Kaçamak Yok!

Valla Hocam ben ne okula sıgıyorum nede eve.
Çocukları çalışmayı seviyorum ama ev 3 çocuk olunca işler zorlaşıyor bunada şükür elhamdülillah.
Allah yardımcın olsun canım.
Bugün köyüme gittim 8 yıldan sonra. Huzur geldi bana ondan rahatım. Yoksa çok vahim 3 çocuk ev. Çamaşır bitmez. Kurutma makinası aldım bütün hanımlara duyurulur alın kurtulun kışın kurutma işinden. Yazın zaten heryerde kuruyor. Ne zordu kalorifer kalorifer gezdir. Şükür. Buna da . Ama gerçekten zor.

Bugün köyüme gittim 8 yıldan sonra. Huzur geldi bana ondan rahatım. Yoksa çok vahim 3 çocuk ev. Çamaşır bitmez. Kurutma makinası aldım bütün hanımlara duyurulur alın kurtulun kışın kurutma işinden. Yazın zaten heryerde kuruyor. Ne zordu kalorifer kalorifer gezdir. Şükür. Buna da . Ama gerçekten zor.
ben de tavsiye ediyorum kurutma makinesini ben de 3 ay önce aldim..keşke daha önce alsaymişım.Hep önyargiliydim.
camasırların tozunun gitmesi de evin havasini degistirdi işlerim hafifledi resmen

Günaydın herkese
Birazdan kahvaltimi yapip kızımi okula aşıya götüreceğim Tartilmisken paylaşalım dedim

Eklentiler

• IMG_20191216_080546_1.webp
    IMG_20191216_080546_1.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 32
günaydin herkese ben daha tartilmadım çünkü tartiya pil almayi unutmusum..bugün firsat bulursam alicam:KK25:15 gün once 64 tüm.cok kilo verdigimi duşünmüyorum ama 1 kilo bile versem yeter

Öğlen yemegim henüz yiyemedim ama mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yiyeceğim ev toparla temizle çocuk besle akşama yemek yap çocuk uyutmaya çalış bu saat oldu 😀 uyursa inşallah bende yicem

Selam Kızlar,

şubat sonuna kadar doktora gitmeme gerek kalmadı, son tahlillerimde iyi çıktı.. 2 ay rahatım )) tabi hemen diyetime geri döndüm..

Not: yeni gelen arkadaşlar, lütfen ilk sayfayı okuyun! Kurallarımız esnetilmez, ona göre ))
caroline84 caroline84 canım, bazen içimizde bir canavar varmışcasına yeme isteği ile doluyoruz maalesef.. sıvı tüketimine, uyku düzenine ve sporuna dikkat et.. bu üçlüden herhangi biri aksayınca yeme güdüleri artıyor.. tabi en önemli sebeplerden biri de stres/üzüntü.. maalesef Türk insanı duygusal yiyici.. ne zaman stres olsak, endişeli olsak ya da üzgün olsak kendimizi yemeğe vuruyoruz... hep Amerikan filmlerinden dolayı ))) kız sevgilisinden ayrılıyor, hop bakıyorsun elinde ya bir kutu pizza, ya dondurma kasesi ya da pasta )) beynimize üzgünken yemek yemek eklenmiş işte ))

I inci478 süper, spor/su ikilisine dikkat et.. olabildiğince spora yönel unutma ))

Roka35 Roka35 güzel paylaşımlar bekliyorum senden.. motivasyonumuzu yükselt)) ve tartına pil al ))

ve gelelim benim günahıma ))
Tartı geldi, kaç gündür üstüne çıkmıyordum.. bu sabah çıktım ve gerçekle yüzleştim.. 91,9 kilo.. ya ben 3 kilo vericem diye 3 ay uğraşıyorum ama 3 günde 3 kilo alıyorum )? Bazen boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor ama vazgeçmeyeceğim.. yaza kadar 70 kiloya düşeceğim.. toplam 20 kilo ve 6 ay.. bu da ayda 3.33 kilo yapar.. yani haftalık 750 gr.. bunu da yapamayacaksan kendi suratıma tükürürüm valla )) Hadi menümü yazayım, sonra 30 dk yürüyüş yapıp Yeşilçayımı içeyim ))

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 çeri domates
1/2 kapya biber
3 ceviz
Dereotu

