- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
Teşekkür ediyorum canım ama bazen ne yalan söyleyeyim canım çayın yanına bişeyler istiyor.afiyet olsun canım akşam menün çok iyi
.
Suyumu içiyorum hemen.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum canım ama bazen ne yalan söyleyeyim canım çayın yanına bişeyler istiyor.afiyet olsun canım akşam menün çok iyi
.
Geçmiş olsunMaasallah nazar değmesin ne güzel işte.
Bende 1.70 boyundayım 88 kiloyum ikiz gebelik geçirdim 70 ile hamile kalıp 110 ile doguma girdim. (tüp bebek)
Elhamdülillah bundan öncede karnımda ikiz bebeklerim öldü onları dogurdum.
Ayrıca Pkos, insülin direnci haşimoto hıpotroıdı ve daha yeni nur topu gibi bi cilt hastalığım var eklem yerlerimde morarma var adı aconthosıs nıcrıcans.
Profoserüm zayıflayın, içki sigara kullanmayın vee stres yapmayın dedi.![]()
Bugün yatılı nöbetim var kız yurdunda..yemekhanede belki kotü bir yemekle karşılaşırım diye yanimda taze fasülye yogurt elma mandalina 1 dilim tambugday ekm.getirmistim.İyiki de öyle yapmişım.okulda hazır tavuk köftesi, patates kizartması,ayran ve acayip unlu yağlı tavuk corbası vardi.sadece ayran aldim ve yanımda getirdiklerimden yedim.Teşekkür ediyorum canım ama bazen ne yalan söyleyeyim canım çayın yanına bişeyler istiyor.
Suyumu içiyorum hemen.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
incicim dikkat et akşma olur mu.bir öğün atladığın icin yemeği hazırlarken bile sürekli birşeyler atabilirsin ağzına.işte bu açlık atağıdır.Hemen sıcacık bir çorbayla başla..Merhaba kizlar sabah klasik kahvaltimi yaptım haşlanmis yumurta 1 dilim ekmek salatalık maydanoz yedim ev işlerinden öğlen yemeği kaldı malasef yiyemedim temizlikti yemekti misafir gelecek diye hazırlık bu saat oldu akşam yerim artık
Akşama mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yaptim
Hoşgeldin aramıza canım. birlikte yaza kadar halledicez bu kiloları.yeterki azim ve istekle devam edelimBen geldim kızlar herkese merhaba
35 yaşımdayım..97.8 kiloyum en son cuma tartıldım. 3 çocuğum var sezeryan ile doğum yaptım. İki öğün beslenip karatay yapacağım inşallah.
TATLIM HEMEN BİR AYLIK PLANK PROGRAMI INDIR...faydasıni görüceksin.benim inanılmaz toplanmıştı karnım plank hareketiyle.Teşekkür ederim
kilomu yazarsam taşa tutarlar belki diye yazmamıştım ama söyliyeyim
53 .5 kiloyum 1.60 boy ama söyle diyim 2 doğum yaptım birini 75 kiloda ikincisini 65 açılma var tabi sezeryan oldum katli göbek yok düz şişkin göbek yanlar var sıkılaşmam şart ve kendimi beğenmiyorum yani 53.5kilo doğum yapmamış biri olsa gayet ii bence bilmiyorum anlatabildim ni ama.....
canımin içi ismini bilmediğimiz tüm hastalıkların %90ı kilodan kaynaklanıyor ve biz bunu biliyoruz.Kilolar gidicek ve sağlıgımiza kavusucazMaasallah nazar değmesin ne güzel işte.
Bende 1.70 boyundayım 88 kiloyum ikiz gebelik geçirdim 70 ile hamile kalıp 110 ile doguma girdim. (tüp bebek)
Elhamdülillah bundan öncede karnımda ikiz bebeklerim öldü onları dogurdum.
Ayrıca Pkos, insülin direnci haşimoto hıpotroıdı ve daha yeni nur topu gibi bi cilt hastalığım var eklem yerlerimde morarma var adı aconthosıs nıcrıcans.
Profoserüm zayıflayın, içki sigara kullanmayın vee stres yapmayın dedi.![]()
Teşekkür ederim bunu hemen deneyeceğimTATLIM HEMEN BİR AYLIK PLANK PROGRAMI INDIR...faydasıni görüceksin.benim inanılmaz toplanmıştı karnım plank hareketiyle.![]()
Sağol canım sorunsuz atlattım şükür inşallah hep böyle motive devam edebilirim misafirlere hazırladıklarımin tadına bile bakmadim çorba ıspanak yemeği ve salata yedimincicim dikkat et akşma olur mu.bir öğün atladığın icin yemeği hazırlarken bile sürekli birşeyler atabilirsin ağzına.işte bu açlık atağıdır.Hemen sıcacık bir çorbayla başla..
