- 28 Aralık 2015
- 536
- 337
- 33
- Konu Sahibi Gulgonca86
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş benim bu sene saçlarım bile beyazladı çok zor bi süreç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun...Canim benim 10 tane 5.gune gitti,4 unu 1 tupe koymuslar 2 sini transfer ettirdim diger ikisi gitti dediler,kimyasal gebelik oldu,ikinci transferde 3 tane koydurdum 3 de tuttu,3 ay ucuz tasidim,sonra 1 ni sonlandirdilar karnimda ikizlerle devam ettim 6.ayima girdigimde suyum geldi 4 gun sonra normal dogumla kaybettim bebeklerimi,simdi son 3 tane donmusum kaldi,martta tekrar dusunuyirum bakalim ne olucak.
Benimde ikinci denemem cuma sonuclanacak embriyolar kaliteli negatif sonuc alirsak histeroskopi yapicam dedi doktorEvet doktprda öyle dedi histreskopi yapılıcak zaten bi tane emrio koydu neden fazla koymadığını sordum kanunen 30 yaş altına tek konuyormuş öyle dedi
Hadi hayırlısı tutar inş nezaman öğrenicen canımCok gecmis olsun...benimde 24 toplandi 8 tane donduruldu iki tanesi 5. Gun embriyosuydu digerleri dorduncu gun donduruldu. Ilk tup bebek tutmadi simdi ikincisi oldu sonuc bekliyorum
bHadi hayırlısı tutar inş nezaman öğrenicen canım
Anada aynısı dedi ama gidemedimBenimde ikinci denemem cuma sonuclanacak embriyolar kaliteli negatif sonuc alirsak histeroskopi yapicam dedi doktor
Canim insallah..cuma gunu test günün ama ben dayanamdim sabah kan verdim bir saat sonra aricam hastaneyi sonuç icinHadi hayırlısı tutar inş nezaman öğrenicen canım
Bende histeroskopiyi nerde yaptirsam diye arastirmalara basladim maddi boyutuda var tabii. Embriyolar kaliteli acaba rahimde mi sıkıntı var bilmiyorum ki üzülüyorum çokb
Anada aynısı dedi ama gidemedim
24 taneden 8 tanemi kaldi elinde cnm?Cok gecmis olsun...benimde 24 toplandi 8 tane donduruldu iki tanesi 5. Gun embriyosuydu digerleri dorduncu gun donduruldu. Ilk tup bebek tutmadi simdi ikincisi oldu sonuc bekliyorum
bursa artMaaşallah canım ya bize de nasip eder rabbim inş nerde yaptırdın
benim 20 yumurta 18 döllendi 6 tanesi 5. güne gitti ve 1. kaliteydi diğerlerinin durumu neydi hiç sormadım ilk tek transfer tutmadı ikinci iki embriyo sonuç kimyasal 3. de 3 embriyo sonuç ikiz gebelik birisi 10 haftalıkken öldü diğeri çok şükür kucağımızda
rabbim herkese anne olmayı nasip etsin
AMİN İNŞALLAHMasallah cnm Allah gulegule buyutmeyi nasip etsin bizede tattirsin insaAllah.
22 yumurtan mi toplandi kaci dollendi yasin kac cnmMerhaba kizlar bende hep takib ettim yazilar okudum araniza yeni katiliyorum.
Bugun yumurta toplandi 22 den 8 tane topladilar kactanr dollenir yarin haber verecekler.
Ben Romanyada yasiyorum tedavimi burda yaptirdim turkiyede yabanci oldum icin 2 kat fiyat istediler bide embrio 35 yas alti bitane koyolar.
İlk tup denemen mi canim,sorun neydi?33 yasindayim 8 tane aldilar yarin sabah haber verecekler embriyo icin.transfer icin 2 tane istiyorus bakalim kactane cikicak.