öğlen,
1 tabak kıymalı pırasa (suyunu süzdüm)
2 yk pulbiberli yoğurt

not: yılbaşına kadar herkes hiç kaçamak yapmadan diyete devam edecek, 31 Aralık ve 1 Ocak serbest gün.. 2 Ocak itibari ile tartı rakamıyla birlikte tekrar diyete dönülecek ona göre)) önümüzdeki sene diyetimize bazı eklemeler yapacağız.. örneğin “şekersiz 21 gün”, “sıvı gıda günü”, “renkli günler/renkli sebzeler” gibi.. çok eğlenceli ve keyifli olacak haberiniz olsun..

bir de, yapabilen herkes öğünlerin fotosunu çekip yüklesin.. ne yediğimizi görelim..

sevgiler ))

Selamünaleyküm kızlar bugün biraz geç yaptım kahvaltımı alışveriş yapmam gerekiyordu sabah türk kahvesi içtim öğlen gibi yumurta sinitzel biraz peynir ve çay içtim 30 tane mekik çektim aç olmadığım için 5 gibi akşam öğünü yiyip 2 saat sonrası da leslie 45 dk yapıp yeşil çayla günü kapatacağım inşallah

Selam Kızlar,

şubat sonuna kadar doktora gitmeme gerek kalmadı, son tahlillerimde iyi çıktı.. 2 ay rahatım )) tabi hemen diyetime geri döndüm..

Not: yeni gelen arkadaşlar, lütfen ilk sayfayı okuyun! Kurallarımız esnetilmez, ona göre ))
caroline84 caroline84 canım, bazen içimizde bir canavar varmışcasına yeme isteği ile doluyoruz maalesef.. sıvı tüketimine, uyku düzenine ve sporuna dikkat et.. bu üçlüden herhangi biri aksayınca yeme güdüleri artıyor.. tabi en önemli sebeplerden biri de stres/üzüntü.. maalesef Türk insanı duygusal yiyici.. ne zaman stres olsak, endişeli olsak ya da üzgün olsak kendimizi yemeğe vuruyoruz... hep Amerikan filmlerinden dolayı ))) kız sevgilisinden ayrılıyor, hop bakıyorsun elinde ya bir kutu pizza, ya dondurma kasesi ya da pasta )) beynimize üzgünken yemek yemek eklenmiş işte ))

I inci478 süper, spor/su ikilisine dikkat et.. olabildiğince spora yönel unutma ))

Roka35 Roka35 güzel paylaşımlar bekliyorum senden.. motivasyonumuzu yükselt)) ve tartına pil al ))

ve gelelim benim günahıma ))
Tartı geldi, kaç gündür üstüne çıkmıyordum.. bu sabah çıktım ve gerçekle yüzleştim.. 91,9 kilo.. ya ben 3 kilo vericem diye 3 ay uğraşıyorum ama 3 günde 3 kilo alıyorum )? Bazen boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor ama vazgeçmeyeceğim.. yaza kadar 70 kiloya düşeceğim.. toplam 20 kilo ve 6 ay.. bu da ayda 3.33 kilo yapar.. yani haftalık 750 gr.. bunu da yapamayacaksan kendi suratıma tükürürüm valla )) Hadi menümü yazayım, sonra 30 dk yürüyüş yapıp Yeşilçayımı içeyim ))

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 çeri domates
1/2 kapya biber
3 ceviz
Dereotu

öğlen,
1 tabak kıymalı pırasa (suyunu süzdüm)
2 yk pulbiberli yoğurt

not: yılbaşına kadar herkes hiç kaçamak yapmadan diyete devam edecek, 31 Aralık ve 1 Ocak serbest gün.. 2 Ocak itibari ile tartı rakamıyla birlikte tekrar diyete dönülecek ona göre)) önümüzdeki sene diyetimize bazı eklemeler yapacağız.. örneğin “şekersiz 21 gün”, “sıvı gıda günü”, “renkli günler/renkli sebzeler” gibi.. çok eğlenceli ve keyifli olacak haberiniz olsun..

bir de, yapabilen herkes öğünlerin fotosunu çekip yüklesin.. ne yediğimizi görelim..

sevgiler ))
tahlillerinin iyi çikmasına çooook sevindim canım..tekrar motive oldum ben fırsat buldukça paylaşimlarda bulunucam.
yalniz sabah diş etlerim ve damagım şişmiş bir şekilde uyandim..yemek yerken çok zorlandim bugün.Hatta biraz önce ara öğünümü 1 portakalla yaptim C VITAMINI iyi gelir diye.onu da zor yedim o kadar şişki ust dıslerimin etleri ve dibindeki damak kısmı ders anlatirken bile peltek anlattim.Allahtan sabah 2 saat dersim vardı.
akşama yumusak bir şeyler yemeye çalışıcam canimı fazla yakmadan...

Back
X