Bi ağlasam geçecekti sanki ama hiç ağlayamadım. Ben ki belgesel izlerken bile ağlayan bir insandım.
Sana üzülme diyemiyorum. Biliyorum üzüleceksin. Ne zaman geçer bilemem ama emin ol geçecek.
Bu arada doya doya ağla. Ağlamak çok güzel birşey.

Üzülmen normal de zamanla atlatıcaksın hiç tanımamış gibi olcaksın mesela ilerde. Aldatılmak senden kaynaklanmaz o kişinin zavallılığı. Medenice ayrılabilir netice de. Aldatan aldanır.
Birde kendimizi fazla üzmek bize zarar vücuda zarar veriyor biyerden çıkıyor bu kadar harap etme sakın kendini. Kafanı meşgul edecek şeylerle ilgilen.

Valla değmeyen biri için tek göz yaşı dökmem öylee psikolojimide bozmam , bağlanmayın kardeşim bu kadar hiç bir erkek vazgeçilmez değildir 👍 gidene eyvallah dee toparlan yahu belki nasibinde bu kişi yoktur belki Rabbim daha iyisini karşına çıkaracak öyle düşün 🤔
İnsan bu durumda kırılan gururuna ağlıyor aslında, aptal durumuna düşürülmeye...

Hazır ağlıyorken travmalarınızı anlatın EFT noktalarına vuruş yaparak da duygunuzu temizleyin. Pek güzel olur.

Ağlamak için ruhsal detoks denir.Lütfen kendinize yüklenmeyin.

Zor şeyler. Yaşayan bilir. Bir zamanı yok bunun. Kişiden kişiye değişir. Ama kesin olan birşey var. O da zamanla geçiyor. Sonra dönüp bakıyorsun ve neden bu kadar üzüldüğüne ve kendini yıprattığına üzülüyorsun. Acın geçince anlıyorsun ancak bu kadar üzülmenin anlamsız olduğunu.
Ne güzel ağlayabiliyorsun. Ben hiç ağlayamamıştım mesala. Bi ağlasam geçecekti sanki ama hiç ağlayamadım. Ben ki belgesel izlerken bile ağlayan bir insandım.
Sana üzülme diyemiyorum. Biliyorum üzüleceksin. Ne zaman geçer bilemem ama emin ol geçecek.
Bu arada doya doya ağla. Ağlamak çok güzel birşey.

ayni bende aglayamadim bile aglayayim dedim gozumden yas gelmedi su an gülüyorum o hallerime yani konu sahibesi arkadasim acin taze zannediyorum gececek bunun ilacı zaman. acini yasa icine atma izin ver. icin dısına cıkana kadar agla ama bi süre sonra de ki zaman ilac olabilecek kadar kıymetliyse neden bunu aglayarak uzulerek harciyorum kendi iyiligime kullanayim diyebilecek seviyeye davet ediyorum seni bak o zaman cok daha kolaylasacak

Back
X