• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kac yillik evlisiniz cocugunuz var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerleriniz normal mi? Tedavi denendi mi?

8 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var 2 de düşün oldu şimdi de olmuyor deneme deyiz Rabbim hayırlısını versin

3 buçuk senelik evliyim çocuğum yok pazartesi tüp bebeğe başlayacağım olmuyorsa tüm herşey araştırılmalı oturup beklenmemeli doktorlar hep bekleyin olur derler rahim filmi çektir eşimin test versin aşılama yaptır tutmazsa sperm dna hasar testi yaptırın tüp bebek yaptırın

3 buçuk senelik evliyim çocuğum yok pazartesi tüp bebeğe başlayacağım olmuyorsa tüm herşey araştırılmalı oturup beklenmemeli doktorlar hep bekleyin olur derler rahim filmi çektir eşimin test versin aşılama yaptır tutmazsa sperm dna hasar testi yaptırın tüp bebek yaptırın
sizde sorun neydi özel değilse

Hadi insallh güzel haberlerini aliriz cnm. Ben olur diye bekledim hep. Baktim olmuyor careyi doktorda aradim. Bakalim hayirlisi

Cok şükür evlendigimiz ilk aylarda spermlerde sikinti var denilmişti ama sonra degerlerimiz duzeldi. Suanda esimde sıkıntı yok şükür
Ben 2 yıl dolmadan 1 kez tüp bebek yaptırdım negatif oldu. Şimdi 2.ye hazırlanıyorum. Bence daha fazla beklemeyin. Beklemek tedaviden daha yorucu.

Back
X