kaç kez çatlama iğnesinden sonra hamile kaldınız?

onu cektr ya cok önemli .. bazıları fimde acılıyo ama bazıları acılmıyo benm gbi : ameliyatla actrdm ben elh ben genel anestezi olmstm hic bişe hissetmedm ama bnyeden bnyeye degsyo ..

onu cektr ya cok önemli .. bazıları fimde acılıyo ama bazıları acılmıyo benm gbi : ameliyatla actrdm ben elh ben genel anestezi olmstm hic bişe hissetmedm ama bnyeden bnyeye degsyo ..

Yarin gittiğimde doktorumla konusayim bali canim.geçmiş olsun.allahm neler neler yasiyoruz ya bebeislerimiz bizi bekletmesin gelsinler insallh...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarin gittiğimde doktorumla konusayim bali canim.geçmiş olsun.allahm neler neler yasiyoruz ya bebeislerimiz bizi bekletmesin gelsinler insallh...

Amiiin cnm .. Bizde karar degstrdk asilama yaptryrz :)

Amiiin cnm .. Bizde karar degstrdk asilama yaptryrz :)

Aaa :) hadi hayirlisi canm ya daha erken değil mi? Bi kere daha catlatma iğnesini deneseydin canm.bu arada esinde falan problem var mi? Bide nerde yaptiricaksn asilamayi?

ne bleym ya öylede bi sansımızı deneyelm dedk.. esmde hızlı hareketli sayısı az malesef normal yolla olablr ama asılama daha kesn cözüm tbi .. özel hastanede yaptrcm ..

ne bleym ya öylede bi sansımızı deneyelm dedk.. esmde hızlı hareketli sayısı az malesef normal yolla olablr ama asılama daha kesn cözüm tbi .. özel hastanede yaptrcm ..

Hadi hayirlisi canm sizin icin .bende şuan hastanedeym doktor nediycek bekleyip duruyorum.hamile de değilim kesin olarak Rabbim herkesin yardimcisi olsun.

Hadi hayirlisi canm sizin icin .bende şuan hastanedeym doktor nediycek bekleyip duruyorum.hamile de değilim kesin olarak Rabbim herkesin yardimcisi olsun.

vazgectik asılamadann bu ay catlatma iğnesi denedk artk gelecek aylarda bakıcaz .. zaten sol yumurtalımda 24 mm olan yumurta o yzden sasm yüksekk bana dua et inş kuzum .. ee ne dedi doktor ?:44:

vazgectik asılamadann bu ay catlatma iğnesi denedk artk gelecek aylarda bakıcaz .. zaten sol yumurtalımda 24 mm olan yumurta o yzden sasm yüksekk bana dua et inş kuzum .. ee ne dedi doktor ?:44:

Canim benim en doğrusu bence o direk aşılamaya gittiğiniz için tedirgin olmuştum.inşallah canm bu ay bebislerimiz gelir doktor degerlerimi kontrol etti bi sorun yokmuş yine gecen ay ki tedaviyi uygulamaya basladik.serophene kullanicam yumuslar için sonrada catlatma iğnesi.ayin 15 inde cagirdi 16 sinda iğne olucam sanrim.hayrlisi inşallah bu ay hayrli zamansa Rabbim bebislerimizi verir kucagimiza:)bundan sonrasi beklemek...aslında en zoru...bu arada sen nerde oturuyosun canm?

zaten sen dedkten sonra kararmı degstrdm rabbm seni vesile kıldı tesekkr ederm hadi bakalım bu ay tutar inş :) esinizn spermlerne baktrdnz mı ? :44: hatay cnm sen

zaten sen dedkten sonra kararmı degstrdm rabbm seni vesile kıldı tesekkr ederm hadi bakalım bu ay tutar inş :) esinizn spermlerne baktrdnz mı ? :44: hatay cnm sen

Canim inşallah bu ay allah kalplerimizi görsün birinin baskasina yaptigi duadan daha güzeli yok bence ben sana dua ediyorum canm ve diğer tüm bebek isteyenlere sende bana et canm hepimize Rabbim dualarimizi kabul etsin :)

Bu arada ben çanakkale deyim baya uzakmisiz :)

amiiin cnmm inş .. sen nerde oturuyosnn

evet ya :) baya uzakmsz

Kalpler bir olsun canm.igneni oldun demi? Kacinci gün? Ben hap kullanmaya devam ediyorum.bu arada topige bizden başka gelen yok kimse catlatma iğnesi olmadi mi yaa :what: deneyimi olanlar yazsa bizede umut olurdu

evet cnm carsmba aksamı 10 da oldum :) adetimin 10. gnydü tatlım .. evet ya a bzde braz umutlanrdk bari yoksa bu ay gecmez

evet cnm carsmba aksamı 10 da oldum :) adetimin 10. gnydü tatlım .. evet ya a bzde braz umutlanrdk bari yoksa bu ay gecmez

Hadi hayrlisi canm ya sen guzel sonucu benden önce ogreniceksin inşallah :) ben daha hapi bitiricem adetimin daha 5. Gunundeyim beklemek zor olucak

Hadi hayrlisi canm ya sen guzel sonucu benden önce ogreniceksin inşallah :) ben daha hapi bitiricem adetimin daha 5. Gunundeyim beklemek zor olucak

gec olsunda güc olmasın tatlım ben erken basladm ama bakrsn ben adet olrum güzel haberi senden duyarz ..

gec olsunda güc olmasın tatlım ben erken basladm ama bakrsn ben adet olrum güzel haberi senden duyarz ..
p.
İnşallah ikimiz de buradan bu ay hamileyiz diye bir topik acip ayriliriz allah ne zaman kararladiysa o zaman olucak.bu arada kaç yasindasin canm kaç yillik evlisin?

Bata kaö gün kala oldu leken benimde bi damla açık renk geldi bata8gün kala inş vardır bebiş

Canm ugramadin bi daha ben kırmızıları gördüm lekelenme değilmiş sende durum ne bekliyomusun hala ?

Daha olmadı yrn yada pzr bekliyorum halsizlik var az belim ağrıyo bklm ne olcak...aman umutlanmıyorum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…