Kaçamak Yok!

Soya yeni konudan haberim yoktu ama yinede yazayım bugun
Kahvaltı : yarım haş yum, 1dilim ekmek, 3 ceviz, biraz peynir, 2 yemek kaşığı parpulama(
Sogan, biber,patlıcan, domates var içinde)

Ev baya batmış evi süpürüp temizledim

Akşam 1 kase yogurtlu çorba, bi parça haşlanmış tavuk, fırında karnıbahar

Ara 1 kupa tarçınlı süt,(fındık ceviz 2 tane bisküvi bunlar olmadı Soya burayı görme:KK22:

45 dk tempolu yürüyüş
1 fincan yeşil çay

İyi geceler dilerim hepinize

carolina hoşgeldin canım özlemisim valla.merak etme burdan yaza kadar birbirimize destek olucak ve teker gidicek kilolarımiz.Dün hem regl hem soğuk algınlığı hem de nöbet beni bayağı sarstı..erken yattım sabah da boynum acayip tutulmus bir şekilde kalktim.Ne oluyor banaaa:mad:3 gündür spor da yapamıyorum.
kahvaltım:1 yumurta ,1 parca peynir ,4 zeytin,2 kuru erik,domates ,şekersiz cay
öğlene kadar dersim yok.Biraz evimi toparlayim bari simdilik hoşçakalin canlar:KK200:
Zeynepcim en kısa zamanda spor isini ayarliycam

carolina hoşgeldin canım özlemisim valla.merak etme burdan yaza kadar birbirimize destek olucak ve teker gidicek kilolarımiz.Dün hem regl hem soğuk algınlığı hem de nöbet beni bayağı sarstı..erken yattım sabah da boynum acayip tutulmus bir şekilde kalktim.Ne oluyor banaaa:mad:3 gündür spor da yapamıyorum.
kahvaltım:1 yumurta ,1 parca peynir ,4 zeytin,2 kuru erik,domates ,şekersiz cay
öğlene kadar dersim yok.Biraz evimi toparlayim bari simdilik hoşçakalin canlar:KK200:
Zeynepcim en kısa zamanda spor isini ayarliycam

Canım evet inşallah birlikte veririz kiloları ve bi daha almayız bende özledim.
Çocukları anneme yolladım bugün nöbetim var gitmeden bandımda en azından 30 dk yürüyeyim okuldan çıkınca yapamam.

Bende sabah kalkınca tartıldım 89 geldim.
Ya benim derdim sadece kilo vermek degil saglıklı yaşayabilmek bunu sürdürülebilir bi hale getirmek.

Kahvaltı (10:00)1 parça teneke peyniri 2 yumurta ile omlet, 5 zeytin, 3 ceviz 1 kuru kayısı

Öglen (14.30) boş dersim var bi aksilik olmazsa az haş. Tavuk 3 tane fınlanmış karnıbahar ve yogurt aldım yanıma yiycem.

Gitmeden bi limonlu yeşil çay içerim.

Hepinize hayırlı cumalar dilerim.

Ay canım kıyamam doktorlara kolay geliyor parça almak.
İyi olmana çok sevindim yeni topik açmanada ayrı sevindim.
Canım en son bende cildimden bi parça alıp baktılar acontinos nıcrıcans diye bir cild hastalığı ama hepsi birbirine baglı Pkos, troid, insülin direnci
Saglıklı yaşamak tek çözümü bolca yürüyüş önerdi doktorum ve tabiki fazla kilolarımdan kurtulmak.

Soya canım bide akşam yemegini 19.30 son bulsa olurmuş ben ancak geliyorum öglenciyim?

ayda 2 kilo vermek en sağlıklısı tabi ki ama biz o sabıra sahip insanlar mıyız orası tartışılır işte ))

akşam geç geliyorsan en geç saat 20:00 de yiyebilirsin ama hafif şeyler ye ve o saatten sonra ara öğün yapma..

Sana da geçmişler olsun, bol yürüyüş yap kesinlikle bir çok şeye iyi geliyor ))

Soya yeni konudan haberim yoktu ama yinede yazayım bugun
Kahvaltı : yarım haş yum, 1dilim ekmek, 3 ceviz, biraz peynir, 2 yemek kaşığı parpulama(
Sogan, biber,patlıcan, domates var içinde)

Ev baya batmış evi süpürüp temizledim

Akşam 1 kase yogurtlu çorba, bi parça haşlanmış tavuk, fırında karnıbahar

Ara 1 kupa tarçınlı süt,(fındık ceviz 2 tane bisküvi bunlar olmadı Soya burayı görme:KK22:

45 dk tempolu yürüyüş
1 fincan yeşil çay

İyi geceler dilerim hepinize
Umarım bir daha görmem bunu ))

Selam kızlar,

bugün spor günümdü.. az evvel geldim, o kadar yoruldum ki anlatamam.. yemek yedim, şimdi biraz uzanacak valla halim kalmadı ))

kahvaltı
1 sütlü yumurta (1 çk tereyağ ile yaptım)
1 dk tb ekmeği
1/2 kk peynir
Domates

spor sonrası,
1 içim fit kahveli protein süt 250 ml

öğlen
2 haşlanmış içli köfte (yağsız)
1 kase tarhana çorba

akşamı henüz bilmiyorum.. aslında balık yapmak istiyordum ama misafir gelecekmiş birazdan..akşam da eşi vefat eden arkadaşıma gidicez ailecek..
Akşam menümü sonra yazarım, önce duş alıp biraz dinleneyim

