kaç sevgili,kaç aşk yaşandı şu hayatıızda??

oooo çok flörtöz bi insanım ben yaa ..:))
olduda oldu yanii şöyle bi düşündümde aşktan aşka koşmuşuumm ..ağladımda ağlattımda terkettim terkde edildim amaaaaan hepsi geldi gitti onu tanıyınca anladım gerçek aşkım bi tane ..ondan öncesini yok benm için sildim gittiii ...inş kocamda herbişeyimde o olurr...

26 yaşında ilk kez erkek arkadaşım oldu
sonra uygun bulmadım onu ve ayrıldım
çıktığım ikinci erkekte şuan kocam:1:

22 yaşındaym.bundan önce iki kişi oldu hayatımda fakat ikiside kötü bir şekilde bitti...şuan 3.sevgilim ilk defa aşık oldum çok bağlandım çok seviyorum..:49:

bir tek gerçeğim vardı,o da beni aşırı sahiplenirken boğdu resmen. ikimize de ciddi zarar veriyordu huzursuz,paranoyak,endişeli halleri.

eşsiz bi aşktı.hayatta başıma daha iyi bişi gelemezdi.
en iyi arkadaşım,dostum,ağabeyim,babam,tek sahibimdi... onun sevgisiyle,şefkatiyle her zorluğun üstesinden gelebilecek güçteydim.şimdiyse bi hiçim.

her şeyinle ait olup taptığın,mutlu edebilmek için adeta kölesi olduğun adamdan ayrılmak istediğini söylemek zorunda hissetmek ne büyük bi acıymış...

ne kadar sevsen aşık olsan da yetmiyormuş anladım.ondan öncede kalan herkes yalandı,sonrasında da herkes yalan...

ağzımıza bal çaldı işte hayat...

şimdi hayatta iş ,iş, iş... başka bi güç yok beni yaşatan. kariyer yapabilme umuduyla devam ediyorum,ama çok mutsuzum...

bir kişi. tek ve inşallah ömürlük. 16 yaşındaydım tanıdım onu. o 20 yaşındaydı. arkadaş olduk önce. ben onun için küçüktüm çünkü. zaten ben de sadece beğeniyodum aklını düşünceli oluşunu arkadaşlığını. iki yıl arkadaştık. sonra o yaz benim üniversite sınavına girdiğim yaz o da üniversiteyi bitirmiş askere gidiyodu. gitti... kısa dönem de olsa o zaman geçmek bilmedi. ve anladım ki sadece arkadaş değil benim için. korktum... asla belli etmemeliydim bunu yoksa arkadaşlığını da kaybederdim. döndüğünde daha da karizmatik ve ağırbaşlı olmuştu. ben ise istediğim bölüm ve üniversiteyi kazanmış, artık o liseli zamanlardan çıkmış genç kız olmuştum. bir cuma günü akşamı okuldan çıkarken birden kapıda önüme dikildi. şaşırdım sevindim gözlerim doldu ve ben bişey anlamadan bana sarıldı. kokunu çok özlemişim küçüğüm dedi... şu an ben 26 yaşındayım, o 30... ve ben onun tam 8 yıldır küçüğüyüm, o da benim tam 8 yıldır kıymetlim... ve o benim bir haftadır nikahlı eşim, yılbaşı gecesi de düğünümüz olacak ve 2012 itibariyle ömrüm:)

25 yaşındayım. üç kişide aşığım diye düşünmüşüm.

şu anki sevgilim canım kanım, şükretme sebebim.

(ben de flörtözmüşüm:))

22 yaşndayımm 3 sevgilim olduu birii çocuklukmuşş 2.sii salaklıkk 3.süü ve inşallahh sonumm olurrr canım bitanemm herşeym bnmm yaa hayatımaa anlamm katann bana aşkı tattrann insann herşeymm bnmm..

Biz birbirimizin ilk aşkıyız, çocukluk aşkıyız :nazar::nazar::nazar:

İlk ve son aşkım :nazar:

Ondan başkası olmadı olamazda deliler gibi seviyorum onu, canımın içi askerim :48:

çocukluk arkadaşıma aşık olduğumu sanmıştım :) o beni hep ezerdi sözleriyle ukalanın biriydi...tanıdıkça sevmediğimi farkettim ama o beni tanıdıkça sevdi...hala dolanıyor peşimde,istemiyorum...
ismi lazım değil bir de polis vardı şimdi evli bir de kızı varmış çok sevindim inşallah çok mutlu olur dedim...karısı hastalık derecesinde kıskançmış yazık oldu bizimkine bende rahat batmıştı oysaki :)
bir de öyle biri var kii aman öncekiler de aşkmıymış sanki dedirtti :) Ben ondan öncesini yaşanmadı sayıyorum ... Sonum olur inşallah :)

22 yaşındayım. hayatıma 2 kişi girdi. 2.siyle hala devam. ne mutluyum ne mutsuzum. bişiler oldu bize anlamadım.
zaten aşık oldumda başladım 2. ilişkime. gerçekten aşık oldum.
ilk kez aşık oldum,, herlde oda yanlış kişi..
hayırlısı bakalım.

dualarımın karşılığı, rabbimin en büyük hediyesi o bana..bir kez yaşadım tıpkı dualardaki gibi..6 yıl oldu nişanlıyız ve inş. kısmetse mayısa evleniyoruz..rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Bir kere aşık olduğumu sanmıştım. Sevmedim diyemem aslında ama cahil bir dönemime denk geldi.
Doğru insan mı değil mi bakmadım. Sadece duygularım vardı masumca. Ama bitti. İyi ki bitmiş diyorum.
Gerçek aşkımı buldum. Hala onunlayım ve inşaAllah hep onunla olmak istiyorum.
:nazar:

Hayatimda ilk 16 yasindayken asik oldum birine hemde hic beklemedigim ummadigim bir anda ve o ask suan Rabbime cok sükür 5. senesini doldurdu...ALLAH nasip ederse 1bucuk sene sonrada dügünümüz olcak :16:

hayatımda biri uzun diğeri kısa süreli iki kişi oldu. Şimdi kimse yok ama içimde öyle bir sevgi var ki kimseye vermek istemiyorum verdiğim kişi de son olsun kaderimdeki kişi o olsun istiyorum. Benim bir sevgilim ve henüz tanışmadığım ama varlığını hissettiğim sizde de böyle oluyor mu?

Evet canım bana da böyle olmuştu.Benim de ilkokulda ve ortaokulda olmuştu 2 tane :)) Tabi buna aşk dersen.Sonra lisedeyken hep Allah'a dua ederdim bundan sonra hayatıma biri girerse beni sevsin,aldatmasın,ben de seveyim ve evlenelim,son olsun diye.1 yıldan fazla hep geceleri böyle dua ettim ve taaa taa taa tammmm :24::24: 16 yaşında aşkımla tanıştım,o 20 yaşındaydı.Üstelik de çocukluk aşkımdı benim,ben de onun,daha okula bile başlamadan önce saklambaç filan oynardık,evcilik bile oynadık.Ben anne olurdum,o baba bir de çocuğumuz olurdu :69::69: Şimdi 23 yaşındayım 7 sene olacak beraberliğimiz.:nazar:Seneye okulum bitince nişanlanacağız kısmetse,sonra da evlilik:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
tek bir kişiye aşık oldum o da 6 yıl sürdü ve bitti ilk aşkım oydu belki de son aşkım da o olucak anlaşamadık bittii herkes için hayırlısı olsun allah herkesin gönlüne gçre versin

Back
X