Kaç yaşında burun estetiği oldunuz ?

Arkadaşlar merhaba. Ben de burnumun büyüklüğünden, kemerli olmasından ve bu büyüklüğe rağmen nefes alamamaktan muzdaribim. Yaşım 23 olacak birkaç ay sonra. Düşünüyorum ama çekincelerim var. Sizler kaç yaşında karar verdiniz estetik olmaya kaç yaşında oldunuz? Yaptırdığınız için memnun musunuz ?[/

[
Arkadaşlar merhaba. Ben de burnumun büyüklüğünden, kemerli olmasından ve bu büyüklüğe rağmen nefes alamamaktan muzdaribim. Yaşım 23 olacak birkaç ay sonra. Düşünüyorum ama çekincelerim var. Sizler kaç yaşında karar verdiniz estetik olmaya kaç yaşında oldunuz? Yaptırdığınız için memnun musunuz ?
Ben 28 yaşında oldum ve iyiki olmuşum diyorum ama tabiki burda doktor çok önemli iyi araştırmak gerekli benim tavsiye ediceğim tek doktor Tuncay Kodaş inanılmaz doğal ve güzel bir burnum oldu çok mutluyum

Merhaba ply . 15 gun once ameliyat oldum 22 yasindayim . Acikcasi pisman oldum eger kendini seviyorsan hic tavsiye etmiyorum. Benim oyle sorunlu bir burnum yoktu kemerim vardi bir gunde sorun etmemistim fakat saglik problemleri olunca hazir kemeride halledelim dedik . Meger hata etmisim kendime alismam cok zaman alicak ve ben sabirli biri oldugumu dusunurdum fakat degilmisim . Bu is sabir isi . Sonucu gorebilmek icin zamana katlanirim diyorsan allah yardimcin olsun. Fakat tavsiyem tek bir doktora gitme ve ne istedigini direk soyle dogal olsun deyip doktora birakma.

Iste bende sırf bu yuzden yaptırmaya korkuyorum. Sonrasında ucunun dusmesı yada nebılım baska sorunların cıkması, durmadan burnumla uğrasmak ıstemıyorum ılerde. Herkes sorun yasıyormu sonrasında yaaa seklı degısıyormu?

Ben estetik değilde septum ameliyatı oldum burnumda estetik açıdan sorun yoktu ama rahatsızlıklarım olustu sağa doğru eğrilik oldugu için. Ama burnum şuan küçülmüş ve toparlanmış halde burun ucum iki tarafıda hafif şiş. Şişlikler ne zaman iner ? ameliyat olalı 8 gün oldu :)

Burnumda kemik eğriliği olduğunu söyledi doktor. Ameliyat önerdi. Olmak istiyorum ama korkuyorum da bir o kadar. Sonrasında pişman olmaktan, yapay bir burna sahip olmaktan korkuyorum. Bir de bazılarının burunlarının estetik olduğu o kadar belli oluyor ki doktora ne diyorlar da öyle bir burun yapıyor doktorlar. Mesela herkes doğal olsun istiyor burnunun. Ama bakıyorum ucu aşırı kalkık nokta gibi olmuş burunlar görüyorum. Böyle istediklerinden mi yoksa doktorlar mı yapamıyor?

Burnumda kemik eğriliği olduğunu söyledi doktor. Ameliyat önerdi. Olmak istiyorum ama korkuyorum da bir o kadar. Sonrasında pişman olmaktan, yapay bir burna sahip olmaktan korkuyorum. Bir de bazılarının burunlarının estetik olduğu o kadar belli oluyor ki doktora ne diyorlar da öyle bir burun yapıyor doktorlar. Mesela herkes doğal olsun istiyor burnunun. Ama bakıyorum ucu aşırı kalkık nokta gibi olmuş burunlar görüyorum. Böyle istediklerinden mi yoksa doktorlar mı yapamıyor?
Canm bendede egrilik vardı estetikle beraber oldum benim doktorum hiçbir burnu kalkik yapmadı çok doğal yaptı kimse anlamio. İnsanlar öyle istiolar

Canm bendede egrilik vardı estetikle beraber oldum benim doktorum hiçbir burnu kalkik yapmadı çok doğal yaptı kimse anlamio. İnsanlar öyle istiolar
Anlayamıyorum gerçekten bakıyorum o kadar belli ki bazılarının estetik olduğu. Bana kbb doktoru söyledi ameliyat diye ama plastik cerraha gitmeyi düşünüyorum. Sadece fikir almaya çalışacağım. Burnumun içerisindeki sorunların düzeltilmesini istiyorum öncelikle. Şekli değişmesin çok fazla kemeri düzeltilsin ucundaki düşüklük giderilsin istiyorum ama kocaman burnumu küçücük bırakmasından korkuyorum.

Arkadaşlar merhaba. Ben de burnumun büyüklüğünden, kemerli olmasından ve bu büyüklüğe rağmen nefes alamamaktan muzdaribim. Yaşım 23 olacak birkaç ay sonra. Düşünüyorum ama çekincelerim var. Sizler kaç yaşında karar verdiniz estetik olmaya kaç yaşında oldunuz? Yaptırdığınız için memnun musunuz ?
Ben de 23 yaşındayımve 17 gün oldu ameliyat olalı hiç zaman kaybetme bir an önce ol derim zira korkacak hiçbir şey yokmuşkeşke daha önce yapsaydım bile dedim:)

Anlayamıyorum gerçekten bakıyorum o kadar belli ki bazılarının estetik olduğu. Bana kbb doktoru söyledi ameliyat diye ama plastik cerraha gitmeyi düşünüyorum. Sadece fikir almaya çalışacağım. Burnumun içerisindeki sorunların düzeltilmesini istiyorum öncelikle. Şekli değişmesin çok fazla kemeri düzeltilsin ucundaki düşüklük giderilsin istiyorum ama kocaman burnumu küçücük bırakmasından korkuyorum.
Ben kbb de oldum zaten fotoğraflarını cekiolar nasıl istediğini soyluosun ilk zamanlar kalkik oluo ama sonra normale dönüyor ben 18 yaşında oldum 6 sene oldu çok memnunum

Ben 4 yil dusun tasin ertelemistim. Bosuna tereddut etmisim, keske olup kurtulsaymisim yillar once. Neredeyse bir bucuk ay gecti ameliyat olali. Gereksiz yere erteleyip durmusum, dusundugumden cok daha kolaymis

15 yaşımdan beri istiyorum,yaşım 45,hala olamadım...
çok istiyorum,2 yıldır buradayım,araştırıyorum ama hala doktora karar veremedim:KK43:
bende 25 yaşıma kadar erteledim korkunun ecele faydası yok bence olun korkmayın çok güzel oluo :D

Back
X