Kac yumurtaniz toplandi kizlar..

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş benim bu sene saçlarım bile beyazladı çok zor bi süreç

Canim benim 10 tane 5.gune gitti,4 unu 1 tupe koymuslar 2 sini transfer ettirdim diger ikisi gitti dediler,kimyasal gebelik oldu,ikinci transferde 3 tane koydurdum 3 de tuttu,3 ay ucuz tasidim,sonra 1 ni sonlandirdilar karnimda ikizlerle devam ettim 6.ayima girdigimde suyum geldi 4 gun sonra normal dogumla kaybettim bebeklerimi,simdi son 3 tane donmusum kaldi,martta tekrar dusunuyirum bakalim ne olucak.
Cok gecmis olsun...:( benimde 24 toplandi 8 tane donduruldu iki tanesi 5. Gun embriyosuydu digerleri dorduncu gun donduruldu. Ilk tup bebek tutmadi simdi ikincisi oldu sonuc bekliyorum

Evet doktprda öyle dedi histreskopi yapılıcak zaten bi tane emrio koydu neden fazla koymadığını sordum kanunen 30 yaş altına tek konuyormuş öyle dedi
Benimde ikinci denemem cuma sonuclanacak embriyolar kaliteli negatif sonuc alirsak histeroskopi yapicam dedi doktor

Bende başka yerde yaptırsam dedim doktoruma kabul etmedi doktorum _1500 ze yapıcak bilemedim ne yapsam seninki ne kafar istedi kız bide sen onu niye düşünüyon iyi düşün iyi olsun inş

benim 20 yumurta 18 döllendi 6 tanesi 5. güne gitti ve 1. kaliteydi diğerlerinin durumu neydi hiç sormadım ilk tek transfer tutmadı ikinci iki embriyo sonuç kimyasal 3. de 3 embriyo sonuç ikiz gebelik birisi 10 haftalıkken öldü diğeri çok şükür kucağımızda

rabbim herkese anne olmayı nasip etsin

benim 20 yumurta 18 döllendi 6 tanesi 5. güne gitti ve 1. kaliteydi diğerlerinin durumu neydi hiç sormadım ilk tek transfer tutmadı ikinci iki embriyo sonuç kimyasal 3. de 3 embriyo sonuç ikiz gebelik birisi 10 haftalıkken öldü diğeri çok şükür kucağımızda

rabbim herkese anne olmayı nasip etsin

Masallah cnm Allah gulegule buyutmeyi nasip etsin bizede tattirsin insaAllah.

Merhaba kizlar bende hep takib ettim yazilar okudum araniza yeni katiliyorum.
Bugun yumurta toplandi 22 den 8 tane topladilar kactanr dollenir yarin haber verecekler.
Ben Romanyada yasiyorum tedavimi burda yaptirdim turkiyede yabanci oldum icin 2 kat fiyat istediler bide embrio 35 yas alti bitane koyolar.

Canım hayırlı olsun inş yabancı olmana gerek yok bizdende aynı fiyatları istiyorlar evet bana tek koydular tutmadı zaten inşallah seninki tutar ilk denemenmi

Merhaba kizlar bende hep takib ettim yazilar okudum araniza yeni katiliyorum.
Bugun yumurta toplandi 22 den 8 tane topladilar kactanr dollenir yarin haber verecekler.
Ben Romanyada yasiyorum tedavimi burda yaptirdim turkiyede yabanci oldum icin 2 kat fiyat istediler bide embrio 35 yas alti bitane koyolar.
22 yumurtan mi toplandi kaci dollendi yasin kac cnm

33 yasindayim 8 tane aldilar yarin sabah haber verecekler embriyo icin.transfer icin 2 tane istiyorus bakalim kactane cikicak.

Back
X