kac yasinda adet kanamanizi gördünüz ?

tam tamına 15 yaşıma kadar büyük bi heycanla bekledim.ve nihayet oldum.bi havalara girdim çünkü ikizim daha olmamıştı.ilk adetim tam 15 gün sürdü.ee okadar beklerse olcağı bu.kan ağladı resmen.hala pek düzenli değil zaten uğraştırıyo beni.

ben 12-13 yasındamı ne olmustum. bigün banyo yapıcaktım . ananem bizdeydi. gittim banyoya girdim çamasırımı bi indirdim bi leke gördüm anlamıstım sanki ama korkuyordumda . biras bi bilgim vardı bu konularda. annemi cağırdım çaresiz korkkak bir sesle annem geldi güldü ilk önce sonrra kız bu ne ne yaptın sen diye bi tokat attı ben oturdum ağladım naptım bennnnn diye ne vuruyorsun be dedim sinirle. sonra sarıldı bana utan biras o yyüzden yaptım dedi. eskiden öyle yapılırmıs ne bilim ben :) sonra sarıldı ah canım benim genc kız oldu büyüdü artık dedi . o gün kendimde ufak ufak bişeyler hissetmiştim büyüdüğümü artık genc kız olduğumu cocukluktan cıktığımı :) ağrı yoktu baslarda ama ondan sonraki günler bas ağrısı ve karın ağrısı ile birlikte geçirir oldum günlerimi. hatta bazen bayılıyorum bile

12 yaşımda gördüm çok erken oldu gamyoncuiremsu daha çocuktum yaaa.... sabah okula gitmeden lavobaya girdim bide ne görüyüm o an dünyam karardı sanki , Çünkü ben adetin hergün olduğunu sanan bir saftım.:icecream: napıcam ben hergün olacak nasıl okula giderim diye düşünmüştüm o anda....

14 yasında gördüm , çok utandım .sanki büyük bir ayıpmış gibi geldi .battaniyenin içinie girip ağladım hatta
kanamam artınca anneme söylemek zorunda kaldım:)))

benimde 14 yaşında olmuştu, ilk oldugunda çok ağlamıştım.:):) bi duygusallık oluyor neden bilmiyom ama:)

herhalde içinizde en erken olan benim .ben 10yaşımda oldum.ne komik dimi.bende anlamadım niye okadar erken oldumu.zaten benim herşeyim bi tuhaftır kızlar .neyse bende anlatıyım size.bi gün tuvalete girdim(afedersiniz) bide ne görüyüm çamaşırımda kan var .ve arkamada hafiften geçmiş .çok heyecanlandım , hemen tuvalet kağı koydum çamaşırıma ve tuvaletten çıktım.tabi kimse görmesin diyede böyle arkamı saklaya saklaya geziyorum evin içinde .annem görmesin mi bide .ben kıpkırmızı oldum hiç bişey söyleyemedim annem .annem bana bir tokat attı o anda neye uğradımı şaşırdım .sinirli bi şekilde ne yaptım ki vurdun bana dedim.neyse o da bana genç kız oldun dedi. yani ben bu şekilde oldum.

orta birinci sınıfa oldum ben...ama olmadan önce kahferengi lekeler geliodu kimseye söyleyemiodum bu lekeleri gitgide çoğaldı bu lekeler bir gün okulda kızlarla kaloriferde oturuoduk aniden ayağa kalktım fazlaca bişey geldiğini hissettim tuvalete gittim şok olmuştumm kimseye söylemedim 17 yaşıma kadar hep etkisindeydim daha bu sene söylemeye başladım anneme o da adetler sorunlu diye iş başa düştü söyledik işte

ya süper bir başlık olmuş çokkkk güldüm kızlar bu anılarımıza nekadar çocuksu haraketlerimiz varmışş ilk adet anındaki hallerimizi bir videoda izleyebilsek keşke

sanirim 12 13 yaslarindaydim annem daha onceden anlatip uyarmisti bana soyle demisti utanarak ve aglayarak soyledim
okuldanda yeni gelmistim banyoya gittigimde gordum o sirada olmus iyiki okulda olmamis...
bu duruma alismakta zordu yani....

canım ilk adet gördügümde 9 yaşında idim 4 üncü sınıfa gidiyodum sonra ilem okuldan çıkartı 12 imde evlendim 15 imde ayrıldım

Off en geç benmi oldum acaba. 18 yaşım bitti 20 gün sonra adet gördüm.
Yeteri kadar !! bilgi sahibiydim bu konu hakkında.
Oh be çok şükür oldu diye çok sevinmiştim.

Son düzenleme:
bende ilk adet gördüğümde orta 2.sınıftaydım.25 mart cumartesi günü sabah saatleriydi.beklediğim için hiç korkmamıştım ama çok heyecanlanmıştım daha dün gibi aklımda biran önce arkadaşlarıma söylemek için sabırsızlanıyodum hafta sonu tatili hiç bu kadar uzun gelmemişti bana...

sanki annemde önceden hissetmiş gibi beni bi odaya çekip sakladıgı yeri gösterip lazım olursa burdan alırsın demişti.aradan bi kaç gün geçti ki ben adet oldum.aslında fikrim anneme hiç söylememekti ama pedlerin birer birer azaldığını gören annem zaten anlayacaktı.hey gidi günler heeeey

şimdi çok gülüyorum kendime:roflol:

12 yaşındaydım ik adet gördüğümde. çok mutlu olmuştum yaşasın ben de büyüdüm artık diye :dance:

canım ilk adet gördügümde 9 yaşında idim 4 üncü sınıfa gidiyodum sonra ilem okuldan çıkartı 12 imde evlendim 15 imde ayrıldım

:teselli:

Ben 15-16 yaşlarında adet oldum , elimde olsa daha bile geç olmak isterdim açıkçası.
Çok küçük yaşlarda adet görmek çok zordur bence , şimdi bile diken üstünde dururken o yaşlarda halimi düşünemiyorum rezil olurdum mutlaka

bnde hatrlıorum orta birin sonlarında okulda olmuşum da haberm yk meğer..eve geldm tuvalte grnce anladım durumu annem de çalışıor benm annemi ağlayark aradım anneee çabk gel nolursuunn annee kzım noldu? ya gel sen işte çabk geel anne noluur..garbm korkmşş bişe oldu die nasl geldm hatrlamıorum noldu dedi bnde hstlndm galba diip iice ağlmya başladım annem de sarıldı amaan bnm kzım genç kız mı olmş blmem ne diince ben snr olup dha çok ağlmya bşlamştmm..hahaha şmdi çok komk geliorama o gün karnm çok ağrmştı hala da ağrıor evlennce geçer diolar öle mi??

Bende 12 yaşındaydım olduğum zaman yakın arkadaşlarımın çoğu olmuştu bende bekliyordum ama olduğum zamanda bir hafta depresyona girmiştim...

ben de hiç olmıycam zannetmiştim..lise 2 deydim.16 yaşında..o sene de olmasaymış annem doktora götürücekmiş beni:) anneme söyledim adet oldum diye,hemen babama yetiştirmiş..çok kızmıştım yaa.utanmıştım da..çocukluk işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…