• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kacak olan yeni yasaya gre,aldatanlar tazminat deyecekmi..

c*a*n*d*y

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
3.753
5
683
Antalya
az önce haberlerde gördüm bende.aldatan taraf aldattığı kiişiye tazminat ödiycekmiş.böle bi yasa çıkıyomuş.biras daha azalırmı dersiniz aldatmalar ihanetler.

Çok güzel bir haber.
Yalnız inşallah bununda sonu aldatılan tarafın psikolojisi bozulmuş mu diye heyet raporu istenerek sonuçlanmaz!
Aldatmalar azalır mı dersen hiiç azalmaz bence.
Bizim millette atın ölümü arpadan olsun felsefesi var yüksek oranda.
Kadınlarımızda zaten yuvamız dağılmasın da , ne olursa olsun düşüncesiyle hertürlü eziyeti sineye çekiyor..
Parası olan aldatır , kaç paraysa verir..
Parası olmayan adam zaten ekmek derdinde , 1 taneyi geçindiremezken 2. ne yapim der..

benim bildiğim öyle bir yasa çıkmıyor bildiğim kadarıyla..yani kadın dava açmış tazminat için (hem boşanma hem tazminat) mahkeme kabule tmemiş,yargıtay ise tazminatı kabul etmiş..ne sebeple yazıyordu tam hatırlamıyorum.kişilik hakları ile ilgili bişi idi..

Dün izledim haberlerde:lepi:

Ya bekarlar içinde gecerlimi:jeyyar:
Gecerli dinde canını okuyum morukun:kızgın::mymeka:

Moruk aldatta görüm donuna kadar alırım ona göre:icecream:

Bu tazminat yeni çıkmadı, Türk Medeni yasasında böyle bir hüküm aten mevcut. Aldatan eşin aldattığının ispatlanması durumunda boşanma kararı ile birlikte hakim isterse tazminata da hükmedebiliyor. Şıddet, aldatma vs durumlarda eşlerin birbiriniden maddi manevi tazminat alması mümkün.

Back
X