Kaç yaşında burun estetiği oldunuz?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Kaç yaşında burun estetiği oldunuz bayanlar? Ameliyatınız genel anestezi ile mi oldu? Ve en önemlisi iyi ki diyebiliyor musunuz? Bende kemer var nefes de çok rahat alamıyorum çok düşündüm ama korkuyorum risklerinden. Bu korku yüzünden de geç kalıyorum (

merhaba ben 26 yaşında oldum ama ameliyatımı 6-7 sene kadar erteledim korkumdan. bugün 23.günüm çok net nefes aldığımı söyleyemem. ama henüz pişman da değilim sadece keşke daha küçük yaşta olsaymışım diyorum. bir de genel anestezi oldum. eğer olmanız gerekiyorsa çok geciktirmeyin derim.

Çok kez gittim plastik cerrahiden görüş almaya. Hepsi yaparız dedi ama tedirginliğimden olamadım bir türlü. Çok da geç kalıyorum böyle ama bir türlü adım atamıyorum. Umarım hiç pişman olmazsınız. Çok zor mu bir iyileşme dönemi oluyor acaba?

yani açıkcası herkes aynı şeyleri söylüyor aşağı yukarı ben de bunları okuyarak girdim. zor derken ağrı hissetmiyorsunuz bir kere ağzı açık uyuyabiliyorsanız ne ala uykunuzu da alırsınız. ben zaten nefes alamıyordum ilk günden beri uyudum ağız kuruluğu oluyor.elde sürekli selpak uzun bir süre akıyor, sürekli temizleminiz gerekiyor çok çabuk tıkanabiliyor. şişlik morluk çabuk geçen şeyler. yani zor diyemem. samimi olmak gerekirse korku yaşadığım ve zor olan tek gün ameliyat günüydü benim için. onun da zorluğu maksimum 4 saat sürüyor. yani çekilmeyecek çile değil ama açıkcası çok büyük problem olmadıkça ( nefes alma ve şekilde ciddi bozukluk) yapılması saçma. ben nefes alamadığımı çok net bilsem de devlet hastanelerinden en az 5-6 doktora ameliyat şart mı diye teyit ettirdim. bu da benim fikrim :)

birinci kez 18 yaşımda ikinci kez 19 yaşımda hiç pişman değilim. Eskisinden bin kat güzel ama yine kötü. Şimdi 3 kez olacam 28 yaşımda. Bende çok korkuyordum ama benim burnum o kadar kötüydü ki dışarı bile çıkamıyordum. Herkes burnumla dalga geçiyordu çok büyüktü. Şimdi daha küçük ama yine kocaman. İnşallah 3 son olacak

Umarım 3. son olur. Çok geçmiş olsun.

kimlere olmuştunuz ameliyatlarınızı..?

21 yaşında genel anestezi ile ameliyat oldum ve evet iyi ki oldum

23 yaşında oldum 1 kez ćok şükür memnunmm devlet hastanesinde oldum doktor çok önemli arkadaşlar geri dönüşü olmayan bir ameliyat oluyosunuz sonuçta gittim doktorla konuştum beni yarın ameliyata alın dedim bir günde oldum. Tek kimseye haber vermedim ailemin dışında emin olun kararınızı verin ve yaptırın doktoru iyi araştırmak şartiyla

kime oldunuz ?

Evet kesinlikle öyle. Ben çok kararsızım. Ameliyat değil de riskinden korkuyorum. Kanama, anestezi komplikasyonları korkutuyor beni.

Birinci ve ikinci ameliyatlarimi -ki hatirlamak dahi istemiyorum onlari- 22 yasinda oldum 6 ay arayla. 3. Ameliyatimi da 2 ay önce 28 yasimda oldum. 6 saat kadar sürdügü icin zor oldu. Kaburga kikirdagi alindi cünkü. Ameliyat günü en zoru anestezinin verdigi sersemlik mide bulantisi sürekli yatiyor olmak vs.. sonrasi fiziken kolay ama psikolojik olarak zor.. gercekten hayatiniza devam etmenizi engelleyen bir burnunuz yoksa olmayin derim..

Evet kesinlikle öyle. Ben çok kararsızım. Ameliyat değil de riskinden korkuyorum. Kanama, anestezi komplikasyonları korkutuyor beni.
Korkulacak birşey gerçekten yok bende çok korkarak girdim buradakileri hep okumuştum inanın kendimi boşuna korkutmusum diyeceksiniz:)7. Günüm gayet iyiyim isterseniz size resim video atabilirim korkunuz hafifler

20 yasimda oldum ve evet pismanim.keske biraz daha bekleseymisim.burnum su halinden cok daha iyiydi ve teknoloji gelisti her sey degisti.eminim su an ilk ameliyatim olsa daha iyi yaparlardi

Pek güzel değil burnum ne yazık ki. Kemerli ve ucu düşük. Çıkıntılı bir burnum var yani.

Korkulacak birşey gerçekten yok bende çok korkarak girdim buradakileri hep okumuştum inanın kendimi boşuna korkutmusum diyeceksiniz:)7. Günüm gayet iyiyim isterseniz size resim video atabilirim korkunuz hafifler
Çok memnun olurum gerçekten. Benim kanama riskim de olduğu için korkuyorum. Tek korkum diyebilirim ameliyat sırasında ya da sonrasında kanama veya başka bir komplikasyon olması. Açık yöntemle mi oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…