- Konu Sahibi ImTheDevil
Arkadaşlar kaç yaşında meme estetiği oldunuz pişman oldunuz mu ya da keşke daha önce yaptırsaydım diyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşında oldum 4 ay oldu istediğim gibi ama acaba bir sorun mu var ya kapsül oluştuysa diye yaşıyorsunuzArkadaşlar kaç yaşında meme estetiği oldunuz pişman oldunuz mu ya da keşke daha önce yaptırsaydım diyor musunuz ?
Okuduklarıma göre ödem diyorlar zamanla iniyormuş hatta 6 ayda oturuyor şekli küçülüp normal istediğiniz boyuta geliyormuş umarım istediğiniz gibi olur25 1 hafta önce yaptırdım aşırı istiyordum ama istediğim gibi durmuyor şuan umarım zamanla oturur ağzıma giricek çok mutsuzum psikolojim bozuldu
Doktor bana kas altında çok nadir oluyo dedi öyle değil mi?24 yaşında oldum 4 ay oldu istediğim gibi ama acaba bir sorun mu var ya kapsül oluştuysa diye yaşıyorsunuz
Kapsül oluşumu nedir. ? Geçmiş olsun bu arada24 yaşında oldum 4 ay oldu istediğim gibi ama acaba bir sorun mu var ya kapsül oluştuysa diye yaşıyorsunuz
umarım teşekkür ederim ama insan ilk bir hafta cidden çok pisman oluyo sonra zamanla düzelir belkiOkuduklarıma göre ödem diyorlar zamanla iniyormuş hatta 6 ayda oturuyor şekli küçülüp normal istediğiniz boyuta geliyormuş umarım istediğiniz gibi olur
Ben çok istiyorum bu işlemi yaptırmak ama 28 oldum hala tam karar veremedimumarım teşekkür ederim ama insan ilk bir hafta cidden çok pisman oluyo sonra zamanla düzelir belki
Eğer çok ihtiyacınız varsa aşırı psikolojinizi bozuyosa bu durum yaptırın çok zor geçmedi ben şuan 8. Günüm ve bu zamana kadar ağrı çok fazla çekmedim tabiki yatarken kalkarken ilk günler zor oluyo ama bünyeyle alakalı ben çok çok hafif atlattım sanırım ama benim takıntıydı resmen o yüzden yaptırdım yoksa asla vücuduma yabancı madde girsin istemem eğer kücük ama güzel memeleriniz varsa iyi düsününBen çok istiyorum bu işlemi yaptırmak ama 28 oldum hala tam karar veremedim
Şöyle söyleyeyim küçük hatta avuç içi kadar ve evet güzel dik hoş göğüslerim var bikini iç çamaşırı tercihini hep destekli yaptığım için dış görünüşümü bozmuyor , bu güne kadar cinsel hayatımda da hiç sorun olmadı ama şöyle gerçek bir göğüs dekoltesi sahibi olmak istiyorum + gerçekten destekli iç çamaşırları vücudumu deforme ediyor bunu anladım + istediğim boyut çok büyük değil destekli 75 b ile elde ettiğim büyüklüğü istiyorum sonra diyorum ki amaaan o kadarcık büyüme için değer mi o bıçak altına yatmaya böyle diye diye 28 e geldim ama bir yandan da heves ediyorum yani ne yalan söyleyeyimEğer çok ihtiyacınız varsa aşırı psikolojinizi bozuyosa bu durum yaptırın çok zor geçmedi ben şuan 8. Günüm ve bu zamana kadar ağrı çok fazla çekmedim tabiki yatarken kalkarken ilk günler zor oluyo ama bünyeyle alakalı ben çok çok hafif atlattım sanırım ama benim takıntıydı resmen o yüzden yaptırdım yoksa asla vücuduma yabancı madde girsin istemem eğer kücük ama güzel memeleriniz varsa iyi düsünün
Şöyle söyleyeyim küçük hatta avuç içi kadar ve evet güzel dik hoş göğüslerim var bikini iç çamaşırı tercihini hep destekli yaptığım için dış görünüşümü bozmuyor , bu güne kadar cinsel hayatımda da hiç sorun olmadı ama şöyle gerçek bir göğüs dekoltesi sahibi olmak istiyorum + gerçekten destekli iç çamaşırları vücudumu deforme ediyor bunu anladım + istediğim boyut çok büyük değil destekli 75 b ile elde ettiğim büyüklüğü istiyorum sonra diyorum ki amaaan o kadarcık büyüme için değer mi o bıçak altına yatmaya böyle diye diye 28 e geldim ama bir yandan da heves ediyorum yani ne yalan söyleyeyim
Ameliyattan sonra protezi ince bir kapsül sarar eğer bu çok kalın ve sertse kapsül kontraktörü olur ve protezleri çıkarmak zorunda kalırız. Evet düşük bir ihtimal tabiki. Gerçekten bazı şeyleri göze alarak yapmak lazım memnunmusunuz şimdi derseniz çok memnunum psikolojimi o kadar rahatlattı ki anlatamam size . Sizde iyice düşünüp taşınıp karar vermelisinizKapsül oluşumu nedir. ? Geçmiş olsun bu arada
Ani bir kararla ve 3 Dr ile görüşüp çok kısa bir sürede, 35 imde oldum. 3 ay oldu bile nasıl yaptım bende bilmiyorumBen çok istiyorum bu işlemi yaptırmak ama 28 oldum hala tam karar veremedim
Çok teşekkür ederimAmeliyattan sonra protezi ince bir kapsül sarar eğer bu çok kalın ve sertse kapsül kontraktörü olur ve protezleri çıkarmak zorunda kalırız. Evet düşük bir ihtimal tabiki. Gerçekten bazı şeyleri göze alarak yapmak lazım memnunmusunuz şimdi derseniz çok memnunum psikolojimi o kadar rahatlattı ki anlatamam size . Sizde iyice düşünüp taşınıp karar vermelisiniz
Peki keşke daha önce olsaydım dediniz mi hiçAni bir kararla ve 3 Dr ile görüşüp çok kısa bir sürede, 35 imde oldum. 3 ay oldu bile nasıl yaptım bende bilmiyorum. Tekrar olsa yaparmiydim, hiç sanmam
![]()
2. Çocuktan sonra hep istediğim ama korkudan vazgeçtiğim bir şeydi. Bir anlık kararla ve arkadaş gazı ile yaptırdım bana kalsaydı hala düşünüyor ve vazgeçiyor olurdumPeki keşke daha önce olsaydım dediniz mi hiç
2. Çocuktan sonra hep istediğim ama korkudan vazgeçtiğim bir şeydi. Bir anlık kararla ve arkadaş gazı ile yaptırdım bana kalsaydı hala düşünüyor ve vazgeçiyor olurdum![]()
Bende kimseye çaktırmadan yaptırdığım için, dra aman silikon olduğu belli olmasın doğal dursun kimse fark etmesin diye diye, B cup oldum çıktım.aynı ben istediğim boyut küçük bile sayılabilecek bir boyut olduğu için ammaaan değer mi o kadar için diye diye 28 i gördüm
Ama nedeeennn demek geldi içimdenAni bir kararla ve 3 Dr ile görüşüp çok kısa bir sürede, 35 imde oldum. 3 ay oldu bile nasıl yaptım bende bilmiyorum. Tekrar olsa yaparmiydim, hiç sanmam
![]()
Evet maalesefAma nedeeennn demek geldi içimdençok mu zorlandınız