Kaçamak Yok!

Öğlen ve akşamı paylaşmamışım
Öğlen de 1 tabak pırasa yemeği yedim
Aksam yine yarım kase mercimek çorbası
Yarım tabak pırasa ve salata
Not evde ve benden başka pırasa yiyen olmadığı için hepsi bana kaldi 😀
Ara olarak mandalina yedim
hergun en az 2 litre su içiyorum 2 fincan yeşil çay 1 türk kahvesi 2 Nescafe ve 3 öğünden önce teff tohumlu çaydan içiyorum

Maasallah nazar değmesin ne güzel işte.
Bende 1.70 boyundayım 88 kiloyum ikiz gebelik geçirdim 70 ile hamile kalıp 110 ile doguma girdim. (tüp bebek)
Elhamdülillah bundan öncede karnımda ikiz bebeklerim öldü onları dogurdum.

Ayrıca Pkos, insülin direnci haşimoto hıpotroıdı ve daha yeni nur topu gibi bi cilt hastalığım var eklem yerlerimde morarma var adı aconthosıs nıcrıcans.
Profoserüm zayıflayın, içki sigara kullanmayın vee stres yapmayın dedi.:halay::KK76::KK49:
Geçmiş olsun 😑 bu surede motive olmak çok önemli gerçekten

Merhaba kizlar sabah klasik kahvaltimi yaptım haşlanmis yumurta 1 dilim ekmek salatalık maydanoz yedim ev işlerinden öğlen yemeği kaldı malasef yiyemedim temizlikti yemekti misafir gelecek diye hazırlık bu saat oldu akşam yerim artık
Akşama mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yaptim

Teşekkür ediyorum canım ama bazen ne yalan söyleyeyim canım çayın yanına bişeyler istiyor.
Suyumu içiyorum hemen.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Bugün yatılı nöbetim var kız yurdunda..yemekhanede belki kotü bir yemekle karşılaşırım diye yanimda taze fasülye yogurt elma mandalina 1 dilim tambugday ekm.getirmistim.İyiki de öyle yapmişım.okulda hazır tavuk köftesi, patates kizartması,ayran ve acayip unlu yağlı tavuk corbası vardi.sadece ayran aldim ve yanımda getirdiklerimden yedim.
sabah:5 zeytin 1 parca peynir domates salatalik 2 kuru erik
öğlen:5-6 kaşık taze fasülye, ayran,yarim dilim ekmek
ara:1 elma ve 1fincan yeşil çay

aslında motive olmakta zorlanıyorum bu sefer ..kendimi o kadar zorluyorum ki.Dün zorla yaptım sporumu.Kendimi spor konusunda zorlamiycam başlarda yoksa iyice birakirım diye korkuyorum.Eski enerjim yok.sanırım çok yoruluyorum gün boyu.
ama yazın pişmanlik yaşamamak için tam gaz devam etmem gerektiğini de biliyorum :KK54:

Merhaba kizlar sabah klasik kahvaltimi yaptım haşlanmis yumurta 1 dilim ekmek salatalık maydanoz yedim ev işlerinden öğlen yemeği kaldı malasef yiyemedim temizlikti yemekti misafir gelecek diye hazırlık bu saat oldu akşam yerim artık
Akşama mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yaptim
incicim dikkat et akşma olur mu.bir öğün atladığın icin yemeği hazırlarken bile sürekli birşeyler atabilirsin ağzına.işte bu açlık atağıdır.Hemen sıcacık bir çorbayla başla..
şimdiden afiyet olsun :KK19:

Ben geldim kızlar herkese merhaba
35 yaşımdayım..97.8 kiloyum en son cuma tartıldım. 3 çocuğum var sezeryan ile doğum yaptım. İki öğün beslenip karatay yapacağım inşallah.
Hoşgeldin aramıza canım. birlikte yaza kadar halledicez bu kiloları.yeterki azim ve istekle devam edelim

Teşekkür ederim 😍
kilomu yazarsam taşa tutarlar belki diye yazmamıştım ama söyliyeyim
53 .5 kiloyum 1.60 boy ama söyle diyim 2 doğum yaptım birini 75 kiloda ikincisini 65 açılma var tabi sezeryan oldum katli göbek yok düz şişkin göbek yanlar var sıkılaşmam şart ve kendimi beğenmiyorum yani 53.5kilo doğum yapmamış biri olsa gayet ii bence bilmiyorum anlatabildim ni ama.....
TATLIM HEMEN BİR AYLIK PLANK PROGRAMI INDIR...faydasıni görüceksin.benim inanılmaz toplanmıştı karnım plank hareketiyle.:rapci:

Maasallah nazar değmesin ne güzel işte.
Bende 1.70 boyundayım 88 kiloyum ikiz gebelik geçirdim 70 ile hamile kalıp 110 ile doguma girdim. (tüp bebek)
Elhamdülillah bundan öncede karnımda ikiz bebeklerim öldü onları dogurdum.

