Kac yumurtaniz toplandi kizlar..

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Kuzlar kac yumurtaniz toplandi kaci dollendi kaci 5.gune gitti yazarsaniz sevinirim.

Benim 28 tane toplandı 18 döllendi 5.gün 15kaldı bi tane transfer yapıldı kalanı dondurduk sonuç negatif:KK43:

Az veya çok ne fark eder önemli olan sonuç seninki de çok iyi bence bi tane bile döllenen var benim sorunum zaten yumurtanın çok olmasıydı hepsi çatlamış ama olmadı tutmadı senin sonuç neydi canım

Az veya çok ne fark eder önemli olan sonuç seninki de çok iyi bence bi tane bile döllenen var benim sorunum zaten yumurtanın çok olmasıydı hepsi çatlamış ama olmadı tutmadı senin sonuç neydi canım

Canim benim 10 tane 5.gune gitti,4 unu 1 tupe koymuslar 2 sini transfer ettirdim diger ikisi gitti dediler,kimyasal gebelik oldu,ikinci transferde 3 tane koydurdum 3 de tuttu,3 ay ucuz tasidim,sonra 1 ni sonlandirdilar karnimda ikizlerle devam ettim 6.ayima girdigimde suyum geldi 4 gun sonra normal dogumla kaybettim bebeklerimi,simdi son 3 tane donmusum kaldi,martta tekrar dusunuyirum bakalim ne olucak.

Nasil yani sorunun yumurtanin cok olmasimi?

Ayy canım benim çok üzüldüm ya kısmet değilmiş demekki inş bu denemen de kucağına almayı nasip eder rabbim çok zor yaşdıkların allah sabrını versin

Tup bebek yapinca hepsi 5.gun embriyosu olmus nerdeyse hepsi kaliteli ama tutmasi gerekmezmi
Evet doktprda öyle dedi histreskopi yapılıcak zaten bi tane emrio koydu neden fazla koymadığını sordum kanunen 30 yaş altına tek konuyormuş öyle dedi

Ayy canım benim çok üzüldüm ya kısmet değilmiş demekki inş bu denemen de kucağına almayı nasip eder rabbim çok zor yaşdıkların allah sabrını versin
Sagol cnm cook zor olu gibiyim inanki 5 ay oldu kaybedeli hala bi ruya olsada uyanssm diyorum ama malesef cok aci ama gercek,bir daha boyle birsey yasamam insaAllah:(

Evet doktprda öyle dedi histreskopi yapılıcak zaten bi tane emrio koydu neden fazla koymadığını sordum kanunen 30 yaş altına tek konuyormuş öyle dedi
İyi yapmissiniz ben 3 koydum hic tahmin etmedim 3.de tutabilecegini.yumurtalarin toplandiginda cok agrin oldumu,ben iki buklum gezdim 1 hafta.

Sagol cnm cook zor olu gibiyim inanki 5 ay oldu kaybedeli hala bi ruya olsada uyanssm diyorum ama malesef cok aci ama gercek,bir daha boyle birsey yasamam insaAllah:KK43:
İnşallah yaşamassın buraya takılmak iyi oluyor rahatlatıyor konuşmak sanki çevremdekiler beni anlamıyor

Canım sen nerde yaptırdın ben mersinde yaptırdım özelde senin sorun neydi

Back
X