şimdiden afiyet olsun![]()
sorunsuz atlatmana sevindim gayet saglıklı atlatmışsın tebrikler...Sağol canım sorunsuz atlattım şükür inşallah hep böyle motive devam edebilirim misafirlere hazırladıklarımin tadına bile bakmadim çorba ıspanak yemeği ve salata yedim
Hoş geldin yalnız değilsin bende 2 çocuklu koca göbekli biriyimBen geldim kızlar herkese merhaba
35 yaşımdayım..97.8 kiloyum en son cuma tartıldım. 3 çocuğum var sezeryan ile doğum yaptım. İki öğün beslenip karatay yapacağım inşallah.
teşekkür ederim canım bu bile çok ama çok iyi geldi..senin grupta olman bana en büyük motivasyonlardan biri...Selam kızlar,
insan beyni o kadar garip ki.. diyete girdiğimde canım hiç birşey istemiyor.. sanki beynimin yeme kısmını kapatmışım gibi.. ama diyeti bıraktığım an içimde bir canavar kükremeye başlıyor.. asla doyduğumu hissedemiyorum.. yani uyanık olduğum her an birşey yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.. yani kısaca, sadece siz değilsiniz diyet yaparken zorlanan, emin olun ben de çok zorlanıyorum.. bir an önce ptesi gelsin ve doktora gideyim, yoksa salı günü 100 kilo falan çıkacağım tartıda ))))
Roka35 canım motivasyonunu yükseltmek için hedef ve ödüller koy kendine.. örneğin 5 kilo verince kendine bir hediye al, ya da gerçekten çok yemek istediğin bir şey varsa git kendine 1 porsiyon ısmarla (bak izin veriyorum)
Hergün menünün fotosunu çek paylaş (bunu yapmak yediğin yemeğin güzel görünmesi için ekstra çaba harcamanı sağlayacak, bu da hızlı doymanı sağlayacak)
Motivasyon paylaşımları yap (geçen sene ne güzel şeyler paylaştın, onları bulup tekrar paylaş)
Kendi bedeninden 2 beden küçük bir pantolon al ve her sabah onu giymeye çalış.. (emin ol bir gün gireceksin ve o gün senin en mutlu günün olacak)
Ben senin motivasyonunu yükseltmek isterim ama bu anlık olacaktır.. herkes kendi motivasyon kaynağını daha iyi bilir bence ))
hepinize kucak dolu sevgiler, yarın görüşürüz ))
İnşallah canım halledeceğiz .verdikçe mutlu olup devam edeceğiz. Yaza kadar eaki kiloma dönmem lazım.Hoşgeldin aramıza canım. birlikte yaza kadar halledicez bu kiloları.yeterki azim ve istekle devam edelim
Sağol canım desteğin için. Beraber indirelim göbekleri o zaman. Pazartesi tartılalım.Hoş geldin yalnız değilsin bende 2 çocuklu koca göbekli biriyimgerçi biraz küçüldü ama daha çok yolum var en son 92.6 dim bakalım pazartesi tartilicam unutmazsam tabi sık tartilmayi da bırakamiyorum meraktan
Canım ne güzel yazmışsın gerçekten yemenin sonu yok diyette değilken. Ayrıca anlık mutluluk sağlıyordu. Sağlıklı şeylerden yana kullan hakkını bari.Selam kızlar,
insan beyni o kadar garip ki.. diyete girdiğimde canım hiç birşey istemiyor.. sanki beynimin yeme kısmını kapatmışım gibi.. ama diyeti bıraktığım an içimde bir canavar kükremeye başlıyor.. asla doyduğumu hissedemiyorum.. yani uyanık olduğum her an birşey yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.. yani kısaca, sadece siz değilsiniz diyet yaparken zorlanan, emin olun ben de çok zorlanıyorum.. bir an önce ptesi gelsin ve doktora gideyim, yoksa salı günü 100 kilo falan çıkacağım tartıda ))))
Roka35 canım motivasyonunu yükseltmek için hedef ve ödüller koy kendine.. örneğin 5 kilo verince kendine bir hediye al, ya da gerçekten çok yemek istediğin bir şey varsa git kendine 1 porsiyon ısmarla (bak izin veriyorum)
Hergün menünün fotosunu çek paylaş (bunu yapmak yediğin yemeğin güzel görünmesi için ekstra çaba harcamanı sağlayacak, bu da hızlı doymanı sağlayacak)
Motivasyon paylaşımları yap (geçen sene ne güzel şeyler paylaştın, onları bulup tekrar paylaş)
Kendi bedeninden 2 beden küçük bir pantolon al ve her sabah onu giymeye çalış.. (emin ol bir gün gireceksin ve o gün senin en mutlu günün olacak)
Ben senin motivasyonunu yükseltmek isterim ama bu anlık olacaktır.. herkes kendi motivasyon kaynağını daha iyi bilir bence ))
hepinize kucak dolu sevgiler, yarın görüşürüz ))