Kaçamak Yok!

Sevgili arkadaşlar merhaba))

Katiliminiz icin tesekkur ederim, umuyorum herkes muthis kilolar verecek!
Ama ilk sayfada yazdigim kurallar cok onemli.. lutfen orda yazanlara uymayacaksaniz gidin! Gercekten enerjimi ve zamanimi bu isi yapmak istemeyenlere, sadece gaza gelip 3-5 gun yapip sonra gidecek kisilere ayirmak istemiyorum.. cunku belki farkinda degilsiniz ama surekli neyi daha iyi yapabilirim diye dusunup sizi motive etmeye çalışıyor, arastirmalar yapiyorum.. yani bu is icin yogun mesai harciyorum.. aksi durumda bu kadar kisi kilo veremezdi (ben dahil)

Topigi actigimdan beri yazamadim kusura bakmayin.. malesef ufak bir operasyon gecirdim.. bildiginiz gibi kanseri atlatsakta pesimizi birakmiyor kolay kolay ))
Merak edilecek birsey yok, ben iyiyim ama 1 hafta kadar hastane ve doktorlarla mesgul olacagim.. ama gozum uzerinizde ))
Roka35 Roka35 arkadaslara verdigin bilgiler icin tesekkurler, lutfen deneyimlerini paylasmaya devam et ))

En onemli kurallarimizi yazacagim; dikkatli okuyun lutfen ))

1) gunde max 2 dilim esmer ekmek (aksam haric)
2) gunde max 3 lt su (cay/kahve haric)
3) hafta da 4 gun en az 30 dk spor
4) hergun mutlaka 1 kase yogurt
5) gunde 2 kere yesil cay
6) hafta da 1 kere kilo bildirimi
7) hergun menu bildirimi (lutfen duzenli!)
8) ekmek yediginiz gun zeytin yemeyeceksiniz,zeytin yiyorsaniz ekmek yemeyeceksiniz kahvalti da...
9) tursu,salamura ve sarkuteri urunleri, uzerinde light yazan gidalar, her tur fastfood, kizartma, borek, corek, kurabiye,cips, asitli icecekler (sade soda haric),meyve sulari, cikolata,sekerli sakiz, kavrulmus kuruyemis, biskuvi, tatli, pastane urunleri, misir vb urunler yasakli grubumuzda.. bu urunleri tuketenler gruptan ayrilmak zorundadir, bilginize ))

Zaten su 9 maddeyi yapan arkadaslarimin zayiflamasi gibi bir durum soz konusu olamaz.. iradesi saglam, kendine copluk gibi davranmayacagi bir beden isteyen arkadaslara hos geldiniz diyor, menülerinizi tek tek yazmanızı rica ediyorum))
Haa, sadece menuyu yazmayin..
İctiginiz su miktarini, sporunuzu ve kacta uyandiginiz/kacta uyudugunuzuda yazin.. birine kizdiginizda onu da yazin, mutlulugunuzu, hüznünü, endiselerinizi de yazin ))

Sevgiler
Çok geçmiş olsun umarım illet hastalıktan bu sefer tamamen kurtulursun ben sonuna kadar varım hamilelikten önceki kiloma dönmek en büyük hayalim umarım hep beraber hedeflerimize ulaşırız

Benim sabah ki menüm
1 bardak yeşil çay
2 dilim ekmek
Domates
Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
Ara öğün 1 fincan sade kahve
2 tane ceviz
Akşam
8 kaçık zeytinyağlı barbunya
1 dilim ekmek
4 5 kaşık yoğurt
1 kase çorba
Ara öğün
2 ceviz
Yarım çay bardağı leblebi
2 lt su
1 saat yürüyüş

Benim sabah ki menüm
1 bardak yeşil çay
2 dilim ekmek
Domates
Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
Ara öğün 1 fincan sade kahve
2 tane ceviz
Akşam
8 kaçık zeytinyağlı barbunya
1 dilim ekmek
4 5 kaşık yoğurt
1 kase çorba
Ara öğün
2 ceviz
Yarım çay bardağı leblebi
2 lt su
1 saat yürüyüş
Selam,
Günde sadece 2 dilim ekmek yiyelim.. ceviz 2 adet yeterli, leblebi de yeterli.. akşam ara öğün yapacaksanız 1 meyve ve 1 çb süt ile yapın.. ceviz yüksek yağ oranına sahip olduğundan akşam tüketmek bize bir fayda sağlamaz..

menü paylaşımın için teşekkürler

:KK200:SOYA cım herşey geçicek tüm pozitif düşüncelerim seninle.Sen o kadar güçlüsün ki yine üstesinden geliceksin inşallah ...Seni sevenlerin yanıda olduğunu bil:KK200:
Ben elimden geldiğince tabiki deneyimlerimi paylaşıcam ama sensiz olmaz...Seni ve disiplinini ensemizde hissetmemiz lazım:KK50:

Günaydın sabah menümü paylaşıyorum :)

Önce yarım lt su içtim.
Saat 10 da yemeyi planlıyorum, tereyağı ile 2 yumurta, 5 zeytin, küçük dilim peynir, 2 ceviz ve salata

