kaçak göçek yaşamak..

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birebir aynı durumdayım şuan ve yaşıyorum da,sana inan bir yol yordam göstermek isterdim ama yazarken bile gözlerim dolu dolu ve ağlamaklı,ellerim titreyek yazıyorum..
Ve herşey daha da kötüye gidiyor,ve ayrılık acısı yaşamaktan çok korkuyorum..

Bu kadar korkmayın canım
Gerçekten evlenecekseniz annen ve babanı ikna edebilirsiniz.
Siz biraz fazla korkuyorsunuz sinirliler mi çok?
Bir de kaç yaşındasınız ?

22 yaşındayım evet biraz korkuyorum malesef.

anladım bendede kuzenler biliyor birde halam öz halam değil ama yinede görüşürüz başka ne anne ne baba biliyor :(

Rahmetli annem biliyordu ama babamdan korktugu icin bilmiyormus gibi davranıyordu. Telefonum calardı ekranda adını görürdü kim o? demezdi. Alacagı cevap belliydi e onun da yapabilecegi birsey yoktu. :(
Dolayısıyla yanasmıyordu, görüsecegim zaman anne ben erkek arkadasımla görüsücem diyemezdim. O tahmin ediyordu kiminle görüsecegimi ama bozuntuya da vermiyordu. Öyle biriydi iste annem.. :59:

Evet haklısınız ama babam bana ne diyor kendisi;"Biri olsa bile hayatında ben şimdi bilmek istemiyorum,olsa bile okulun bitince bilmek istiyorum"..
Yani bunları dedikten sonra ne diyebilirim,desem bi türlü demesem bi türlü 22 yi bitircem hala çocuk gibi görüyorlar beni.Kendileri korkuyor okulu bitirmeden hadi evlenirsem,okulu bırakırsam diye.

Canım tam bir çelişki ama bu...
Varsa bile duymak istemiyorum diyor ama başkalarından duyunca suçlu sen oluyorsun...
Bence duymak istemiyorsa da söyle ve güzel bir dille okul bitmeden evlilik falan olmayacağını anlat...
Sevgilinle beraberken babanın karşınıza çıkmasından iyidir bence...

22 yaşındayım evet biraz korkuyorum malesef.

Bende erkek arkadaşımı söylememiştim
Kazayla öğrendiklerinde kıyameti koparmışlardı.
Annem saçlarımı yolmuştu:9:
En çok üzüldüğüm babam bana çok güvenirdi güvenini sarstım.
Belki ben açıklasaydım başka yerlerden duymasaydı yada yalan söylemeseydim böyle olmayacaktı.
Daha sonra tanıştırdım ailemle annesi falan gelmişti.
Ama tam zamanında olmuş herşey çünkü benim göremediklerimi onlar görmüştü
Daha fazla zaman geçseydi çok zor olurdu ayrılmam. Allah'a şükür şimdi pişman değilim.
Eşimi ben söyledim ciddi olduğumu anlattım tanışmaya geldi orda isteyiverdi beni:1:
Şimdi Evli mutlu çocukluyum:24:
Sende fazla kasma kendini küçükte değilsin.
İlk başta belki tepki gösterebilirler ama zamanla alışırlar bu fikre ikna olurlar mutlaka
Etraftan duyması yada yalanını yakalaması daha kötü sonuçlanır.

evet haklısınız arkadaşlar galiba benden duymaları daha mantıklı ama nasıl ve ne zaman söyleyeceğim ??

Birebir aynı durumdayım şuan ve yaşıyorum da,sana inan bir yol yordam göstermek isterdim ama yazarken bile gözlerim dolu dolu ve ağlamaklı,ellerim titreyek yazıyorum..
Ve herşey daha da kötüye gidiyor,ve ayrılık acısı yaşamaktan çok korkuyorum..

umudunu kesme inşallah herşey yoluna girer ve hepimiz mutlu oluruz..

evet haklısınız arkadaşlar galiba benden duymaları daha mantıklı ama nasıl ve ne zaman söyleyeceğim ??

İlk önce annenden başlamalısın.
Zaten annende babana yetiştirecek, yada inceden inceye işleyecek.
Güzel, mutlu bir anında anneni odana çekip konuşabilirsin.
Ama erkek arkadaşınla ciddi olduğunu ve çok mutlu olduğunu bilmeli
En önemlisi derslerini etkilemeyeceği garantisi vermelisin.
Bol şans diliyorum canım sana inşallah her şey gönlünce olur:16:

İlk önce annenden başlamalısın.
Zaten annende babana yetiştirecek, yada inceden inceye işleyecek.
Güzel, mutlu bir anında anneni odana çekip konuşabilirsin.
Ama erkek arkadaşınla ciddi olduğunu ve çok mutlu olduğunu bilmeli
En önemlisi derslerini etkilemeyeceği garantisi vermelisin.
Bol şans diliyorum canım sana inşallah her şey gönlünce olur:16:

teşekkür ederim yorumlarınız için.
dertler payaşınca azalıyor.

Ailen sevgili olayına karşıysa söz takın aileler arasında.. Babana gelip senin kızı gördük dediklerinde babanda der yani sözlüsüdür normaldir..
Düşünün derim.

Back
X