- Konu Sahibi minikmeleklerim
aaabbboooooooo anneye bak hele, sen sakladın ıftıra edıon kardesıne demıs çüşünüz artık yani... sende çizdin hepsini dimi. ben olsam silerdim yani...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnış anladın annemlere ablam demiş bana iftira atıyo dieaaabbboooooooo anneye bak hele, sen sakladın ıftıra edıon kardesıne demıs çüşünüz artık yani... sende çizdin hepsini dimi. ben olsam silerdim yani...
Allah herkesi iyilerle karsılastırsın ne diyim arkadasım.
ben ortaokuldayken duvar yazıları vardı alıp odama asmıstım bıkac tane
bıtanesi: "türk, övün, çalış, BABANA BILE GUVENME" idi. insan ailesine bıle guvenemıcekse ohooo yanmısız
konus sahıbı arkadasına nasıl guvensın. vay anasını sayın seyırcıler
ay canım ya valla çok üzüldüm benm konu pek bi küçük kaldı senn meselenin yanında işte sen kardeşinden bile yemişsin o kazığı bende böyle allah gösterdi resmen bana tam benm önüme düştü yani valla zor işte insan ne yapacaanı bilemıo
ben en çokda kendi için üzüldüm birde yeni anne oldu işte hiçbişeyin farkında değil anne olmak bence hert türlü büyük bi sorumluluktur yarın o çocuuna örnek olacak![]()
benimm ablamın 2 tane çocugu var biri 12 digeri 10 yaşlarında
hemen suçlama bence ya yanlışlıkla girmiş olabilir gerçekten.
ben de bi gün bi mağazada bilekliklere falan bakıyodum neyse baktım mağazada baya bi oyalandım bi şeyler aldım işte.çıkarken alarm ötmeye başladı yanımda da 2 arkadaşım daha var.hiç üzerime alınmıyorum bile.dedim herhalde alınan bi şeyin üzerinde alarmı unuttu çalışanlar falan.kızın biri geldi poşetlere baktı işte onlarda bi sorun yok sıra bana geldikolumdaki karton kutuya bilekliğin teki takılmış ama bileklik dışarda sallanıyo allahtan içine düşmemiş.kız gördü hemen güldü takılmış buraya diye aldı gitti.öyle bile çok kötü oldum.kutunun içine düşse delirirdim herhalde sinirimden.
neyse işte yanlışlıkla girmiştir o büyük ihtimal.öyle ortaya düşünce o da utanmıştır üzerinde durmak istememiştir.günahını alma lütfen.
arkadaşının dediği gibi yanlışlıla girmiş olabilseydi eğer geri götürüp iade ederdi. Yanlışlıkla girdi diye onun oldu diye birşey yok. Basbayağı çalmış.
Bizde mağazaya girdiğimizde kızım 1,5 yaşında ne görse alıyor arabasında tutuyor bazen çıkarken bakıyorum ayakkabıya kadar arabasını doldurmuş. aaa çocuk yanlışlıkla almış diye atmıyorum çantaya.
O an konuşamadıysan bile arkadaşını uyarman en doğrusuydu. Yada baktın geri götürmedi aaa onu iade edelim deseydin o an boşver deseydi ne amaçla aldığı belli olurdu. 3.arkadaşına anlatman kötü olmuş. kimse yaptığı yanlışlığın başkasına duyulmasını istemez. sen de onun cidden iyiliğini istiyorsan aç telefon o gün neden geri götürmedin diye sor, kem küm ederse yaptığının yanlış olduğunu yüzüne vur ki bir daha yapmasın. Allah korusun alışkanlık haline gelir başını belaya bile sokabilir. Onla gezerken yanında bir daha yapar, yanında olduğundan seninde başın belaya girer. Gerçek arkadaşıysan uyar arkadaşını.
hırsız damgası o kadar kolay yapışmamalı o aksesuarlar çok ciddiye alınacak türden değil .asla almam .hatta hoşuma da gitmez o aksesuarlar, ama bence o da çok önemsemedi öyle ciddi derecede bir hırsızlık olsaydı emin ol sende birçok şey almıştı ve şimdi senin en yakın 2.arkadaşın olmayacaktı önemsemedi belli ki arkadaşım hırsızlık yaptı diye ikinci arkadaşına anlatmışsın sanki banka soydu ben ciddiye almadım açkcası zaten ücretsiz veryorlar hatta bazıları kıyafetlerin üzerinden alıp değiştiriyor kimsede önemsemiyor bazısı atıyor bazısı iki tane alıyor görüyorum hatta görevliler kendileri veriyor .
evinden ,cüzdanından bişey aldıysa onu bilmem
çantana atması seninle dalga geçmiş olabilir yada şakadan kim bilir ama sen hemen alınmışsın "neden attın? bana lazım değil ulen alan sensin sana lazım dimi" falan filan diye dalga geçebilirdin tatlı diliyle söyleyebilirdin sonuçta samimi arkadaşsın değil mi? sessiz kalıp gergin etmişsin kendi kendine![]()
evine girip çıkabilir ama diğer arkadaşına anlatman dedikodu yapmış sayılırsın paylaşman gerekmiyordu. :2:
bence samimi arkadaşınla konuşup durumu düzeltebilirsin hatta hırsız yapma alışkınlığı varsa yardımcı olabilirsin sonuçta samimi arkadaşsınız destek her zaman iyidir :128: