Kaçamak Yok!

F9E041EA-C25D-46D3-85E8-58D2E0883911.webp

Kahvaltımı tek tek yazmaktansa foto atayım dedim )) şimdi kahvaltı yapıyorum, sonra spora gidicem.. gelip duş alıp tiyatro çalışmaları için çıkıcam.. ara ara menülerimi yazarım gelip, kaçamaksız hızla hedefe ulaştığımız bir gün olsun 😘😘

Eki Görüntüle 2566029
Kahvaltımı tek tek yazmaktansa foto atayım dedim )) şimdi kahvaltı yapıyorum, sonra spora gidicem.. gelip duş alıp tiyatro çalışmaları için çıkıcam.. ara ara menülerimi yazarım gelip, kaçamaksız hızla hedefe ulaştığımız bir gün olsun 😘😘
Günaydın
Afiyet olsun soyacim

YULAF PİZZASI
*2 yemek kaşığı yulaf kepeği
*1 adet yumurta akı
*5 yemek kaşığı yağsız süt
*1 çay kaşığından az kabartma tozu

Üst malzemeler:

3-4 adet çeri domates1 parça light beyaz peynir ya da lor, ince dilimlenmiş biber parçaları,2 dilim çemensiz pastırma, ev sucugu ,mantar,zeytin,....

Yapılışı:
Yulaf kepeği, yumurta akı, yağsız süt ve kabartma tozunu bir kap içinde iyice çırpın.Küçük bir tavayı hafifçe yağlayıp peçeteyle silin, tavayı kısık yanan ocağın üzerine tavayı alıp hazırladığınız kepekli karışımı dökün.Krepin üzerine biber, pastırma, peynir ve domatesleri serpiştirin.Altı hafifçe pişip kenarları kabarmaya başlayınca 200 dereceye ısıttığınız fırının içine alıp 1-2 dakika hafifçe pişirin. Sıcak servis yapın.
NOT:PEYNİR LOR VE SUCUK KOYUCAKSANIZ EV YAPIMI OLMALI :super:

Ben dun orucluydum bu gecede 12 bucuk gibi sahurumu yaptim ama gece regl oldum yine kendimi oruclu farzedip 6 da aksam yemegi yiycem dünüm cok sukur guzel gecti benim icin zor olan aksam saatinde aklim hic cisslara gitmedi kendimi cok sevdim 🤗 insallah boyle devam ederim

KREP
Az Kalorili Diyet Krep (Yulaf Ezmesi ile) Tarifi'nin Malzemeleri1 çay bardağı (50 gr) yulaf ezmesi (rondoda toz haline getirilmiş olmalı)1 yumurta1 çay bardağı (100 ml) yağsız süt1 tutam tuz

İsteğe göre arasına :

PeynirBiberDomates vb. Sandviç malzemeleri

Ben dun orucluydum bu gecede 12 bucuk gibi sahurumu yaptim ama gece regl oldum yine kendimi oruclu farzedip 6 da aksam yemegi yiycem dünüm cok sukur guzel gecti benim icin zor olan aksam saatinde aklim hic cisslara gitmedi kendimi cok sevdim 🤗 insallah boyle devam ederim
Böyle devam edicegine inanıyorum bu sefer kararlısın canim

YULAF PİZZASI
*2 yemek kaşığı yulaf kepeği
*1 adet yumurta akı
*5 yemek kaşığı yağsız süt
*1 çay kaşığından az kabartma tozu

Üst malzemeler:

3-4 adet çeri domates1 parça light beyaz peynir ya da lor, ince dilimlenmiş biber parçaları,2 dilim çemensiz pastırma, ev sucugu ,mantar,zeytin,....

Yapılışı:
Yulaf kepeği, yumurta akı, yağsız süt ve kabartma tozunu bir kap içinde iyice çırpın.Küçük bir tavayı hafifçe yağlayıp peçeteyle silin, tavayı kısık yanan ocağın üzerine tavayı alıp hazırladığınız kepekli karışımı dökün.Krepin üzerine biber, pastırma, peynir ve domatesleri serpiştirin.Altı hafifçe pişip kenarları kabarmaya başlayınca 200 dereceye ısıttığınız fırının içine alıp 1-2 dakika hafifçe pişirin. Sıcak servis yapın.
NOT:pEYNİR LOR VE SUCUK KOYUCAKSANIZ EV YAPIMI OLMALI :super:
Bu tarifler cok guzel canim bu tip alternatifler uretirsek super olur tam motive devam ederiz

HAFTADA BIR KENDİNİ ŞIMARTMAN İÇİN SAĞLIKLI PUDİNG GELSIIIIIIIN
YULAF PUDİNGI
4 yk yulaf, 1 yk chia, 1 yk hindistan cevizi, 1 sb light sut, 1 kucuk muz, 1 yk kuru uzum vve tarcin... Hepsini karistirip agzi kapali bir kaba koyun.. en az 4 saat dolapta beklet, sonra afiyetle ye (aksamdan yapip koyarsaniz daha guzel oluor)

Back
X