Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 sene oldu neredeyse yeni gebeyim inşallah sende bi an önce gebe kalırsınMerhaba kizlar. Kac yillik evlisiniz cocugunuz var mi. 2 senelik evliyim malesef cocugum olmadi.
Degerlerik normal cikti. Miyom varmis yeni ameliyat oldum cnm.Değerleriniz normal mi? Tedavi denendi mi?
sizde sorun neydi özel değilse3 buçuk senelik evliyim çocuğum yok pazartesi tüp bebeğe başlayacağım olmuyorsa tüm herşey araştırılmalı oturup beklenmemeli doktorlar hep bekleyin olur derler rahim filmi çektir eşimin test versin aşılama yaptır tutmazsa sperm dna hasar testi yaptırın tüp bebek yaptırın
Miyom varmis. Ameliyat oldum. Korunuyordum. Ilk kez bu ay deneyecegim cocuk icin. sizde bir sorun varmi peki2.5 yıllık evliyim cocugum yok.
Bi sorununuz mu var?
Bir tedavi filan denediniz mi5 senelik evliyim
Heniz yok
Olacak mı
Onu da bilmiyorum :/
Hadi insallh güzel haberlerini aliriz cnm. Ben olur diye bekledim hep. Baktim olmuyor careyi doktorda aradim. Bakalim hayirlisi3 buçuk senelik evliyim çocuğum yok pazartesi tüp bebeğe başlayacağım olmuyorsa tüm herşey araştırılmalı oturup beklenmemeli doktorlar hep bekleyin olur derler rahim filmi çektir eşimin test versin aşılama yaptır tutmazsa sperm dna hasar testi yaptırın tüp bebek yaptırın
Peki sorun neymis biliyor musun.hayır
Yeni başlayacağız![]()
Insallh cnm. Allahim saglikli bir sekilde kucağınıza almayi nasip etsin1,5 sene oldu neredeyse yeni gebeyim inşallah sende bi an önce gebe kalırsın
Masallh Allahim hayirlisiyla kucağınıza almayi nasip etsin5 senelik evliyim 32 yaşındayım şu an hamileyim ilk gebeliğim.
Peki eşinizin nasıl?Degerlerik normal cikti. Miyom varmis yeni ameliyat oldum cnm.
Cok şükür evlendigimiz ilk aylarda spermlerde sikinti var denilmişti ama sonra degerlerimiz duzeldi. Suanda esimde sıkıntı yok şükürPeki eşinizin nasıl?
Ben 2 yıl dolmadan 1 kez tüp bebek yaptırdım negatif oldu. Şimdi 2.ye hazırlanıyorum. Bence daha fazla beklemeyin. Beklemek tedaviden daha yorucu.Cok şükür evlendigimiz ilk aylarda spermlerde sikinti var denilmişti ama sonra degerlerimiz duzeldi. Suanda esimde sıkıntı yok şükür