Doğuma Hazırlık Kaç haftalık hamileyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
Kac haftalık hamileyim bilen var mı kızlar hepsi karışık anlayamadim
IMG_20180109_112112.webp

yanılmıyorsam 30 hafta oluyor canım eski ultrasonlarına bak bi ilk 2ayda yazanı baz al

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim size bir sorun olucakti. Yardimci olursaniz sevinirm. 30 haftalik gebeyim. Ama ayrintli ult. Ve doktr muayenesinde 33*5 haftalik gebelik cikiyor onde gittigini soylediler dogum icin Benim mi bebegin mi haftasini Baz aliyorlar

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim size bir sorun olucakti. Yardimci olursaniz sevinirm. 30 haftalik gebeyim. Ama ayrintli ult. Ve doktr muayenesinde 33*5 haftalik gebelik cikiyor onde gittigini soylediler dogum icin Benim mi bebegin mi haftasini Baz aliyorlar
Adet tarihi baz alınıyor canım...

Tesekkur ederim. 4 gun once de Cok Cok az kanamam geldi igne vurdular ciğerleri gelissn die bir kac tane de Ilac verildi. 2 gun hastahene de yattim Ama taburcu oldum Suan icin bir skntim yok Ama disari cikmaya korkuyorum.bi sknti olurmu acaba die

Tesekkur ederim. 4 gun once de Cok Cok az kanamam geldi igne vurdular ciğerleri gelissn die bir kac tane de Ilac verildi. 2 gun hastahene de yattim Ama taburcu oldum Suan icin bir skntim yok Ama disari cikmaya korkuyorum.bi sknti olurmu acaba die
Olmaz inşallah , yine de dikkat edin yormayın kendinizi. Allah hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Iyi aksmalar. Bir sorum olucakti bebeğimin basi asagida 2 aydir Hic donmedi gebeligimin son ayina girdim erken dogum olma olasiligi varmidir acaba bilginiz varmidr. Cok az lahboya gittigmden belli belirsiz lekelenme oluyor korkuyorum. Asagida da baski hissediyorum

Back
X