Günaydın
Şu an yaptığım kahvaltı menüm
Her zaman ki gibi tuzsuz domates ve salata
Peynir
1 dilim ekmek
Yeşil çay eşliğinde

Bu arada bugün itibariyle 74.0 kilom hangi gün kilo bildirimi yapıyoruz bilmiyorum ama söylemeden geçemedim 😊
Ben tartılmaya korkuyorum:olamaz:kızlar beni bilir 15 gunde bir tartıliyorum.Dahamotive ediyor beni..Hedef kilomuz için bir takvim belirleyeliim.Gül üm mesela :
25 Kasim:74
02 Aralık:73
09 Aralik:72
....
gibi.
Ben 15 günde 1.5 kilo min. sınır koyuyorum.Bazi arkadaşlarımız haftalık 1.5 kilo ile bir takvim oluşturmuslardı.
Grubumuzdaki arkadaşlar ve Soya ne der fikirleri beklerim.Hedefe ulaşmak için beni böyle bir takvim motive etmişti

sabah:4 zeytin,kayısı kıvamında 1 yumurta,1kaşık lor,2 ceviz,söğüş
öğlen:nohutlu patlıcan közleme salatası,
z.yağlı bürüksel lahanası...(1 er küçük kase)
1 saat sonra sporuma başlarım.:KK54:

Ben tartılmaya korkuyorum:olamaz:kızlar beni bilir 15 gunde bir tartıliyorum.Dahamotive ediyor beni..Hedef kilomuz için bir takvim belirleyeliim.Gül üm mesela :
....
gibi.
Ben 15 günde 1.5 kilo min. sınır koyuyorum.Bazi arkadaşlarımız haftalık 1.5 kilo ile bir takvim oluşturmuslardı.
Grubumuzdaki arkadaşlar ve Soya ne der fikirleri beklerim.Hedefe ulaşmak için beni böyle bir takvim motive etmişti
yani Soyacım izin verirseniz 2 Aralıkta takvimimi oluşturucam:KK60:

Günaydın sabah menümü paylaşıyorum :)

Önce yarım lt su içtim.
Saat 10 da yemeyi planlıyorum, tereyağı ile 2 yumurta, 5 zeytin, küçük dilim peynir, 2 ceviz ve salata
canım kahvaltın çok iyi..Tam karatay kahvaltısı..Ben doğum kilolarımın bir çoğunu bu tarz beslenerek vermiştim fakat kullandığın tereyağ ölçüsünü 1 tatlı kaşığından fazla yapma.1 çay kaşığı tereyağ ve 1 tatlı z.yağını karıştırarak da yapabilirsin:KK5:

....
gibi.
[/QUOTE

takvim belirleyin, bu önemli.. haftalık maks. 1 kilo.. daha fazla değil.. 15 günde bir tartı bildirimi yapabilirsin, senin takvim aynen devam etsin ))

Selam kızlar,

1 tüp kan vermek için yaklaşık 15-20 kağıt imzalattılar )) bir an test yapmayacaklar da kredi verecekler sandım )))

haftaya ptesi itibari ile düzenli bildirimlerime başlayacağım, bu hafta biraz yoğun.. ama gözüm üzerinizde ))

sevgiler

Selam kızlar,

1 tüp kan vermek için yaklaşık 15-20 kağıt imzalattılar )) bir an test yapmayacaklar da kredi verecekler sandım )))

haftaya ptesi itibari ile düzenli bildirimlerime başlayacağım, bu hafta biraz yoğun.. ama gözüm üzerinizde ))

sevgiler
emin ol krediyi daha az imzayla alırsın bitanem:KK48:

Menümün devamı kahvaltıdan 1 saat sonra 2 ceviz şu dakikalarda yarım paket 4 tane light kepekli kinoalı kraker akşamda 5 kaşık karnabahar yemeği 1 kase yoğurt 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek düşünüyorum spor olarak akşam pilates var 👍

Menümün devamı kahvaltıdan 1 saat sonra 2 ceviz şu dakikalarda yarım paket 4 tane light kepekli kinoalı kraker akşamda 5 kaşık karnabahar yemeği 1 kase yoğurt 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek düşünüyorum spor olarak akşam pilates var 👍

selam
Kinoalı kepekli kraker yeme.. hiç bir yararı yok, gereksiz bir şey.. onun yerine meyve ve süt ürünü tüket, yoğurdun içine yulaf,Chia ve meyve doğra ye vs vs vs..
Ekmek akşamları tüketme.. günde 2 dilimin üstüne çıkma..
akşama şöyle ye mümkünse,
8 kaşık kbahar yemeği (suyunu süzerek al)
1 kase yoğurt (az pulbiber ve bolca dereotu koy, çok güzel yağ yakar)
1 kase salata (az yağ, bol limon)
1 kase çorba (olabildiğince sıcak olsun)

bu şekilde yemelisin.. ekmek fayda sağlamaz,onu çıkar salata ekle ))

Back
X