• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Paran Var?

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.819
4.748
83
Yahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
ne kadar maaş alıyorsun soru bir
ne kadar biriktirdin soru iki
hiç hoşuma gitmiyor
babam da dahil herkes paramın takibinde ....
sorma baba diyorum illa ısrarla sorup öğreniyor ve çok da sinirleniyorum!
siz ne diyorsunuz para mevzusu açılınca dışarıdakilere ayrı , yakınlarınıza ayrı merak ettim? Çünkü çok sinir oluyorum...Biriktiremiyorum çok ve sürekli takip edince daha çok uyuz oluyorum :(

Ailem aldığım maaşı bilir ama nereye harcadığımı sorgulamazlar, hatta bazen destek bile olurlar (araba kasko-sigortasını tek başıma ödemekte zorlanıyorum çünkü). Dışarıdaki insanlarla maaş konusunu pek konuşmam. Akrabalarım çok sorguluyordu bir ara özellikle teyzemin eşi sürekli sorardı şu kadar mı bu kadar mı diye. En son patladım "Düşükse destek mi atacaksın yüksekse borç mu isteyeceksin?" diye bozuldu ama daha da sormadı.

sordum araba alcakmışım ya ondanmış
yok baba vazgeçtim almıcam ya dedim en soın
babamın bahanesi bu
ama diğerlerinin ben de bilmiyorum
millet meraklı sadece bence
ama bu merak beni rahatsız ediyor!
Size ne benim paramdan deyin.
Onlar sorarken rahatsız olmuyorsa,alacakları cevaptan da rahatsız olmayacaklar.

Aileme ne kadar aldigimi soyledim ama surekli sormazlar naptin ne ettin diye.Cevremdekilere asla anlatmam sukur yetiyo derim konuyu kapatirim.Millete ne
aynen ya maaşımın zammı vergisi her bişeyi ne yapacak bu insanlar anlamıyorum....komşudur akrabadır herkes para hesabında size ne demi yani
ben daha kardeşime sormadım parasını ayıp denen bir şey var

aynen ya maaşımın zammı vergisi her bişeyi ne yapacak bu insanlar anlamıyorum....komşudur akrabadır herkes para hesabında size ne demi yani
ben daha kardeşime sormadım parasını ayıp denen bir şey var
Aynen bende kardesleriminkini bilmem.Bazilari cok seviyo kim ne aliyo hesap yapmayi galiba.Millete hic anlatma bence bana yetecek kadar aliyorum de konu kapanir.

hiç hoşuma gitmiyor
siz ne diyorsunuz para mevzusu açılınca dışarıdakilere ayrı , yakınlarınıza ayrı merak ettim? Çünkü çok sinir oluyorum...Biriktiremiyorum çok ve sürekli takip edince daha çok uyuz oluyorum :KK43:
Hiç bir şey,çünki o samimiyeti vermiyorum kimseye...

hiç hoşuma gitmiyor
siz ne diyorsunuz para mevzusu açılınca dışarıdakilere ayrı , yakınlarınıza ayrı merak ettim? Çünkü çok sinir oluyorum...Biriktiremiyorum çok ve sürekli takip edince daha çok uyuz oluyorum :KK43:
Babaya neden soylenmesin ben babam sormadan soylerim ama disaridaki insanlara soylemem soranlarada sinir olurum bu ozelidir insanin .

ben de daha şubatta başladım bana da her gören soruyor
çekirdek ailem haricinde kimseye söylemedim maaşımı bir şekilde geçiştiriyorum
birikim yapamıyorum çünkü kyk kredisi kira faturalar derken bana bir şey kalmıyor zaten biraz da kardeşlerime yardım ediyorum
takmayın
ayy valla maaşı gördüğüm mü var hesaba yattığı gibi gerekli yerlere gidiyor diyebilirsiniz

Ben sorana söylerim, saklamayı da aşırı gereksiz buluyorum, söylenince noluyo ki? Yani gerçekten ayıp ise ben de söylemeyeyim.:işsiz:

Babaya neden soylenmesin ben babam sormadan soylerim ama disaridaki insanlara soylemem soranlarada sinir olurum bu ozelidir insanin .
hoşlanmıyorum ama takip etmesinden
hayır bir de sürekli bir kıyas gibi kardeşimin yanında soruluyor kendisi doktor ben değilim mimarım ben
o daha dün başladı çalışmaya neredeyse benden kat be kat fazla parası var onu onure eder gibi sırayla bir bana bir ona soruyor ne var söylesen diye ısrarla en son söylüyorum sonra snir oluyorum
neden yani....ne gerek var..

hiç hoşuma gitmiyor
Ev halki soruyorsa yine iyi. Disardan biri sordugunda gicik oluyorum.

Back
X