Evet maymun iştahlıyım :) yaşım da çok geçsin istemiyorum.. çok hırslıyımdır napsam bilmiyorumCok calisirsan 1 senede kazanirsin. Ama okulu da birakman gerekir cunku derslerle birlikte imkani yok.
Herseyden onemlisi sen once ne olmak istedigine kesin karar ver
Arkeoloji dersi gördugumu nerden bildin :) yaklasik 2 aydir dusunuyorumDoğru meslek kararını heves doğrultusunda değil de 'yapmayı gerçekten isteme' kriterine göre vermelisin.
Tıp Fakültesi'ne hazırlanırken de Arkeoloji falan düşünebilirsin??
Neyi isteyip neyi istemediğine sağlam bir karar ver önce, sonra da o hedef doğrultusunda elinden geleni yap.
Benimki 6. hissin bir üst versiyonu; 7. his.Arkeoloji dersi gördugumu nerden bildin :) yaklasik 2 aydir dusunuyorum
HayLlerinin peşinden git kimseyi dinleme. Azimle çalış çalış çalışKızlar merhaba..
Bu sene eğitim fakültesinde 1. Sınıfım. Sinava ilk girisimde kazandim. 18 yaşındayım.. Hep psikolog olmayı istedim.. Kazanamadım tabii.. Normalde çok iyi matematik yapmama rağmen ygs de fazlasıyla heyecanlandım elim ayağım titredi normalin çok aşağısında yaptım. Sözelim çok iyi olmasına rağmen psikoloji gelmedi.
Şimdi deneme sınavı çözüyorum 97 net yaptim en son. Fenden 4 tane netim var. Bu da dert mi diyeceksiniz. Kızlar çok komik ama şimdide doktor olmayı istiyorumm kaç senede kazanirim sizce.. Okulun tıp fakultesi kismindakilere imrenerek bakıyorum. Diyeceksiniz ki psikoloji kazanamayan tipmi kazanacak. Ama heves işte. Sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?