Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset testten hafta tahmini miMerhabalar. Şimdi test yaptımm kaç haftalık hamileyim sizce? Bir yerde okuduğum kadarıyla rengi bu kadar koyu oluyorsa 4 haftalığı vardır denmişti doğru mudur? Lütfenn cevap verinRabbim isteyen herkese nasippp etsinnnnnn. Aminn
Eki Görüntüle 3606558
Hayırlı olsun öncekle
Haftalığı son adet tarihinize göre hesaplanıyor rengine göre değil![]()
AnlamadımKaset testten hafta tahmini mi![]()
Sıvı ilerlerken anında ikinci çizgi çıktı ve koyulaştı, adetim düzenli. 1 haftayı geçti gecikeliYapar yapmaz koyu çizgi belirirse aynen 4 haftalığa yalın oluyor. Âdetiniz düzenli mi? Birde kaç gün gecikti? Erken yapılan testlerde hemen koyulaşma olmuyor ya da bu kadar koyu olmuyor
Benimde öyle olmuştu canım bozuk bir test değilse ve istiyorsan hayırlı olsun son adet tarihinden itibaren hamilelik haftası sayılıyorSıvı ilerlerken anında ikinci çizgi çıktı ve koyulaştı, adetim düzenli. 1 haftayı geçti gecikeli
Son adetinizin ilk gününden hesaplanıyor haftalık. Doktora da gittiğinizde kese ve hafta karşılaştırması yapar uyum yoksa düzenler tarihi. Testten hafta mı hesaplanırMerhabalar. Şimdi test yaptımm kaç haftalık hamileyim sizce? Bir yerde okuduğum kadarıyla rengi bu kadar koyu oluyorsa 4 haftalığı vardır denmişti doğru mudur? Lütfenn cevap verinRabbim isteyen herkese nasippp etsinnnnnn. Aminn
Eki Görüntüle 3606558
Biliyorum adete göre hesaplandığınıSon adetinizin ilk gününden hesaplanıyor haftalık. Doktora da gittiğinizde kese ve hafta karşılaştırması yapar uyum yoksa düzenler tarihi. Testten hafta mı hesaplanırhayırlı olsun sağlıkla kucaklayın
![]()
Yok canım zaten 1 2 haftalık gebelikler testte çıkmaz zaten gebeliğin oluşması 14 gün sürüyor bunun hcg ye yansıması da zaman zaten idrara da geç geliyor adet gecikmenizde farkettiyseniz direkt silik çıkarsa hcg daha çok düşük seviyelerde olduğu için. Neyse zaten bi önemi yok sonuçta hamilesinizBiliyorum adete göre hesaplandığınızaten testten haftalık hesaplanıyor dememiştim yanlış anlaşılmış sadece bir yerde görmüştüm ilk 1-2 haftalıktayken ikinci çizgi soluk çıkıyor ama diğer süreçte koyulaşıyor burdanda 1-2 haftalık hamile olunmadığı anlaşılabiliyormuş. ( Aman neyse herkes boşversin yazdığımı
)Teşekkürler
![]()