KAÇ GÜN SONRA BAŞKASIYLA EVLENDİ?

canconlu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
39
2
1
Bana evlenme teklifi eden ailesiyle tanıştıran adam beni hamile bıraktığı günün sonrası beni terketti 7 gün sonrada evlenmiş! Bekarlığa veda eğlencesi mi yaptı? Hamile olduğumu öğrendiğim gün ona haber verdim telefonunu kapattı faceden mesaj yazayım dedim bir de ne göreyim biriyle evlenmiş. Psikolojim alt üst.

İlk yarım saat içinde Ella içmiştim işe yaramadı maalesef.

Bana evlenme teklifi eden ailesiyle tanıştıran adam beni hamile bıraktığı günün sonrası beni terketti 7 gün sonrada evlenmiş! Bekarlığa veda eğlencesi mi yaptı? Hamile olduğumu öğrendiğim gün ona haber verdim telefonunu kapattı faceden mesaj yazayım dedim bir de ne göreyim biriyle evlenmiş. Psikolojim alt üst.

sırf alıntılamak ve yorumları okumak için yazıyorum

Hamile misin yani şimdi? Ne yapmayı düşünüyorsun.
Öteki konuda yazmandan belliydi erkeklere karşı bir hıncın olduğunu

Evet zerre güvenim kalmadı. Biriyle evlenip doğurabilirim sırf inat olsun diye ama böyle adi birinden çocuk istemem. Aldıracağım

ulaş bi şekilde evini biliyorsan evine git ailesiyle konuş. ne demek evlenmek, mesajlara cevap vermemek

Karısına faceden yazdım bak tanı evlendiğin adamı dedim. Böyle böyle yptı dedim. Sonra facemi kapattım. Duyulsun istemedim olay.

Madem ailesiyle tanıştırdı git aile de çocuk ne olacak diye?
Tabiki aile gerçek aileyse.

Anlamadığım işte ailem bunlar. Hadi yatalım mi diyorlar da hemen inanıyorsunuz böyle adamlara.
Sana da üzülmedim ama o bebeğe yazık.

Madem ailesiyle tanıştırdı git aile de çocuk ne olacak diye?
Tabiki aile gerçek aileyse.

Anlamadığım işte ailem bunlar. Hadi yatalım mi diyorlar da hemen inanıyorsunuz böyle adamlara.
Sana da üzülmedim ama o bebeğe yazık.

Allah benden alsın isteyenlere versin diye dualar ettim hamile kalacağımı hissettiğim günlerde ama duam kabul olmadı.

Karısına faceden yazdım bak tanı evlendiğin adamı dedim. Böyle böyle yptı dedim. Sonra facemi kapattım. Duyulsun istemedim olay.
niye bi cevap almadan kapattın. ayrıca niye uzamıyomuş canım gayet de yzatsaydın seni o halde bırakıp gidiyor eşine uydurur bi kaç yalan devam eder hayatına olan sana oldu

niye bi cevap almadan kapattın. ayrıca niye uzamıyomuş canım gayet de yzatsaydın seni o halde bırakıp gidiyor eşine uydurur bi kaç yalan devam eder hayatına olan sana oldu

Benim çevrem duyarsa ne olur ? İşimden atılırım

Back
X