Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Okuduğunuz kitapları ekleyip yorumlayıp puanlayabildiğiniz, kendinize hedef koyabildiğiniz , okuduklarınızı listeyebildiğiniz kitap ödünç alıp verebildiğiniz bir yer. Online kütüphane gibi.
140 olmuştur benim , bir dönem ara vermiştim saracak bi kitap bulamayınca . Sizler de kitaplarını vermekten kaçınıyor musunuz? Biri isteyecek diye kapalı kitaplık yaptıracağım ayrıca bu rakama giden kitaplar dahil değil .
Lisede oturup saymıştım :)
Cin Ali o tarz kitapları saymadım
80 e yakındı sanırım bulabildiklerim kadarı ile
Ama sonra yırtıp attım sanırım o kağıdı önemli olan sayı değil diye :) şimdi diyorum dursaymis çünkü merak ettim:) 100 olmuştur belki ama son iki yıldır pek okumadım ..okumak istiyorum ama okuyamiyorum maalesef ..
Peki benim gibi okuduğu kitabın içeriğini belli bi zaman sonra unutanlar oluyo mu. Mesela ben kitabı beğenip beğenmediğimi hatırlıyorum, çok etkilendiysem konusunu, kişileri vs hatırlıyorum. Ama bi çoğunuda unutuyorum malesef
Peki benim gibi okuduğu kitabın içeriğini belli bi zaman sonra unutanlar oluyo mu. Mesela ben kitabı beğenip beğenmediğimi hatırlıyorum, çok etkilendiysem konusunu, kişileri vs hatırlıyorum. Ama bi çoğunuda unutuyorum malesef