kac kılo oldunuz arkadaslar

bence çok güzel kilo almışsın.
ben daha 18 haftalığım, ilk 3 ay hiç almadım son 1 ayda 4 kilo aldım((

ooo yemez olurmuyum neler yedım bı bılsen mıde bulantısı sorunumda olmadı ama almadım kılo yemedıgım sey kalmadı nerdeyse yemek yemem gayet ıyıde yakıyo sanırım vucudum normaldede ben hep oyleydım yerım ama almam

ben 60 ile hamile kaldım şu an 62 yim beş ayda 2 kilo iyi sanırım yanlız çok kusmuştum iştahım bi aydır yerinde biliyormusun asıl kilo 6 aydan sonra alınıyor hiç bi şey yemesende hergün şişiyorsun ben ilk hamişliğimde 14 kilo aldım doğumda 10 kilo verdim bebişim 3.5 kilo doğmuştu sen fazla kilo yapıcı şeyler değilde bebişine yararlı şeyler ye doğumdan sonra kilo vermesi biraz zor

bende 50 ile hamille kalmıstım suanda 66 kg.yum hersey son 1 ay oncesine kadar normaldi ama son bir ayda 7,5 kg aldım ama allaha sukurki şimdi durdu :))))))))

ah kızlar ben 60 kılo ıle hamıle kaldım 85 ıle dogum yaptım ben cok aldım ama sımdı hepsını gerı verebıldım

ben 52 kğ ile başladım şimdi 60 kilodayım..bende son 3 ayda 5 kğ aldım..artık dikkat ediorum ki 5 kğ dan fazla almadan kapatayım sezonu..normal aslında bu kadar alınması..son 2 ay dikkat..çok alınıyormuş...

ya arkadaşlar ben 52 kiloyla hamile kaldım şimdi 62 kiloyum çok aldım ve daha 3 ay var ne olacak bilmiyorum ama ne yapayım kızım sağlıklı olsunda hiç umrumda değil veririm:)

50 ile hamile kalmıştım 65'le doğuma girdim. 16 gün önce doğum yaptım, 9 kilo gitti, 56 kiloyum şu anda. Zaten bi 10 kilo doğumdan sonra gider derler ya, öyle oldu hakkaten.

55 kilo ile hamile kaldım şu an 62 kiloyum ...

5.5 ayda 7 kilo dr. normal olduğunu söylüyor

ben 47 ile başladım şu an 65 kiloyum ben hamileliğimin ilk üç ayında 6 kilo almıştım kişiden kişiye değişiyor...
son bir ayda herkes çok alır diyolar ama bende de tam tersine 1 kilo falan aldım ama bebişim maşallah çok iyi kilo aldı:)

başta 56 kg idim canlarım ilk 1,5 ay 2,5 kg vermiştim 54 olmuştum ama şimdi verdiğim kiloları aldım 57' yim :)
ama baştan bu tarafa bakarsak 1 kg aldım karnım var ama belli oluyo dışarıdan bakıldığında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…