Kac yasinda anne oldunuz yada olmayi arzu ediyorsunuz?

fmk

EMANETIYLE TACLANDIRDI...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
4.440
37
683
Kac yasinda anne oldunuz yada olmayi arzu ediyorsunuz?
:emir_bebek:

Cevaplar icin simdiden teskkürler opuyorumnanaktan

Ben 20 yaşıma yeni girdim,ve şimdi anne olmak istiyorum...:asigim:
Rabbim herkeze en hayırlı zamanda versin...opuyorumnanaktan

30 yaşında anne oldum 2.yi yapmayı düşünenler için çok geç bir yaş bence 1.yi büyüt yapmaya karar ver oldu olmadı derken hamilelik doğum yaş kaç oluyor

Ben 20 yaşıma yeni girdim,ve şimdi anne olmak istiyorum...:asigim:
Rabbim herkeze en hayırlı zamanda versin...opuyorumnanaktan

Masallah genc annelerden olacaksiniz allah nasip ederse.. allah gönlünüze göre versin

27 yaşımda anne olacağım inşallah doğumuma iki ay kaldı

27 yas birinci bebek icin cok güzel bir yas bana göre.. ben o treni kacirdim.. Insallah hayirlisiyla oglunuzu kucagniza alirsiniz
30 yaş benim için en ideal anne olma yaşı

tesekkür ederim görüsün icin

30 yaşında anne oldum 2.yi yapmayı düşünenler için çok geç bir yaş bence 1.yi büyüt yapmaya karar ver oldu olmadı derken hamilelik doğum yaş kaç oluyor

cok merak ediyorum.. allah bana 30 yasimda anne olmayi en azindan hamile kalmayi nasip edecek mi.. bende anne olmak istiyorum artik ama gelecekten korkuyorum.. bebek yapana kadar herseyim 4X4 olsun istiyorum ama bi türlü olmuyor olmazda herhalde

ocak ayında anne olucam inşallah 26 yaşında..

gözünüz aydin olsun ne güzel beni böyle heveslendiriyorsunuz

24 yaşında anne olucam 23 gün sonra Allah nasip ederse

cok az kalmis hadi bakalim geri sayim baslamis hayirli günlerde bebeginize kavusursunuz insallah.. :emir_bebek: sorumu yanitladiginiz icin tesekkür ederim

27 yaşında anne oluyorum inşallah ikinciyide 30 da düşünüyorum :) geç evlendim yoksa şimdiye kadar çoktan yapmıştım opuyorumnanaktan Rabbim bu duyguyu tüm kadınlara yaşatsın..

30 yaşındayım ilk çocugumu 23 yaşında kucagıma aldım ikincisini 27 yaşında aldım allah herkese nasip eder inşallah:Saruboceq:

24 yasindayim bir hafta icinde bebegimi kucagima alicam insallah 3 hafta sonrada 25 olucam
25 tam ideal yas oldugunu dusunuyorum sempatiksalakcinni

28 ime giricem yakinda ve 11 yasinda bi kizim var, bende de cok erken oldu, ama memnunum... Allah olmayanlara nasip etsin insallah.

Back
X