- 12 Nisan 2009
- 8.206
- 28.842
- 1.073
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menükızlar 45 dk yüruyüşümü tamamladim.yatmadan biraz squat ve biraz da bel çevirme yaparim herhalde.
bugün menüm şöyleydi.
SABAH:1 yumurta , 2 ceviz, 2 kuru kayisi, 4 tuzsuz zeytin ve şekersiz cay
ARA:1 fincan bitki çayı
ÖGLE:avakadolu salata,1 kase corba,3 kaşık kereviz
ARA:1 fincan turk kahvesi,1 tane kuru meyve topu
aksam yemegimi yemedim daha
ama menüm belli
3 tane yağsiz ızgara köfte(hazir köfte degil)
3-4 kaşık k.fasülye piyazı
1 kase çorba
slm kuzum sende mi diyet ypiyorsun nasil gidiyor¿Benim bugün ki menüm kahvaltı 1 dilim ekmek biraz peynir yarım patates 1 fincan yeşil çay
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 5 6 tane balık salata
1 saat önce 2 kuru kayısı 2 ceviz yedim yeşil çayla
Spor olarak 100 kalori yakacak şekilde koştum bantta 1 saatte pilates yaptım
Evet bu ara pek iyi gitmiyo malesef oğlum hasta olduğu için liste diye bişey kalmadı artık Allah ne verdiyse karnımı doyurayım modundayım inşallah eskiye dönüş yapabilirim en kısa zamandaslm kuzum sende mi diyet ypiyorsun nasil gidiyor¿
afiyet olsun Zeynepcim..kahvaltım;1 kayısı cok az kavrulmamış fıstık,1 parça peynir,1 yumurta ve 4 tane tuzsuz zeytinGünaydın
Az önce kahvaltımı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
Roka marul
1 dilim beyaz peynir
Afiyet olsun canımafiyet olsun Zeynepcim..kahvaltım;1 kayısı cok az kavrulmamış fıstık,1 parça peynir,1 yumurta ve 4 tane tuzsuz zeytin
ara:10 tane beyaz leblebi ve 1 fincan zencefilli limonlu cay ictim.
öğlen yemeğine henüz gitmedim..Dışarıda yemeyi düsünüyoruz eşimle.Muhtemelen en uygun tavuk salata ve ayran olur.![]()
afiyet olsun zeynepcim.Motivasyonumuz düşmesin lutfen.Menüm
Sabah 11.00
1 yumurta
Kapyabiber sirkeli
Siyez bugdayindan ekmek 1 dilim
Beyaz peynir
Öğle :16.30
Mercimek çorbası
1 dilim kendi yaptığım ekmek
3-4 yk taze fasulye
19.00
1 kase mercimek çorbası
Evt grupta paylaşım yapılmıyor buda motivasyonu düşürüyor inşallah daha çok katılım yapıp tam gaz devam ederiz
afiyet olsun canım..öğlen yemek yemedin mi..yemen lazım..metabolizman yavaşlar aclık atağı yaşarsın sonraKahvaltı bugün 1 dilim ekmek biraz peynir yeşil çay
Ara öğün 2 ceviz 1 elma
Akşam 5 kaşık fasulye salata 1 kase çorba yarım kase yoğurt yiyecem bugün spor yok dinlenmedeyim
tatlim evet katilım cok az..ama kararli olanlarla yolumuza devam ederiz yapıcak birşey yok.Birşey soracağım arkadaşlar,
Roka35 dışında neden kimse düzenli Bir şekilde menü paylaşmıyor?
düzenli paylaşım yapmayacak arkadaşlar, lütfen bu gruba artık yazmayın.. ben uğraşamam 2 gün yazıp 3 gün bahane bulanlarla..
ben menü paylaşayım,
sabah,
1 yumurtadan brokolili omlet
1 tb ekmeği
1 domates
Roka
öğlen,
Hindi füme, domates, kaşar peyniri ve roka ile yaptığım sandviç var yanımda.. bugün 7 saat tiyatro dersim var.. o yüzden her hafta yanıma sandviç alıyorum gelirken.. akşam sadece tarhana çorbası içeceğim.. çünkü akşam en erken 9 da evde olabiliyorum.. o saatten sonra ancak 1 kase çorba içebilirim..
Şimdi hoca bana fırça atmadan derse dönmeliyim ))
sevgiler
kahvaltıyı geç yaptım o yüzden öğlen yemeğini es geçtim küçük bebeğim olduğu için bi düzen oturtamadım hastalanfıktan sonra düzen falan kalmadı umarım eski rutinime geri dönebilirim tavsiyen için teşekkür ederim canımafiyet olsun canım..öğlen yemek yemedin mi..yemen lazım..metabolizman yavaşlar aclık atağı yaşarsın sonra![]()
![]()
Olur yapalım canım senin hareketler vardı ya onlarda iyiydip.tesinden itibaren ortak 1 aylık spor programı yapalim mı Zeynepcim.mesela plank ve squat gibi...mesela kesin yapıcağımız hareketler olsun.günde 100 kez hayali ip atlama 100 kez bel cevirme gibi.Hergün sayıyi 5 artıralim...senin önerin var mı
ya da katılmak isteyen arkadaşlarımız var mı fikirlerini alirız