kaç kilo aldınız?

slm kızlarr ben hepinizden çok kilo almısımda 8+3 ama beş kilo falan aldım 59 kiloyla hamile kaldım suan 64 kiloyum çokmu almısım kıyafetlerimin içinegiremiyom eşortman dısında bişi giyemiyom ne yapacam bilmiyom yaa offf

evt bak farkta burda saten ben heranne adayı ve herhamile insan gibi değilm herkesten farklıyım;)))
sütün glmicek die bişi yok tatlım saten.süt azalması die bişi vardr...;)
inş senn sütün çook olurda bolbol beslersn bebeğini:)bu arad mrk ettm cnsyeti ne genç anne:)

eee süt azalmasida zaten gelmemesi degilmidir ayni sey sonucta....insallah sende bidahakini iyi beslersin..benimki erkek...

Ya 17 haftalik hamileyim ne karnim çıktı ne kilo aldım hatta 65 kiloyla hamile kaldım 61 kiliyum bebeğim sağlıklı çok şükür ama gobegim çıksın istiyorum:KK61:

8 haftalık hamileyim. çok yemeyi seven biri olarak bende ters tepti. inşallah böyle devam eder. 1 haftada 2 kilo verdim. ama zaten kilom yüksek 77 kilo oldum anca bakalım. Sağlıklı olsunda kilo veriyim daha iyi

22 hafta 3 kilo almisim zaten kiloluyum napcam bilmiorumDoktorun tribide zoruma gidiyor artik hamile kadina ohoo simdi boyle aldiysan diyip duruyoAz aldigimi dusuunuyorum ama doktor ole demiyor

22 hafta 3 kilo almisim zaten kiloluyum napcam bilmiorumDoktorun tribide zoruma gidiyor artik hamile kadina ohoo simdi boyle aldiysan diyip duruyoAz aldigimi dusuunuyorum ama doktor ole demiyor

Kaç kiloydunuz ki de böyle diyor?

Ben de 20 haftalık hamileyim 5 kg aldım. Doktor "4 alman gerekiyodu" dedi. Neyse bebeğim sağlıklı olsun da

19. haftadayim nerden baksan 9 kilo aldim.
20 ile bitse ne iyi olurdu. hoş onca bulantiyi koma hallerini hic yasamasaydim da 30 alsaydim umrumda olmazdı

bende 28 haftalik hamileyim, 9 kilo aldim toplamda.

Insallah 12-13 kilo ile tamamlayabilirim geriye kalan 10-12 haftayi.

Back
X