Kaç haftalık oluyor ??

Bsraa16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
8
3
1
Merhabalarrr
Başımdan geçeni anlatmak istiyorum biraz olsun aydınlatırmısınız ?? Sat 24 nisan sonrasında 29 mayısda kahverengi parça parça geldi olmadım sayıyorum ve hazirandayız artık bu süre zarfı içinde korunmasız birlikteliğim oldu şüphe ederek test yaptım negatif 16 haziranda kan beta baktırdım 0 dı . Doktor adet söktürücü verdi tarlusal onu içtim ama yarısına gelmeden bıraktım göğüslerimde aşırı derece hassasiyet uyku hali kasıkta ağrı hissedince 28 haziranda idrar testi yaptım direk beklemeden kırmızı oldu ek olarak ekliyorum inanamadım tekrar ettim yine aynı küçük kart testte denedim oda pozitif verdi ertesi gün kan tahlili verdim oda yüksek çıktı bu güne doktor randevusu aldın ultrason kontrol amaçlı sağlıklı bi gebelik midir ? Çok stres yapıyorum

Eklentiler

• IMG_4862.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_4848.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 139
Öncelikle hayırlı olsun.Dilerim Tarlusal ın zararı yoktur ben de bilmiyorum.Sat 24 Nisan ise 9 haftalık oluyor yanlış mı yazdınız acaba.Eğer 24 Mayıs ise 5 haftalık.

Son adet 24 nisan başlıyor 29 nisan bitiyor sonra 29 mayısda kahverengi leke durumum oldu

Öncelikle hayırlı olsun.Dilerim Tarlusal ın zararı yoktur ben de bilmiyorum.Sat 24 Nisan ise 9 haftalık oluyor yanlış mı yazdınız acaba.Eğer 24 Mayıs ise 5 haftalık.
Merhaba birşey sormak istiyorum ben 13+1 deyim yürüyüş yaparken midem bulanıyor heran çıkaracak gibi oluyorum bı değişik ölüyorum halsizlesiyorum bu normal mi. Birde 27 Mayıs'ta bı kanama alanı vardı sonra geçti tabi şükür bir daha olmadı öğünden beri progesteron fitil kullanıyorum ve hareketlerim kısıtlandı bundan da olabilir bı 5 dakika ayakta durim iş yapım hemen böyle halsizlesiyorum midem bulaniyor

Hayırlı olsun. Betanıza bakılırsa güzel artmış problem yok gibi görünüyor. Gebelik haftası hcg den değil sat tan hesaplanır ama sizin biraz durumunuz karışık olduğu için usg girdiğinizde doktorunuz kese bebek boyutunu söyleyecektir. Sağlıkla kucaklayın inşallah

Merhaba , mide bulantısı çok normal ben de iki önceye kadar üst üste kusuyordum.Daha yeni toparlanıyordum…Ben de progestan fitil kullanıyorum.Onun da etkisi olabilir bilemiyorum.İkinci trimester güzel olacak diyorlar bekliyoruz:)

Midenizde gaz var mı onu çıkarmaya çalışabilir misiniz? Bazen o da böyle şeyler yapıyor

Aynen bende bekliyorum sadece dediğim gibi yürüyünce mide bulantısı halsizlik olunca illaki bı 5 dakika oturmam gerekiyor yoksa gidecek gibi oluyorum onun haricinde hafif kasik sancısı vajina zonklamasi rahimden dolayı normal diyorlar başka birşey yok şükür inşallah rahat geçirir sağlıcakla kucağımıza aliriz birde şeyi merak ediyorum kanama felan hiç birşey yok haftaya progesteron bitiyo aceba keserlerse yine aksi bı durum olmasından çekiniyorum şimdide o takıldı kafama

Midenizde gaz var mı onu çıkarmaya çalışabilir misiniz? Bazen o da böyle şeyler yapıyor
Aslında midemde şöyle birşey oluştu hazımsızlık ne yersey yiyim az çok fark etmiyo sindirmiyormu nedir ekşime gibi geri geliyor gidiyo rahatsizlik veriyo kaç saat geçse bile dünyaları yemiş gibi oluyorum

Doktor ne diyorsa onu yap canım.Ben de çok pimpirikliyim aslında bakma.Bi de saçma sapan yazmışım yoldaydım…İki gün öncesine kadar ben de kusuyordum demek istedim.şimdi kusmuyorum bulantım geçti bu normal mi diye düşünüyorum

İsag salim kucağımıza alalim da yoksa dediğin gibi herşeyi takıyorum kafama

Kese göründü ama daha kalp atışı duyamadık 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısıyla duyalım

Kese göründü ama daha kalp atışı duyamadık 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısıyla duyalım
Güzell kalp atışı için erkendir muhtemelen genelde 6 7. Haftalarda duyuluyor ama duyulmazsa 8 9 a kadar bekleniyor

Bende bu değerle öğrenmiştim 5 haftalık oluyor hayırlı olsun tebrik ederim

Çok normal hamilelikten hormonlardan o bende öyleyim her sabah kusuyorum akşam bazen kusuyorum 15 haftalıj benimki geçer dediler ama geçmedi ani uyku bastırıyo yolun ortasında yere yatıp uyumak istiyorum ondan evden hiç çıkamıyorjmda artık

Ayy bende korktum dedim birşey mi olduda hareket halinde midem bulanıyor tuhaflasiyorum bebisler iyi sağlıklı olsun da geçer bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…