Ayrıca Pkos, insülin direnci haşimoto hıpotroıdı ve daha yeni nur topu gibi bi cilt hastalığım var eklem yerlerimde morarma var adı aconthosıs nıcrıcans.
Profoserüm zayıflayın, içki sigara kullanmayın vee stres yapmayın dedi.:halay::KK76::KK49:
canımin içi ismini bilmediğimiz tüm hastalıkların %90ı kilodan kaynaklanıyor ve biz bunu biliyoruz.Kilolar gidicek ve sağlıgımiza kavusucaz:KK19:

incicim dikkat et akşma olur mu.bir öğün atladığın icin yemeği hazırlarken bile sürekli birşeyler atabilirsin ağzına.işte bu açlık atağıdır.Hemen sıcacık bir çorbayla başla..
şimdiden afiyet olsun :KK19:
Sağol canım sorunsuz atlattım şükür inşallah hep böyle motive devam edebilirim misafirlere hazırladıklarımin tadına bile bakmadim çorba ıspanak yemeği ve salata yedim

Ben geldim kızlar herkese merhaba
35 yaşımdayım..97.8 kiloyum en son cuma tartıldım. 3 çocuğum var sezeryan ile doğum yaptım. İki öğün beslenip karatay yapacağım inşallah.
Hoş geldin yalnız değilsin bende 2 çocuklu koca göbekli biriyim 😀gerçi biraz küçüldü ama daha çok yolum var en son 92.6 dim bakalım pazartesi tartilicam unutmazsam tabi sık tartilmayi da bırakamiyorum meraktan

Selam kızlar,

insan beyni o kadar garip ki.. diyete girdiğimde canım hiç birşey istemiyor.. sanki beynimin yeme kısmını kapatmışım gibi.. ama diyeti bıraktığım an içimde bir canavar kükremeye başlıyor.. asla doyduğumu hissedemiyorum.. yani uyanık olduğum her an birşey yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.. yani kısaca, sadece siz değilsiniz diyet yaparken zorlanan, emin olun ben de çok zorlanıyorum.. bir an önce ptesi gelsin ve doktora gideyim, yoksa salı günü 100 kilo falan çıkacağım tartıda ))))

Roka35 Roka35 canım motivasyonunu yükseltmek için hedef ve ödüller koy kendine.. örneğin 5 kilo verince kendine bir hediye al, ya da gerçekten çok yemek istediğin bir şey varsa git kendine 1 porsiyon ısmarla (bak izin veriyorum)
Hergün menünün fotosunu çek paylaş (bunu yapmak yediğin yemeğin güzel görünmesi için ekstra çaba harcamanı sağlayacak, bu da hızlı doymanı sağlayacak)
Motivasyon paylaşımları yap (geçen sene ne güzel şeyler paylaştın, onları bulup tekrar paylaş)
Kendi bedeninden 2 beden küçük bir pantolon al ve her sabah onu giymeye çalış.. (emin ol bir gün gireceksin ve o gün senin en mutlu günün olacak)

Ben senin motivasyonunu yükseltmek isterim ama bu anlık olacaktır.. herkes kendi motivasyon kaynağını daha iyi bilir bence ))

hepinize kucak dolu sevgiler, yarın görüşürüz ))

Selam kızlar,

insan beyni o kadar garip ki.. diyete girdiğimde canım hiç birşey istemiyor.. sanki beynimin yeme kısmını kapatmışım gibi.. ama diyeti bıraktığım an içimde bir canavar kükremeye başlıyor.. asla doyduğumu hissedemiyorum.. yani uyanık olduğum her an birşey yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.. yani kısaca, sadece siz değilsiniz diyet yaparken zorlanan, emin olun ben de çok zorlanıyorum.. bir an önce ptesi gelsin ve doktora gideyim, yoksa salı günü 100 kilo falan çıkacağım tartıda ))))

Roka35 Roka35 canım motivasyonunu yükseltmek için hedef ve ödüller koy kendine.. örneğin 5 kilo verince kendine bir hediye al, ya da gerçekten çok yemek istediğin bir şey varsa git kendine 1 porsiyon ısmarla (bak izin veriyorum)
Hergün menünün fotosunu çek paylaş (bunu yapmak yediğin yemeğin güzel görünmesi için ekstra çaba harcamanı sağlayacak, bu da hızlı doymanı sağlayacak)
Motivasyon paylaşımları yap (geçen sene ne güzel şeyler paylaştın, onları bulup tekrar paylaş)
Kendi bedeninden 2 beden küçük bir pantolon al ve her sabah onu giymeye çalış.. (emin ol bir gün gireceksin ve o gün senin en mutlu günün olacak)

Ben senin motivasyonunu yükseltmek isterim ama bu anlık olacaktır.. herkes kendi motivasyon kaynağını daha iyi bilir bence ))

teşekkür ederim canım bu bile çok ama çok iyi geldi..senin grupta olman bana en büyük motivasyonlardan biri...

Hoşgeldin aramıza canım. birlikte yaza kadar halledicez bu kiloları.yeterki azim ve istekle devam edelim
İnşallah canım halledeceğiz .verdikçe mutlu olup devam edeceğiz. Yaza kadar eaki kiloma dönmem lazım.
Hoş geldin yalnız değilsin bende 2 çocuklu koca göbekli biriyim 😀gerçi biraz küçüldü ama daha çok yolum var en son 92.6 dim bakalım pazartesi tartilicam unutmazsam tabi sık tartilmayi da bırakamiyorum meraktan
Sağol canım desteğin için. Beraber indirelim göbekleri o zaman. Pazartesi tartılalım.
Selam kızlar,

Canım ne güzel yazmışsın gerçekten yemenin sonu yok diyette değilken. Ayrıca anlık mutluluk sağlıyordu. Sağlıklı şeylerden yana kullan hakkını bari.
Sonunu çok beğendim kucak dolusu sevgiler💜
Bende sana sevgilerimi yolluyorum çabuck iyileş inşallah

GÜNAYDIN KIZLAAAAR...NÖBETİM BİTTİ:halay:KAÇAMAKSIZ BİR PAZAR DİLIYORUM:KK20::KK20:
20191215_084920.webp

Back
X