- 4 Haziran 2015
- 91
- 38
- 88
- 33
- Konu Sahibi derinBzkrt
-
kaç kilo ile hamile kaldınız ve kilo almaya ne zaman başladınız toplam kaç kilo aldınız çok merak ediyorum ve korkuyorum 80e merdiven dayarım diye 62 kiloyum ve hamileyim çok fazla kilo alırım gibi geliyor.
80i bulmazsak iyi kuzum ya 75i geçmesek cok iyi olacak. geri vermek açısındanda sağlık açısındanda.Cnm bende 61 kilo da gebe kaldım bakalım doktora sorucam çok kilo almamanin yolu var mi
kızın mı olacak acaba öyle diyorlar ya :)Ben 48 kiloyum şu an. Ama bu kiloyla bile totom büyüdü sanki şimdiden hamilelikten dolayı galiba. :) Yada bana öyle geliyor.
kaç kilo ile hamile kaldınız ve kilo almaya ne zaman başladınız toplam kaç kilo aldınız çok merak ediyorum ve korkuyorum 80e merdiven dayarım diye 62 kiloyum ve hamileyim çok fazla kilo alırım gibi geliyor.[/QUO
İlk gebeliğimde 60 kilo ile hamile kalmıştım, 80 kilo ile doğuma gitmiştim. çok fazlaydı ama etrafı fazla dinlediğim için fazlaca yemiştim.
şimdi 10 haftalık hamileyim, 55 kilo ile hamile kaldım, şuan 56 kiloyum. ilk hamileliğimde yaptığım hataları yapmaya hiç niyetim yok. fazla yememek ve yürüyüş yapmak gerekiyor.
60 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ayda 55 e kadar düştüm 29 haftanın içindeyim şuan 64 kiloyumCnm bende 61 kilo da gebe kaldım bakalım doktora sorucam çok kilo almamanin yolu var mi
60 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ayda 55 e kadar düştüm 29 haftanın içindeyim şuan 64 kiloyumkaç kilo ile hamile kaldınız ve kilo almaya ne zaman başladınız toplam kaç kilo aldınız çok merak ediyorum ve korkuyorum 80e merdiven dayarım diye 62 kiloyum ve hamileyim çok fazla kilo alırım gibi geliyor.
60 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ayda 55 e kadar düştüm 29 haftanın içindeyim şuan 64 kiloyum
tabiki mide bulantısı çok olursa yediğinizi çıkarırsanız kilo verirsiniz ben gibi tam 4 ay hasta gibi gezdim herkes hasta sanıyordu bulantılarda halsizdim kilo kaybediyordumO zaman hamileyken kilo verilebiliyor
canım ya çok zayıflamışsın ben de 76 kiloyla hamile kaldım benim de boyum uzun ama korkuyorum çok kilo alacam diye dikkat ediyorum sağlıklı şeyler yiyorum bakalım sonum ne olur bilmiyorum74 kilo ile hamile kaldım boyum uzun diye pek sorun teşkil etmiyordu şuan tam 10. Haftadayız 66 kiloya düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?