İnsanlar için yaptırma kendin için yaptir insana özgüven kazandirio ınan yaptirinca keşke daha önce yapsaydım diceksin ben foto bile cekilmiodumKorkuyorum açıkçası bir de günah olması var. Ama insanların sırf buruna bakıp insanı çirkin olarak nitelendirmeleri yüzünden her aynaya baktığımda keşke bir adım atabilsem diyorum. 24-25 gibi olsam cesaret edip de ne iyi olurdu. Bakıyorum hiç benimki gibi kemerli biri yok. Hepsi mi estetik? Hepsi mi o kadar güzel? Kendimi iyice çirkin hissediyorum. Çok karışığım bu konuda. Ne vardı insanlar insanları dış görünüşlerine göre yargılamasalardı.
Arkadaşlar merhaba. Ben de burnumun büyüklüğünden, kemerli olmasından ve bu büyüklüğe rağmen nefes alamamaktan muzdaribim. Yaşım 23 olacak birkaç ay sonra. Düşünüyorum ama çekincelerim var. Sizler kaç yaşında karar verdiniz estetik olmaya kaç yaşında oldunuz? Yaptırdığınız için memnun musunuz ?
Valla ben 14-15 yasımdan berı dusunuyorum 20 yasında amelıyat oldum pişman degılım iyikş yaptırmısım yıne olsa yıne yaptırımArkadaşlar merhaba. Ben de burnumun büyüklüğünden, kemerli olmasından ve bu büyüklüğe rağmen nefes alamamaktan muzdaribim. Yaşım 23 olacak birkaç ay sonra. Düşünüyorum ama çekincelerim var. Sizler kaç yaşında karar verdiniz estetik olmaya kaç yaşında oldunuz? Yaptırdığınız için memnun musunuz ?
Canm bende olmak istiyorum ama korkuyorum dini açıdanArkadaşlar merhaba. Ben de burnumun büyüklüğünden, kemerli olmasından ve bu büyüklüğe rağmen nefes alamamaktan muzdaribim. Yaşım 23 olacak birkaç ay sonra. Düşünüyorum ama çekincelerim var. Sizler kaç yaşında karar verdiniz estetik olmaya kaç yaşında oldunuz? Yaptırdığınız için memnun musunuz ?
Aynı şekilde düşünüyorum ama bakıyorum herkesin burnu o kadar güzel ki. Bir de estetik bu kadar yaygınlaşınca kemerli burun göremiyor başka kimsede insan. Hepsinizi bu kadar güzel dururken benimki daha çok gözüme çarpar oldu. Bilmiyorum kararsızım.Canm bende olmak istiyorum ama korkuyorum dini açıdan
Bende olmaya karar verdim. Ama biraz maddi acidan zorlancak gibiyim para biiktirmeyeAynı şekilde düşünüyorum ama
.Aynı şekilde düşünüyorum ama bakıyorum herkesin burnu o kadar güzel ki. Bir de estetik bu kadar yaygınlaşınca kemerli burun göremiyor başka kimsede insan. Hepsinizi bu kadar güzel dururken benimki daha çok gözüme çarpar oldu. Bilmiyorum kararsızım.
Canim bende karar verdim olacagim para biriktirmeye basladim maddi acidan biraz zorlanacagim ama kendime olan ozguvenim gelecek inanıyorum :)
herkesin burnu o kadar güzel ki. Bir de estetik bu kadar yaygınlaşınca kemerli burun göremiyor başka kimsede insan. Hepsinizi bu kadar güzel dururken benimki daha çok gözüme çarpar oldu. Bilmiyorum kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?