sevgiler

Selam kizlar neden ressim yükleyemiyorum anlamadım tartilirken çekmiştim oysa ki
Bugün itibariyle 92.6 kiloyum (ne yalan soyleyim daha kotu bekliyordum )
Haftaya planım 91 kiloyu görmek
Ben çok hızlı kilo veremiyorum
Şimdide yürüyüşe cikaacam akşama hayirlisi çünkü ablama davetliyim diyeete döndüğümü söyledim
Akşama toplu şekilde menüyü atarım

kurstan ancak çıktım kızlar..
öğlen:1 tabak pırasa 1 kase ev yoğurdu ve yarım dilim ekmek
Aksam:balik ve salata var menümde...:KK9:(tam bir balık manyağıyım her öğün yerim:KK53:)

ayda 2 kilo vermek en sağlıklısı tabi ki ama biz o sabıra sahip insanlar mıyız orası tartışılır işte ))

akşam geç geliyorsan en geç saat 20:00 de yiyebilirsin ama hafif şeyler ye ve o saatten sonra ara öğün yapma..

Sana da geçmişler olsun, bol yürüyüş yap kesinlikle bir çok şeye iyi geliyor ))

Soyacım akşam 19.30 da
1 tabak kurufasulye, salata, yogurt

Ara ögün yapmam canım çay içerim yatarım onunla.

Merhabalar soyacim benide alirmisin grubuna 😀 gerçi nette çok aktif olamam eskisi gibi ama yediklerimi paylaşırım hergun düzenli olarak 2 gündür diyetteyim tekrardan kararlılıkla başladım kilom bugün tartildim 94.9 çok fena değil mi ilk hedefim 80 kg olmak inşallah başarırım basiririz

Teff tohumu çayı iciriyorum caydan mi bilmem ama istahim kapandi
Bu sabah
2 haşlanmış yumurta maydanoz dereotu domates 1 parca peynir yedim

Öğlen 2 ızgara köfte yarim kase çorba ve salata
Akşam yarım kase çorba
Ispanak yemeği yedim
2 lt su içtim

Hoşbulduk günaydın herkese
Aç karna teff tohumu çayı
Saat 9
Kahvaltim 1 dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates turp maydanoz yedim
Şekersiz çay içtim
Yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yedim unutmuşum 😀

Yapabildim alintiyi

Selam gencler

Kahvaltim,

Ev yapimi sucuklu yumurta (sucugun tarifini sizden ogrenmistim)
1 dilim tb ekmegi

Ara,
Sutlu yesilcay (bu ara favorilerimden.. tadina bayiliyorum)
1 kucuk muz

Oglen,
2 yk bulgur pilavi
3 yk nohut yemegi (suyunu suzerek aldim)

Aksama tahminen kabak yogurtlayip, yine nohutla yerim..
Aksama tiyatrodan arkadaşlarım ile bulusacagim, cay kahve icip sohbet edecegiz..

Bu arada bu omega hapini kullanan oldu mu aranızda hic? Saglik sorunlarım sebebiyle kullanayim dedim ama acayip istahimi açıyor, o yuzden biraktim.. sizde boyle bir etki yaratti mi? Omegayi biraktigima gore bol bol balik tuketmem lazim, yarina balik yapayim bari ))

Menülerinizi yazin, kacamak yapmayin!

Sevgiler

Öğlen yemegim 1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
Şuana kadar 1 litre su içtim
50 dk yürüyüş yaptim
tebrikler menün iyi olmus canim.Bu arada aramiza hoşgeldin.
Hafta sonu kaçamak yapmayın lütfen dikkat edin.Halaa soguk alginliğımı atamadım.aksam ilaç aldığım icin yataktan çok geç kalktım arkadaşlar.Kahvaltımı ancak 11 gibi yapabildim.
kahvaltım:z.yağında 1 yumurta,tere,2 ceviz,5 zeytin ve 1 tane kuru erik
biraz önce ara:1 kupa şekersiz sütlü kahve içtim.
akşam davetliyiz umarım bana uygun birseyler vardır.Yoksa uygun bir şekilde geri cevirmeyi düşünüyorum.Olmazsa yanıma alternatif birşeyler alırim.
Bugün buharda karnabahar,brokili,havuç ,balkabağı pişirdim.kırmızı lahana (sirkeli) hazırladım bir kaba..zeytin yağlı kabak yemeğim ve bulgurlu yoğurt çorbam var.
Böyle toptan hazırlık yapınca(özellikle buharda sebze ve salata gibi) rahat oluyor kızlar.Önceden arkadaslarım bilir bakliyatları da haşlayıp porsiyon şeklinde difrize koyabilirsiniz rahat oluyor.
Gecen okula giderken buharda sebze karışimıma haslanmış nohut katip bol limonlu bir salata götürdüm yanında ayranla inanılmaz doyurucu oldu.
yani buzdolabında elinizin altında alternetifinizleriniz olsun.1 haftalık hazırlayın.:KK54::KK200:.

Akşam yemeğimi yapıp yedim, hazırlanıp çıkacağım.. o yüzden menümü yazayım dedim..

1 kabak, 1 pırasa, 1 dolu avuç brokoliyi az zyağı ile soteledim.. az tuz, bol baharatla lezzetlendirdim.. içine de suyunu süzdüğüm 3 yk nohutu ekleyip 3 dk kadar orta ateşte pişirdim.. yanına 2 kaşık yoğurt ekleyip yedim.. enfes bir tadı oldu. Aklınızda olsun diye tarif bırakayım dedim ))

IMG_20191207_181720.webp

aksam yemeğim 2 kaşık ta yoğurt yedim

Son düzenleme:
Back
X