Kaç senede kazanabilirim belki de hiç akıl verin :((

amaç tıp kazanmaksa hacettepe gibi üniversiteler olmasada giresun tıp falan puanı düşük hiçbişe değil kazanırsın ne olcak , kafan basıyomuş zaten , inek gibi çalışmaya erinmiyosan hodri meydan buyur oku

Heves ederek karar verme.kendini dinleyerek karar ver.yapmak istediğin iş ne.neye ilgin yeteneğin var bunlar önemli.tıp okumayı bende isterdim iyiki de olmamış diyorum şimdi.bazı doktorların koşulları iyi ama bazıları o kadar kötü koşulda o kadar kötü durumda olan hastalara bakıyolar ki.herkesin yapabileceği bi meslek değil.benim 5 dk ziyaretten bile psikolojim alt üst olurken onları düşünemiyorum.Allah sabır versin bütün doktorlara.

bilinçli çalış 7 yıla doktorsun.

napcaksın tıpı
kardeşim tıp okuyor gittikçe doktorların işi de zorlaşıyor
zaten zor okuyorlar çalışma koşulları da gittikçe bozulacak..psikoloji daha iyi hele çocuklarla ilgili uzmanlaşırsan ohh miss
çünkü acayip derecede çocuklarda sorunlar artıyor ve artık aileler bilinçli herkes psikolog peşinde...

Psikolojiyi kazanırsın ama tıp zorlar lys fen görmediğin için. İradeli bir çalışmayla şu dakika başlarsan 2 sene de açığı kapatabilirsin bana göre, tıpta hazırlıksız okursan 6 yıl üzerine üzerine tus ve nihayet mesleğe atıldığında ne maddi ne statü açısından seni tatmin edecek bir konumda bulamayacaksın kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…