Kac kilo aldınız hamisler

Kadin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
171
38
28
39
Kızlar ben 2.5 aldım acaba normal mi bu aralar sürekli acıkıyorum doymak bilmiyorum

Ne kadarlıksın canım ben 20.haftadayım 3 kilo aldım ama bünyeden bünyeye çok değişiyomuş

Ne güzel ben gram vermedim bide aldım hayret
Benim ilk aylarda hiç iştahım yoktu bide işim çok hareketli ondan verdim biraz ama bebiş büyüdükçe kilo alıyorum. Kilo almamız bu sebepten olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda

Ben ilk 3 ayda 1 kilo verdim, sob 2 ayda 2 kilo aldim yani 1 kilo almjs oldum şu ana kadar. Kimisinin istahi çok açık ama benim tam tersi oldu, hic yemesem daha mutlu olacam o derece ama bu bi yandan iyide sanki, gereksiz kilo almamis oluyorum, dikkat edin kizlar bu kilolarin gelişi gibi bide gidişi var

Aslında bu kilolar genelde gidiyor Ben oğlumda 15 kilo aldım hepsi gitti

Aslında bu kilolar genelde gidiyor Ben oğlumda 15 kilo aldım hepsi gitti
Aslinda 15 kilo çok değil canim, ideal çünkü bebek, suyu, plasenta, rahim,kan hacmi,ödem falan derken 10-12 kilo gidio zaten. 3-5 kiloda dert degil. Benim lafim gebeliğin başında alınan kilolara, genelde vucutta gidişi zor olan kilolar onlar. Çünkü bide üstüne o saydiklarim gelecek ve bu 20li sayilari bulacak, ve verilmesi gereken kilolar 8-10 u bulacak, o açıdan dedim

Evet haklısın ilk aylarda zaten bebek anneden besleniyor çok abartmaya gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…