kaç yıllık dostuz

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
arkadaşalr sizler burda dert dinleyip yorum yapıyorsunz ki hiç birbirimiiz tanımıyoruz arkdaşıma bi derdimi anlattım bana yol göstersin diye ben senin aile işlerine yorum yapamam hayat senin hayatın aile senin ailen nasıl istersen öyle davran dedi ve ben alındım sizce haklımıyım yoksa abarttımmı

inan burda tanıdığım ve muhabbet kurduğum insanları daha çok seviyor ve derdimi daha çok anlatıyorum günlük hayattaki arkadaşlarımdan ziyade..insanlar artık aşmış kendini..dert dinlemek istemiyolar sadece makara kikiri:))

evet gerçektende öyle halbuki ben onun herşeyini dinlerim kendimi kullanılmış hissediyorum böle

Ya demeyin öyle!
İnsan en iyi arkadaşının ailesini de kendisine yakın görüyor,onlar hakkında yanlış bir şey söylerse arkadaşını incitirim diye korkuyor.
Yaşadım biliyorum...

Bazı insanların gercekten derdini dinleyip,destek oluyorsunuz ama kıymetiniz hiç bilinmiyor.bu daha acı geliyor bana..

bu iş ne kadar samimi olduğunuza bağlı ne kada tanıyor sizi yakınlık dercesi nedir dost olmak kolay değil hele yakın samimi dost çok zor bu nedenle bir arkadaşın dediği gibi kırmamak adına söylememiştirama en azından iyi niyetli olarak yorum yapabilir dostsaa çook iyi analiz etmek gereekir dostları...

burda anlatmak daha kolay geliyor banada.arkadaşınızında kafası karışıktır belki ama.hemen yargılamayın.

evet gerçektende öyle halbuki ben onun herşeyini dinlerim kendimi kullanılmış hissediyorum böle

bir an bu konuyu ben mi açtım dedim:))) yıllarca tabii ki hiçbir karşılık beklemeden sadece dostum olduğu için ve de normalde dostum olmasa da bir derdini paylaşan insana kayıtsız kalamadığım için, aile, eş, iş ,sevgili, okul ne derdi olsa her derdini dinleyip, taraflı-tarafsız onun isteğine göre kafa patlattım, zaman ayırdım...

veee yıllar sonra benim de hayatımda çok büyük bir acım, derdim oldu ve ne yaptı, baştan savma bir cümle sarf edip kendi gezmesini tozmasını anlatmaya başladı. üst üste 2 defa, çok yakın tarihlerde. tahmin edersiniz ki, ben üst üste bu 2 acıyı yaşadığımda ne haldeydim. sadece dinlemesiydi belki de ihtiyacım, sessiz bile olsa yanımda olmasıydı ihtiyacım ama olmadı. işte o zaman geriye dönüp neler geçirdiğimizi onca yıl düşündüm ve hep benim destek mekanizması olduğumu fark ettim.

şu anda ayda değil yılda bir iki alo diyebildiğim bir insan, o da içimden gelerek değil ya o ararsa ya da bir araya gelmemiz gerekirse diğer arkadaşlarla birlikte bir şey olacaksa.

Ya demeyin öyle!
İnsan en iyi arkadaşının ailesini de kendisine yakın görüyor,onlar hakkında yanlış bir şey söylerse arkadaşını incitirim diye korkuyor.
Yaşadım biliyorum...

lalişim, bunu da belirtmenin yolu yordamı vardır ama ya be güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…