Kaç kilo aldınızzz

15 + 3 teyim 1 kilo aldım :) ama onu da almamam lazımdı. Bundan sonrasında deneyeceğim artık almamayı.. Zaten kilolu başladım 10 - 12 den fazla almamalıyım

ayy ne guzel azcik almissiniz ben 28 hafta 3 gunlukum 13 kilo aldim..bastan kacirmayin sonra tutulmuyor kilo almaya musait yapimda bide

Bende 19. Haftaya kadr almadım hiç 21. Haftaya gelince 2 kilo almışım ama yediklerimde bir değişiklikyok normal mi acaba

80 kiloyla hamile kaldım. 23 haftalık olana kadar 3 kilo verdim. Şu anda 26.haftadayim. yine 80 kilo olmuşum. Yani hamile kaldigimla aynı kilodayim. Ilk hamileligimde 63-64 le hamile kalıp 80 le doğum yapmıştim.

18 haftalık hamileyim almadım tam tersine kilo verdim 59 kilodan 57 kiloya düştüm :)

80 kiloyla hamile kaldım. 23 haftalık olana kadar 3 kilo verdim. Şu anda 26.haftadayim. yine 80 kilo olmuşum. Yani hamile kaldigimla aynı kilodayim. Ilk hamileligimde 63-64 le hamile kalıp 80 le doğum yapmıştim.
Aynı kiloda kalmayı nasıl başardınız? Bende kilo almaya müsait yapım var endişe ediyorum

14 haftalıkken kilo almamistim şimdi 17 ama yine almamisimdir diye düşünüyorum bakalım haftaya öğrenirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…