- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğin gibi ben de çok düşündüm hatta bunu sürekli kendine dert eden biri değildim. Ama bir süre sonra gerçekten rahat nefes alamayınca düşünmeye başladım. Keşke dediğiniz gibi küçük bir kemer olsa ama öyle değil inanın. En yakın sandığım arkadaşım bile şakayla Karışık dalga geçmişti Üniversitdeyken. Ben hep günahından korktum ama insanlar başka bir insanı kusurlarından ötürü hor görmekten korkmadılar. Rabbim biliyor ben bunu hiç sorun etmezken birdenbire insanların davranışları ve bakışları yüzünden artık sürekli düğünür oldum.anlamadığım şey bi burnu yaptırınca dünyanın en güzel kızımı olunuyo yani.. benimde kemer var burnumda bundan bi kaç yıl önce okadar kafaya takmıştım ki ozman verdiği fiyat uygun olmasına rağmen doktor bosver bence dediği için vazgeçtim. tamam çok aşırı bozuk olan burunlar cidden psikolojik olarak etkiliyo ama sadece kemer vs için yandanda güzel durmayıversin. bazıları zaten Allah vergisi doğuştan estetikli gibi dış görünüş olarak her yönden güzel kızlar onlara yetişmeye kalkarsak ooooo..bide bunun günahı var arkadaşlar iyi düşünün derim
Dediğin gibi ben de çok düşündüm hatta bunu sürekli kendine dert eden biri değildim. Ama bir süre sonra gerçekten rahat nefes alamayınca düşünmeye başladım. Keşke dediğiniz gibi küçük bir kemer olsa ama öyle değil inanın. En yakın sandığım arkadaşım bile şakayla Karışık dalga geçmişti Üniversitdeyken. Ben hep günahından korktum ama insanlar başka bir insanı kusurlarından ötürü hor görmekten korkmadılar. Rabbim biliyor ben bunu hiç sorun etmezken birdenbire insanların davranışları ve bakışları yüzünden artık sürekli düğünür oldum.
Allah razı olsun anlamanız rahatlattı beni. Belli oluyor gerçekten insanların sözlerinden davranışlarından. Bir süre sonra kendinle başırık olsan bile üzülebiliyorsun. Çok acımasız insanlar var.cnm benim o dalga geçenler zaten insanlıktan nasibini almamış varlıklar.çok büyük sorunlardan bahsetmedim hatta belirttimde yorumumda. haklısın bazen öyle şeyler oluyoki insanın özgüvenini yaşama sevincini bitiriyo ne kadar kendimle barışığım desende olmuyo olmuyo(bu arada benimde burun dışındada vücudumda daha çok kafama taktığım şeyler var). bende senin gibi hiç sorun etmezdim ama bi kaç kişinin lafı takıntı haline getirmeme neden olmuştu. zaten artık estetik okadar yaygın ki ciddi bi sorun varsa yaptırmakta normal bişey
Bi arkadasim vardi karadenizliydi oda cok problem yasadi bu konuda sonra 25 yasinda filandi estetik yaptirdi ama cok memnun kaldi ozguveni geldi cunku belli etmesede baya psikolojisi bozulmustu. Benim sadece kemer var yan profil foto cektirmekten kameraya alinmaktan nefret ederim mesela ama yaptirmam sanirm artik bu saatten sonra. Ama sen ciddi sosyal sorun yasiyosan iyice dusun en dogru karar senin sonucta cnmAllah razı olsun anlamanız rahatlattı beni. Belli oluyor gerçekten insanların sözlerinden davranışlarından. Bir süre sonra kendinle başırık olsan bile üzülebiliyorsun. Çok acımasız insanlar var.
Ciddi bîr sosyal sorun yaşadığımı söyleyemem ama hiçbir zaman da ayna karşısına geçtiğimde, fotoğraf video karelerine girdiğimde rahat olamadım. Korkuyorum da bir sorun yaşamaktan ama insanların bakışları sözleri Davranışları bile tek başına sebep olmaya başladı benim için. Zaten nefes alma problemim apayrı grip gibiyim her zaman.Bi arkadasim vardi karadenizliydi oda cok problem yasadi bu konuda sonra 25 yasinda filandi estetik yaptirdi ama cok memnun kaldi ozguveni geldi cunku belli etmesede baya psikolojisi bozulmustu. Benim sadece kemer var yan profil foto cektirmekten kameraya alinmaktan nefret ederim mesela ama yaptirmam sanirm artik bu saatten sonra. Ama sen ciddi sosyal sorun yasiyosan iyice dusun en dogru karar senin sonucta cnm
Dediğin gibi ben de çok düşündüm hatta bunu sürekli kendine dert eden biri değildim. Ama bir süre sonra gerçekten rahat nefes alamayınca düşünmeye başladım. Keşke dediğiniz gibi küçük bir kemer olsa ama öyle değil inanın. En yakın sandığım arkadaşım bile şakayla Karışık dalga geçmişti Üniversitdeyken. Ben hep günahından korktum ama insanlar başka bir insanı kusurlarından ötürü hor görmekten korkmadılar. Rabbim biliyor ben bunu hiç sorun etmezken birdenbire insanların davranışları ve bakışları yüzünden artık sürekli düğünür oldum.
Sorunsuz geçer umarım. Allah yardımcınız olsun :)Bende 21 yaşındayım 1 hafta sonra ameliyatımı olucam :)
Teşekkür ederim :)Sorunsuz geçer umarım. Allah yardımcınız olsun :)