hanımlar bir sorum var bu çatlama iğnesi her seferinde işe yaramıyor siz kaç kez kullandıktan sonra hamile kaldınız veya ilk kullandığında hamile kalan varmı ?benimki bu ay ilk bekliyorum şimdi 4 yada 5 güne belli olur .. bende yazarım cvb :)
hanımlar bir sorum var bu çatlama iğnesi her seferinde işe yaramıyor siz kaç kez kullandıktan sonra hamile kaldınız veya ilk kullandığında hamile kalan varmı ?benimki bu ay ilk bekliyorum şimdi 4 yada 5 güne belli olur .. bende yazarım cvb :)
Bende temmuz 22 de oldum canım iğneyi senin gibi benmde 4-5 günüm var belli olmasına fakat benim çok acik pembe lekelenmem oldu çok az sanirim tutmadi bu ay nasip bekliyorum bende yazarm sonucu umarm Rabbim isteyen herkese verir bebis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tutma ihtimali % 15 le % 20 arası tatlım .. ben yaptrdmda tutmamıştıama tabi tutmasınn sebebide tüplerimin tıkalı olmasıyms bu ay tekrar denicez bakalm inş işe yarar cvbını beklyrm banadabi umut olursn belki
bu doktorlar neyi ne zman yapaçaklarını bilmiyorlar ya tedavi aşamalarını . insan bakar tüplere ondan sonra geçer iğneye anlayamaıyorum bunları ama inş ilk denemede tutar seninki haberlerinin bekliyorum
Bende temmuz 22 de oldum canım iğneyi senin gibi benmde 4-5 günüm var belli olmasına fakat benim çok acik pembe lekelenmem oldu çok az sanirim tutmadi bu ay nasip bekliyorum bende yazarm sonucu umarm Rabbim isteyen herkese verir bebis
ayy inş yerlesme kanamasıdrhaberlerni beklyrzz
bende lekelenme yok sadece iğne batar gibi batmalarım çok bence seninki tuttu . yerleşme kanaması olabilir inş olur canım sonuçu haber edermisin bana :)
ayy inş yerlesme kanamasıdrhaberlerni beklyrzz
Bata kaö gün kala oldu leken benimde bi damla açık renk geldi bata8gün kala inş vardır bebiş
İnsallh canm ama niyese içimdeki o umut gitti kanamam olunca bekliyorum bakalm .benmde sol kasigimda çok batma var bazen baya çogaliyo Rabbim tez zamanda kucaklrmzi doldursun inş.
İnşallah canm ya beklemedeym hep sonuç belli olur olmaz hemen yazicam size.sizde yazin lütfen birbirimizden haberdar olalm.insan boyle zamanda konuşacak birilerini ariyo
evet cnm aynen öyle bizi bizden ii anlayan yok malesef .. yazcm inş .. benm adetm yeni bitti calısmalara basladkbu ay yumurta catlatma ignesi olcam bakalm :)
bende lekelenme yok sadece iğne batar gibi batmalarım çok bence seninki tuttu . yerleşme kanaması olabilir inş olur canım sonuçu haber edermisin bana :)
kAn geldi mi ondan sonrainş cnm kac yıldr istiysnz ?
Kızlaaaarr bu sabah kırmızılar iyice gelditamamen adet oldum sanırım perşembe doktora gidicem tekrar sizde durumlar nedir?umarim sizlerden hayirli haberler gelir bu ay
Ben 2 yıllık evliyim yaklasik 7-8 aydir istiyoruz kendi kendimize ama doktorla iğne olarak ilk ayımızdı canım.bakalım bundan sonra git gel doktora hep zaten tutmadida bu aysiz ne kadardır istiyorsunuz ? Senin ikinci ignen olucak sanrm
eee cnm daha ilkmiş yani normaldr tutmaması .. bizde 1 bucuk yıl olcakbiz hic kornmadk ama olmadı tüplerm tıkalıyms yeni ögrendk malesef .. evet ikinci olck inş cnm 1 .si tutmamıstı tüplerm tıkalı oldgu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?