kaç yıllık arkadaşım hırsız çıktı!!!

hırsız damgası o kadar kolay yapışmamalı o aksesuarlar çok ciddiye alınacak türden değil .asla almam .hatta hoşuma da gitmez o aksesuarlar, ama bence o da çok önemsemedi öyle ciddi derecede bir hırsızlık olsaydı emin ol sende birçok şey almıştı ve şimdi senin en yakın 2.arkadaşın olmayacaktı önemsemedi belli ki arkadaşım hırsızlık yaptı diye ikinci arkadaşına anlatmışsın sanki banka soydu ben ciddiye almadım açkcası zaten ücretsiz veryorlar hatta bazıları kıyafetlerin üzerinden alıp değiştiriyor kimsede önemsemiyor bazısı atıyor bazısı iki tane alıyor görüyorum hatta görevliler kendileri veriyor .
evinden ,cüzdanından bişey aldıysa onu bilmem

ciddi derecede bir hirsizlik olsaydi demissiniz de...:53:

bu ulkede ekmek caldi diye bile cocuklar hapse atilabiliyor.. nasil hirsizligin ciddisi ciddi olmayani olur?!

ne kadar genissiniz arkadaslar yapmayin yahu....

kızlar bugün konuştum ay X nasılda girmiş çantana o gün diyim diyim diyodum şimdi aklıma geldi dedim öyle deyince bi afalladı sonra hee ay kafa döndi iyice zaten ogünde çokj telaşlandım bebek evde annemdeydi acele ettik yanlışlıkla çantaya mı attım ne oldu geri vercem dedi ama bana kıvırdı gibi geldi bilmem ne yapsam inanmalı mı sizce??:26:

neden bunu bu kadar abarttınız anlamadım. altı üstü aksesuar. hoş bir şey mi? Hayır kesinlikle değil. Ama bu yaşa gelmişsiniz ee taa liseden arkadaşız diyorsun bunu ona sorabilirdin neden yaptığını ya da bence geri ver diyebilirdin. Bunu bile diyemedğiniz insan sizin nasıl yakın arkadasınız oluyor? bir de bunu 3.kişiye anlatmışsınız bence hırsızlıktan öte arkadaşlık kavramınızı gözden geçirin siz. Burda yerin dibine soktuğunuz hırsız arkadaşınızın yarın da yüzüne gülmeyin madem

Hırsızlığın küçüğü büyüğü olmaz. Değersiz bir takı çalan değerlisini çalabilir. Küçük bir şey çalan büyüğünü de çalar. Mağazadan çalabilen arkadaşından da çalar. Ne farkı var ki?

Back
X