Kaçamak Yok!

Selam Kızlar,

dün bütün gün yattım karpuz gibi.. bugünde akşama tiyatro var oraya gidicem.. dizim düne göre daha iyi.. en azından üstüne basabiliyorum.. dün çok fenaydı.. hala ağrı var ama yavaş yavaş geçer.. iyi dilekleriniz için teşekkürler ))

Menümü yazayım ufak ufak hazırlanmaya başlayayım..

kahvaltı
1/4 avokado
1 biberli yumurta
1 kk peynir
1 tb ekmeği

ara
1 avuç içi çiğ kuruyemiş

öğlen
Yoğurtlu kabak ve haşlanmış lahana sapları

ara
1 elma

akşam (6 gibi yiycem)
4 lahana + 2 yaprak sarma (Bulgurlu)
1 kase mercimek çorbası

Not: seçmeleri soran arkadaşlar, seçildim merak etmeyin ))

sevgiler

internetle ilgili bir sorunum vardı kızlar...yarından itibaren umarım düzelir ve aksattırmadan paylaşımlarda bulunabilirim..

Günaydın

bugün spor günü.. dizim hala düzelmedi ama dizimi zorlayacağım hareketler yapmadan sporumu yapacağım..menümü yazıp hemen hazırlanayım

kahvaltı
2 yulaflı krep
Birinin arasına kavrulmuş kıyma koydum, diğerine maydanozlu peynir
Börek gibi yedim))

günaydin kızlar
kahvaltim:1 tane z.yağında tavada yumurta
5 zeytin 1 parca peynir ve 2 tane kuru erik
Bölgesel sporumu yaptım yarim saat kadar :KK9: öğlen de kabak aşı ve yogurt düsünuyorum.
aksama da balik ve salata ceşitlerim var.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Çocuklarla evde olunca baya yogun oluyor.

Şimdi ben geçen hafta cuma tartıldım 90 kg
Pazartesi tartıldım 87.7
Fark.1.3
Gayet iyi bana göre ama bu sabah tartıldım
88.3 geldim.
Diyetime gayette dikkat ediyorum gece çok yorgun olmama ragmen 45 dk tempolu yürümeden yatmıyorum.

Pazartesi bi tam kan tahlili vercem.
(bide sabah afedesiniz kabızdım ondan mı oldu bilmiyorum.)

Sabah 10.30
Soganlı, 1 dilim pastırmalı 2 yum, 3 ceviz, 3 bi bğber, 5 zeytin

Okula gelmeden 1 y. Çay 1 litre su
(okulda yemek için yanına 1ç.b kadar kırmızı mer. Hasladım içine 5 y. K düg koydum yarısını aldım yanıma içine marul salatalık domates koydum.
3 yemek kaşığı yogurt saat 14 30 yedim.

Şöyleki bugün nöbetim var ve okul kantininde hiç saglıklı bişey yok.
Çok aç kalınca başım dönüyor.

Görüşürüz

Arkadaşlar nas8l motive oluyor sunuz yaa . Ben çok ii spor yapardım diyete de dikkat ederdim ne oldu bilmiyorum iki haftadır içim de bir dipsiz kuyu var sanki off bugün pantolon giydim istediğim gibi olmadı üzerimdeki duruşu beğenmedim sıkılaşmam gerek aslında farkındayım emziriyorum ondan mi çok yiyorum yoksa buna bağlıyorm😑

Kendiniz götürebileesiniz bence sade tavuk haşlama bol salata daha basit☺

Pazartesi tartıldım 87.7
Fark.1.3
88.3 geldim.
Diyetime gayette dikkat ediyorum gece çok yorgun olmama ragmen 45 dk tempolu yürümeden yatmıyorum.

Sabah 10.30

(okulda yemek için yanına 1ç.b kadar kırmızı mer. Hasladım içine 5 y. K düg koydum yarısını aldım yanıma içine marul salatalık domates koydum.

Görüşürüz
Kendiniz götürebileesiniz bence sade tavuk haşlama bol salata daha basit☺

Selam arkadaslar,

Açık ve net bir şekilde yazıyorum; lütfen boğazını tutamayacak kişiler benim grubuma katılmasın!

Kurallar basit ve net;

1) kaçamak yok! İlk kacamaginizda gruptan cikmanizi isterim! Zayiflamak isteyenlerle yola devam edecegim..
2) spor sart! Bahane uretip, "yapamiyorum" diyenler gelmesin!
3) su sart! Ama bu demek degil ki gunde 5 litre su icecegiz, maks. 3 litre!
4) sok diyetler, 2 gunluk detokslar, ilac kullanarak zayiflamak isteyenler gelmesin! Biz oyle bir grup degiliz!
5) ogun atlamak, hastaligi bahane etmek, ilaclardan dolayi zayiflayamadigini soyleyenler gelmesin! Zayiflamak isteyen çözüm üretir bahane değil!
6) her gun bu sayfaya girip, yedigini ictigini ve sporunu yazmayacak kisilerde gelmesin! Diyet istikrar isidir, cocuk oyuncagi degil!
7) zayiflamayi sadece guzellesmek icin isteyenler lutfen gelmesin, çünkü bu tip kisiler zayifladiktan sonra kitliktan cikmis gibi yemege baslayip, tekrar kilo alacaklar malesef.. bedenimiz copluk degil, her seyi tikistirmayin icine!
8) bu kadar yeter bence )) bunlari okuduğun halde hala diyet yapmaya kararliysan hosgeldin ))

Sevgiler
Ayy ben takibi bırakayım o zaman cnm bu aralar hiç birşey yapamıyorum çok ii yapardm aslında amma işte neyse size bol eksiler kızlar kendimi toparlarsam gelirim😎

Pazartesi tartıldım 87.7
Fark.1.3
88.3 geldim.

