- 19 Mart 2012
- 3.436
- 5.086
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınEki Görüntüle 2566029
Kahvaltımı tek tek yazmaktansa foto atayım dedim )) şimdi kahvaltı yapıyorum, sonra spora gidicem.. gelip duş alıp tiyatro çalışmaları için çıkıcam.. ara ara menülerimi yazarım gelip, kaçamaksız hızla hedefe ulaştığımız bir gün olsun![]()
Teşekkürler canım senindeinci çok güzel gidiyorsun azmin bol olsun
afiyet olsun canımEki Görüntüle 2566029
Kahvaltımı tek tek yazmaktansa foto atayım dedim )) şimdi kahvaltı yapıyorum, sonra spora gidicem.. gelip duş alıp tiyatro çalışmaları için çıkıcam.. ara ara menülerimi yazarım gelip, kaçamaksız hızla hedefe ulaştığımız bir gün olsun![]()
Off suan cok canim istedi yarin sabah hemen yapicamEki Görüntüle 2566125
Eki Görüntüle 2566124
2 kasık yulaf kepeğini rondodan gecirdim.1 yumurta ve az süt kattım.krep veya lavas gibi yaptım.(tavaya z.yağı surerek.)
arasina roka peynir domates koydum.
öglen yemeğim boyle oldu.Şiddetle tavsiye ediyorum.Enfes oluyor kizlar
canım hem de doyurucuOff suan cok canim istedi yarin sabah hemen yapicamellerine sağlık canım
Böyle devam edicegine inanıyorum bu sefer kararlısın canimBen dun orucluydum bu gecede 12 bucuk gibi sahurumu yaptim ama gece regl oldum yine kendimi oruclu farzedip 6 da aksam yemegi yiycem dünüm cok sukur guzel gecti benim icin zor olan aksam saatinde aklim hic cisslara gitmedi kendimi cok sevdiminsallah boyle devam ederim
Bu tarifler cok guzel canim bu tip alternatifler uretirsek super olur tam motive devam ederizYULAF PİZZASI
*2 yemek kaşığı yulaf kepeği
*1 adet yumurta akı
*5 yemek kaşığı yağsız süt
*1 çay kaşığından az kabartma tozu
Üst malzemeler:
3-4 adet çeri domates1 parça light beyaz peynir ya da lor, ince dilimlenmiş biber parçaları,2 dilim çemensiz pastırma, ev sucugu ,mantar,zeytin,....
Yapılışı:
Yulaf kepeği, yumurta akı, yağsız süt ve kabartma tozunu bir kap içinde iyice çırpın.Küçük bir tavayı hafifçe yağlayıp peçeteyle silin, tavayı kısık yanan ocağın üzerine tavayı alıp hazırladığınız kepekli karışımı dökün.Krepin üzerine biber, pastırma, peynir ve domatesleri serpiştirin.Altı hafifçe pişip kenarları kabarmaya başlayınca 200 dereceye ısıttığınız fırının içine alıp 1-2 dakika hafifçe pişirin. Sıcak servis yapın.
NOTEYNİR LOR VE SUCUK KOYUCAKSANIZ EV YAPIMI OLMALI
![]()
Yulaf kesinlikle saglikli beslenmede olmazsa olmazimizYULAFA TAKMIŞ DURUMDAYMIŞİM GİBİ GELMESIN KİZLAAAR AMA BEN DE SOYADAN ALIŞTIM![]()
evet canım farklı ve sağlıklı tariflere ihtiyacımız var...Bu tarifler cok guzel canim bu tip alternatifler uretirsek super olur tam motive devam ederiz
evet ama incirde çok şeker olduğundan abartmamak gerekKuru incir yiyebiliyoruz degilmi incir uyutmasi diye bir tarif var incir ve sut ile yapiliyor cok guzel oluyor