Sabah 10.30

Görüşürüz

selam

vücut bir çok sebepten dalgalanmalar yaşayabilir.. yani bir gün 1 kilo vermiş görünüp, ertesi gün 500 gr geri almış görüşebilirsin.. bunlar son derece normal.. kabızlık, gıda alerjisi, sıvı tüketimi, tuz tüketimi, regl öncesi/sonrası sendromu,stres/endişe vs bir çok sebepten vücut ödem tutar..
Ben genelde tartılma işini kendimi zayıf hissettiğim zaman yapıyorum.. sende öyle yap )) illa ptesiyi baz alma, kendini hafif hissettiğinde tartıl ))

Sevgili arkadaşlar,
Maalesef sağlık sebebiyle ptesi gününe kadar diyetime ara veriyorum.. bir iki test daha istedi doktor.. (kalp, kan, gerekirse endoskopi) ptesi sabahtan bakıcaklar tekrar.. doktor diyet yapma normal beslen birkaçgün dedi.. gerçi ben normal besleniyorum ama o bunu diyet gibi gördü ))
Neyse, ptesiye kadar menü paylaşmayacağım.. bir aksilik çıkmazda salı sabahı itibariyle menülerimi tekrar paylaşacağım.. ama hergün girip menülerinize bakacağım ))
Merak etmeyin, ben birşey çıkmayacağına eminim ama doktorlarım çok kontrollü gitmeyi seviyor.. netice de tedbiri elden bırakmamak iyidir ))

sevgiler

Sevgili arkadaşlar,
Maalesef sağlık sebebiyle ptesi gününe kadar diyetime ara veriyorum.. bir iki test daha istedi doktor.. (kalp, kan, gerekirse endoskopi) ptesi sabahtan bakıcaklar tekrar.. doktor diyet yapma normal beslen birkaçgün dedi.. gerçi ben normal besleniyorum ama o bunu diyet gibi gördü ))
Neyse, ptesiye kadar menü paylaşmayacağım.. bir aksilik çıkmazda salı sabahı itibariyle menülerimi tekrar paylaşacağım.. ama hergün girip menülerinize bakacağım ))
Merak etmeyin, ben birşey çıkmayacağına eminim ama doktorlarım çok kontrollü gitmeyi seviyor.. netice de tedbiri elden bırakmamak iyidir ))

sevgiler
salı güzel haberlerini bekliyoruz canım

selam

vücut bir çok sebepten dalgalanmalar yaşayabilir.. yani bir gün 1 kilo vermiş görünüp, ertesi gün 500 gr geri almış görüşebilirsin.. bunlar son derece normal.. kabızlık, gıda alerjisi, sıvı tüketimi, tuz tüketimi, regl öncesi/sonrası sendromu,stres/endişe vs bir çok sebepten vücut ödem tutar..
Ben genelde tartılma işini kendimi zayıf hissettiğim zaman yapıyorum.. sende öyle yap )) illa ptesiyi baz alma, kendini hafif hissettiğinde tartıl ))

Dogru söylüyorsun canım akşam nasıl şiş hissediyodum.
İnşallah iyi çıkar sonuçların.

Canım tavuk göğsünü tavada pişirdim 2 gündür yiyodum canım çekmedi.

Bebegini güle güle büyüt kaç aylık oldu?
Sen kaç kilosun?
Teşekkür ederim 😍
kilomu yazarsam taşa tutarlar belki diye yazmamıştım ama söyliyeyim
53 .5 kiloyum 1.60 boy ama söyle diyim 2 doğum yaptım birini 75 kiloda ikincisini 65 açılma var tabi sezeryan oldum katli göbek yok düz şişkin göbek yanlar var sıkılaşmam şart ve kendimi beğenmiyorum yani 53.5kilo doğum yapmamış biri olsa gayet ii bence bilmiyorum anlatabildim ni ama.....

Teşekkür ederim 😍
kilomu yazarsam taşa tutarlar belki diye yazmamıştım ama söyliyeyim
53 .5 kiloyum 1.60 boy ama söyle diyim 2 doğum yaptım birini 75 kiloda ikincisini 65 açılma var tabi sezeryan oldum katli göbek yok düz şişkin göbek yanlar var sıkılaşmam şart ve kendimi beğenmiyorum yani 53.5kilo doğum yapmamış biri olsa gayet ii bence bilmiyorum anlatabildim ni ama.....

Maasallah nazar değmesin ne güzel işte.
Bende 1.70 boyundayım 88 kiloyum ikiz gebelik geçirdim 70 ile hamile kalıp 110 ile doguma girdim. (tüp bebek)
Elhamdülillah bundan öncede karnımda ikiz bebeklerim öldü onları dogurdum.

Ayrıca Pkos, insülin direnci haşimoto hıpotroıdı ve daha yeni nur topu gibi bi cilt hastalığım var eklem yerlerimde morarma var adı aconthosıs nıcrıcans.
Profoserüm zayıflayın, içki sigara kullanmayın vee stres yapmayın dedi.:halay::KK76::KK49:

Back
X